Şimdi Ara

ASUS N550JV ANAKONU (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.037
Cevap
52
Favori
246.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus servis garantin varsa ucretsiz onu yapabiliyor. Ya da 7p lira alabilirler pek emin degilim benim garantim yoktu. Temiz temiz kuruyolar windows u da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogato kullanıcısına yanıt
    ben en son sürüm nvidia'da sıkıntı yaşadım. iki ya da üç eski versiyonu deneyebilirsiniz.
  • Slm arkadaşlar. Bilgisayarım N550jv-CN240H . Ürünün garantisi bitti. İşlemci çok ısındığı için laptobun içini hava üfleme yoluyla kendim temizledim. Laptobu temizlerken bataryayı çıkartmadım ve hava üflemesini anakartın bütün bölümlerine uyguladım. Bataryayı çıkartmadan temizlemek veya sadece fan değil bütün parçalara güçlü hava üflenmesi her hangi bir sorun çıkarır mı? Temizle bittikten sonra pc rahatladı işlemci ısısında 8-9 derece düşme oldu. Şuan sıkıntı yok ama yöntem yanlışsa ilerleyen zamanlarda doğrusunu yapmak açısından soruyorum.

Diğer konu malumunuz üzere Pc'nin içinde 2 soğutucu fan var. Fan gerçekten çok sessiz çalışıyor. Hwmonitor programıyla fan hızını görebiliyorum ancak 2 fandan hangisini gösteriyor program? veya 2 fanın hız testini gösterebilecek bir program var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşlar bi sorum var size ben çözemedimde.. n550 jv de televizyona hdmi ile görüntü gönderirken pcden başka bir ekranı nasıl kullanabilirim ? yani kısacası görüntü aktarımı yaparken laptopu kullanmak istiyorum
  • windows 10 yükleyen arkadaşlar driver olarak asusun sitede paylaştığı driver haricinde yüklemek gerekiyormu? Gerekiyorsa nereden yüklediniz? İkinci sorum youtube veya dailymotionda 1080p veya 1440p kalitesinde video izlerken donma oluyor mu?(bağlantı hızım 8 mpsye kadar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokan90

windows 10 yükleyen arkadaşlar driver olarak asusun sitede paylaştığı driver haricinde yüklemek gerekiyormu? Gerekiyorsa nereden yüklediniz? İkinci sorum youtube veya dailymotionda 1080p veya 1440p kalitesinde video izlerken donma oluyor mu?(bağlantı hızım 8 mpsye kadar)

Asusun sitesinde hemen hemen bütün sürücüler mevcut. Tavsiyem aygıt yöneticisine girip driver hatası alıyor musunuz kontrol edin.

1080p de donma olması internet hızınıza, ekran kartınıza veya başka bir çok sebebe bağlı olabilir. 1440p kalitesinde videolarda donuyorsa internet hızından kaynaklı olacağını sanmıyorum. Ama yinede internet üzerinden hız testi yaptırın ve o an ki hızını öğrenin. 8mpsye kadar paketinizin olması, 8mps hız alıyorsunuz anlamına gelmez. Belkide o anda 2mps alıyorsunuzdur! Ayrıca tavsiyem adobe flash playerın güncel sürümünü tekrar yüklemeniz, virüs taraması yaptırmanızdır. Ayrıca bilgisayarınız çok ısınıyorsa donmanın sebebi buda olabilir.

• ua59 U kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük ayarlarında ekran genişletme var. Ordan iki ekranı konumları ile birlikte ayarlayabilirsiniz. Misal tv solda ise çözünürlükte gözüken televizyonu sürükleyerek sola alın. Böylece karışıklık yaşanmaz. Tv yukarda isr üste de alabileceğinizi hatırlatayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

Çözünürlük ayarlarında ekran genişletme var. Ordan iki ekranı konumları ile birlikte ayarlayabilirsiniz. Misal tv solda ise çözünürlükte gözüken televizyonu sürükleyerek sola alın. Böylece karışıklık yaşanmaz. Tv yukarda isr üste de alabileceğinizi hatırlatayım.

Cok tesekkur ederim

• arkadaşlar merhabalar.

hangi oyunları hangi ayarlarda ve kaç fps alıyorsunuz?

Belirtebilir misiniz?
  • windows 10'a geçenler yükseltme ile mi geçtiler yoksa sıfırdan mı kurulum yaptılar? Hangisi daha sağlıklı ve herhangi bir sorun var mı? Birde windows 8.1 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi n550jv için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokan90 -- 27 Aralık 2015; 19:29:42 >
  • Windows 10da korsan oyun sorunu varmi acaba ?

