Şimdi Ara

Asus N53SV-SX542V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu laptop hakkında görüş ve önerileri olan varmı, Vatan da indirme gitmiş bugun fiyatı oldukça uygun geldi, kullanıcı yorumları çok öenmili kullanan varsa ltf fikirlerini söyleyebilirmi, ?

• Fena değil f/p olarak.Alternatif olarak daha iyi bir ekran kartına sahip y570 düşünülebilir:

http://pcdepo.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun6320.html
  • Arkadaşım ben 2 gün önce pcdepo.com'dan aynı ürünü aldım ama ürünü bana arızalı yolladılar. Şöyle ki webcamin bulunduğu kaplama panel bariz bir şekilde ekran kasasından ayrık ve touchpadte de çizikler var. Kaç gündür uğraşıyorum iade için. Bir ton para verdim iade de etmiyorlar.
  • bende az önce vatandan sipariş verdim bence iyi makine ama lenovo y570 den uzak durmamı söledi çoğunluk forumda dolaşırsan lenovoların kasalarında problem olduğunu menteşelerden kırıldığını sölüyorlar haberin olsun . . . .
  • Ya bende karar veremedim bide bunun işlemcisi daha düşük, ama ekran kartı daha iyi olan modeli var N53SN-SZ007V modeli var..
    ikisinin arasında kaldım

Levano ya bende güzenemiyorum, ve tasarımını pek begenmiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta06

Ya bende karar veremedim bide bunun işlemcisi daha düşük, ama ekran kartı daha iyi olan modeli var N53SN-SZ007V modeli var..
    ikisinin arasında kaldım

Levano ya bende güzenemiyorum, ve tasarımını pek begenmiyorum....

o dediğin model malesef stoklarda kalmamış...
  • konuyu hortlatmış olacam sanırım :) ben de de bu model var yakalşık 1 senedir kullanıyorum kesinlikle memnun kaldıgım bir ürün diyebilirim. sadece ram yetersiz gibi geldi bana( 4 gb ) bunu yükseltmeyi de düşünüyorum ama arkasını açıp baktım 4 slot var bunların ikisinde 2 gb ram var diğer ikisi boş. ben bu boş olan yere 2 tane daha mı 2 gb lık ram almam gerekıyor yoksa tek 4 gb ram alsam sıkıntı olur mu performans ve uyum açısından ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.