Şimdi Ara

asus n53sv sx365r ekran kartı ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünü bugün kurulumu filan yaptım, nvidia ekran kartı takılı vaziyette görünüyor driverdan. hemen pes2011 kurdum ama oyunu açtığımda

Uyarı:
    Bilgisayarınız, bu yazılımı çalıştırmak için Minimum Sistem Gereksinimlerini Karşılamıyorum
    Bu nedenle işlem sırasında hatarla karşılabilirsiniz
    Vİdeo kartınız, gerekli özellikleri karşılamıyor (GPY:VRAM 128MB)

beyler acil yardım bekliyorum. ne yapmam gerek neden böyle bir hata veriyor ?

• Aynı hatayı bende alıyorum beyler. Nvidia denetim masasından yüksek grafik etkinleştiriyorum ama hala entegre grafikde çalışıyor pc yardım lütfen...
  • kartlarınıza son güncellemeyi yaptınızmı intelde oynuyorsunuz nvidia 3d ayarlarında physx yapılandırmasında kart olarak neyi görüyor bakın ayarlara güncelellme yapıldığında bu sıkıntı genelde çözülüyor bazende geçiş problemi oluyor ama sıkıntı yapılacak bir şey değil güncelleme yapıp ayarları yapmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 15 Eylül 2011; 20:18:22 >
  • güncelleştirmeler tamam ama sorun devam ediyor..
    bi de bilgisayar kullanacağı grafik kartını otomatik olarak seçiyor nvidia denetim masasından yüksek performanslınvidia işlemcisini seçtiğimde de farketmiyor ekran kartı hala entegrede gösteriyor... :/
    sağ tık / özellikler / ekran çözünürlüğü / gelişmiş ayarlarda da bağdaştırıcı olarak intel hd graphics bağgastırıcı olarak görünüyor bağdaştırıcıyı Nvidiıa GT540M olarak seçebilirsem sorun kalmayacak bence
  • pes grafik kartını görmediği için bu hatayı veriyor... Nasıl düzelticem bilmiyorum.

asus n53sv sx365r ekran kartı ayarları
  • oyunun üzerinde sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır deyip nvidiayı seçin.devamlı nvidia ayarlı olsun istiyorsan varsayılan grafik işlemciyi değiştirden nvidia yüksek performanslı işlemciyi işaretle.yapamazsan özeldem pm ar yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.