• Daha öncede bahsedilmiş usbyi ilk sıraya aldığım halde bilgisayar usb den başlamıyor direk harddiskten başlıyor bunun bir çözümü var mı,Yada usb den bilgisayara format atanlar bu sorunu nasıl halletti?
  • beyler benim bilgisayar arada bi donuyor ya. özellikle premiere'de çalışıyorken. nasıl çözebilirim?
  • final haftama denk geldi acilen çözmem lazım

OpenGL message lost connection
    Timeout Detection and Recovery (TDR)

böyle şeylere yönlendiriyor. e bu bilgisayarı performansından sorun çıkmasın diye almıştım oyun oynamıyorum etmiyorum sadece edit yapıp film izlemek için kullanıyorum onda da sıkıntı çıkarıyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimbeyazit

Pcde sesle alakalı çok büyük sıkıntım var. Genelde geceleri ses kısık oluyor en fazla 20 ye kadar açıyorum. ama bu şekilde birşey izlemek istediğimde ses çıkmıyor sesi 30-50 gibi değerlere getiriyorum ve tekrar düşürüyorumki anca ses çıksın her izlediğim şey için geçerli bu.

yani sanki her seferinde sesle alakalı şeyleri kapıyor sonra tekrar açmak için yükseltmek gerekiyor gibi. Çünkü izlediğim şey sonlanınca tık gibi bir ses geliyor hoparlörden elektrik kesiyor gibi.

İkinci sorunda şu elektriği takınca yada çıkarınca usb bağlantısı kopuyor tekrar geliyor, dosya atıyorsam kesiliyor filan. bu çok önemli değil beli sürekli yapmadığım için ama ses olayını çözen varmı. yada başına gelen.?

konuda nasıl arasam bilemedim o yüzden soruyorum daha önce sorulduysa kusura bakmayın.

windows 10 kurulu bende ve laptopun yanında gelen cdyi nereye koydum bulamıyorum ordan kurmuştum en başta bütün driverları. şimdi de hepsini kurdum gibi ama ekteki resme bakarsanız 2 eksik var bunlar nedir? hangi driverları kurmam lazım ?

ASUS N550JV ANAKONU

aynı ses sorununu ben de yaşıyorum. aygıt yöneticisinde ünlem yok . sırasıyla 8.0 , 8.1 ve windows10' da aynı sorun devam ediyor. çözebildin mi ?

• keyfoagam K kullanıcısına yanıt
    Windows için temiz kurulum yapmak istiyorsanız eğer. Önce Linux dağıtımlarından birini yükleyin, Windows'u kurmak istediğiniz yere kurun Linux'u. Kurduktan sonra tekrar o Linux yüklediğiniz diske Windows yükleyin. Yoksa eski Windows'tan ne yaparsanız yapın saçma sapan kalıntılar oluyor, temiz bir yükleme elde edilemiyor Windows'un kendi cd'si ile.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnaKreB

Windows 10da korsan oyun sorunu varmi acaba ?

Yok hocam. Benden duymuş olma da
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazooo

Slm arkadaşlar. Bilgisayarım N550jv-CN240H . Ürünün garantisi bitti. İşlemci çok ısındığı için laptobun içini hava üfleme yoluyla kendim temizledim. Laptobu temizlerken bataryayı çıkartmadım ve hava üflemesini anakartın bütün bölümlerine uyguladım. Bataryayı çıkartmadan temizlemek veya sadece fan değil bütün parçalara güçlü hava üflenmesi her hangi bir sorun çıkarır mı? Temizle bittikten sonra pc rahatladı işlemci ısısında 8-9 derece düşme oldu. Şuan sıkıntı yok ama yöntem yanlışsa ilerleyen zamanlarda doğrusunu yapmak açısından soruyorum.

Diğer konu malumunuz üzere Pc'nin içinde 2 soğutucu fan var. Fan gerçekten çok sessiz çalışıyor. Hwmonitor programıyla fan hızını görebiliyorum ancak 2 fandan hangisini gösteriyor program? veya 2 fanın hız testini gösterebilecek bir program var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı yolu ben de izliyorum hem laptop hem de desktop için çok uzun zamandır. Bir sıkıntısını görmedim faydasından başka.

• Windows 10 yükleyip aşağıda ki hatayı alan var mı?

Günlük Adı: System
    Kaynak: Display
    Tarih: 5.01.2016 18:00:02
    Olay Kimliği: 4101
    Görev Kategorisi:Yok
    Düzey: Uyarı
    Anahtar sözcükler:Klasik
    Kullanıcı: Yok
    Bilgisayar: DESKTOP-H0Q2OIH
    Açıklama:
    igfx görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.
    Olay Xml'si:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="Display" />
    <EventID Qualifiers="0">4101</EventID>
    <Level>3</Level>
    <Task>0</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2016-01-05T16:00:02.346872300Z" />
    <EventRecordID>2696</EventRecordID>
    <Channel>System</Channel>
    <Computer>DESKTOP-H0Q2OIH</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>igfx</Data>
    <Data>
    </Data>
    </EventData>
    </Event>

• swindler kullanıcısına yanıt
    intel managment engine
    asus wireless console (control ya da öyle bir şey)
    keyboard filter
    atk package

bunların hepsi yüklü mü? daha önceden intel me ve wireless control sebepli bu hataları almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.