Şimdi Ara

ASUS N550JV ANAKONU (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.037
Cevap
52
Favori
246.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim N550JV'nin menteşe kısmı ayrıldı. Laptop'ın ekranını kapatıp açtıkça kendi kendine oldu bu. Bir süre önce kapağı açarken çatırdamaya başlamıştı. EN sonunda LCD alt kısımdan kasadan ayrıldı ve menteşe kısmı da dağıldı. Şu an laptop'ın kapağını kapatamaz durumdayım.

Böyle bi menteşe sorunuyla karşılaşıp servise veren oldu mu? Tercrübeniz ne oldu?
  • Windows 10 için ses sorununu çözebilen var mı? Ses bittikten sonra pıt diye bir ses geliyor.
  • gokan90 G kullanıcısına yanıt
    Windows 10 bela...
    Ses sürücüsünün eskisini kuruyorum, otomatik yenisini kuruyor. Hakeza dokunmatik panel. Sürekli sormadan güncelliyor.
    Realtek sitesinden indirip kurmuştum high def codec gibi bir şeydi. Ama windows beğenmeyip değiştirirse ki yapar, çözüm yok gibi. Tüm driver'ları silip, interneti kesip sadece realtek kurmayı deneyebilirsiniz
    8.1 iyidir. En azından kurduklarım kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokan90

Windows 10 için ses sorununu çözebilen var mı? Ses bittikten sonra pıt diye bir ses geliyor.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/Audio/Audio_Realtek_Win8_64_VER6017083.zip bu mu kurulu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

Windows 10 bela...
    Ses sürücüsünün eskisini kuruyorum, otomatik yenisini kuruyor. Hakeza dokunmatik panel. Sürekli sormadan güncelliyor.
    Realtek sitesinden indirip kurmuştum high def codec gibi bir şeydi. Ama windows beğenmeyip değiştirirse ki yapar, çözüm yok gibi. Tüm driver'ları silip, interneti kesip sadece realtek kurmayı deneyebilirsiniz
    8.1 iyidir. En azından kurduklarım kalıyor.

http://10.enpedi.com/2015/09/windows-10-windows-update-uzerinden.html burda yazanları uygula. Ses için ise bunu kur http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/Audio/Audio_Realtek_Win8_64_VER6017083.zip

• _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    emriniz başım üstüne lord vader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 17 Ocak 2016; 23:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

emriniz başım üstüne lord vader.

Sizin gibilere iyilik yaramaz!
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    Hala da nezaketsiz cümle kuruyorsunuz.
    Ebep gereği "bu sürücüyü kurabilirsiniz" ya da "bu sürücü kurun sorununuz çözülecektir" o da olmadı "bu sürücüyü kurunuz" denilir. Bunu yap şunu kur diye emir kipi yakışıksızdır.
    Link için teşekkürler tabi.

• media player ile video izlerken ilk baştq bir takılma sizdede oluyormu ( windows media playerda herhangi bir sorun yok fakat kmplayer yada klite codec pack denedim onlardada takılma oluyor)
  • swindler kullanıcısına yanıt
    Sesle ilgili ne yaptıysam bir çözüme ulaşamadım. Hdmi monitör bağlıyorum monitördeki hoparlörde hiç sıkıntı yok çalışıyor.
    Kendi sistemiyle alakalı.
  • ekran kartıyla ilgili komik bir problem var. normal oyunları oynarken hiç problem vermiyor mesela tombraider oynamıştım yada ralli filan oynadım sıkıntı yok.
    Agar.io oynarken ekran kartı arada bir cevap vermeyi kesiti diyor 1-2 saniye görüntü takılıyor sonra devam ediyor. varmı böyle bir sıkıntı yaşayan çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimbeyazit

ekran kartıyla ilgili komik bir problem var. normal oyunları oynarken hiç problem vermiyor mesela tombraider oynamıştım yada ralli filan oynadım sıkıntı yok.
    Agar.io oynarken ekran kartı arada bir cevap vermeyi kesiti diyor 1-2 saniye görüntü takılıyor sonra devam ediyor. varmı böyle bir sıkıntı yaşayan çok ilginç

Aynı sıkıntı bende de vardı.Intel ve Nvidia sürücülerini komple sildim.İlk olarak Intelin güncel yazılımını kurdum daha sonra nvidia sürücülerini kurdum düzeldi.
  • audio wizard ayarlarını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokan90 -- 2 Şubat 2016; 22:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

Arkadaşlar selamlar,

Benim N550JV'nin menteşe kısmı ayrıldı. Laptop'ın ekranını kapatıp açtıkça kendi kendine oldu bu. Bir süre önce kapağı açarken çatırdamaya başlamıştı. EN sonunda LCD alt kısımdan kasadan ayrıldı ve menteşe kısmı da dağıldı. Şu an laptop'ın kapağını kapatamaz durumdayım.

Böyle bi menteşe sorunuyla karşılaşıp servise veren oldu mu? Tercrübeniz ne oldu?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum şu an, menteşe kısmını söktüm, sol taraftakinin sanırım yağlanması gerekiyor, kendim halledemedim açıkçası. Söktüğüm için tek menteşe ile idare ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Aynı sorunu ben de yaşıyorum şu an, menteşe kısmını söktüm, sol taraftakinin sanırım yağlanması gerekiyor, kendim halledemedim açıkçası. Söktüğüm için tek menteşe ile idare ediyorum.

Hocam nasıl söktünüz acaba bendede şuan sol tarafta belirgin bi şekilde ayrıklık var ve kırılcakmış gibi duruyor her an

• menteşe üzerindeki plastik kayabiliyor. ekranı kapatıp hafif sert açıklığa doğru iterseniz simetrik hale geliyor.
    yani en azından bende öyle oldu, başka bir arkadaş yazmıştı belki 1 sene önce.
  • @kralYD Orta kısımdaki 25 cm'lik parçayı söktüm önce, daha sonra 3 küçük vidayı söktüm. Ekran'ı zorlayan (ekrana bağlı) kısımı kurtardım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

Arkadaşlar selamlar,

Saçma sapan bi servis süreci yaşadım ama sonunda çözdüm dostum. Detayları yazıp dökmek isterim tabi ama, Asus'un kullanıcı memnuniyetini ne kadar önemsediğini bilmiyorum.

LCD kapağı ve kasası + menteşe komple değişti.

Servise gönderecekseniz muhakkak faturayla gönderin ve göndermenizin ertesi gününden itibaren telefonla takibinizi yapın. Kafalarına göre baştan savma iş yapıyorlar.

• Teleservis mi Asus un kendi servisi mi? Teleservis benim laptobumun kasasını kırmıştı tüm suçu bana yıkmışlardı ben kırmışım gibi ama Asus müşteri memnuniyeti için ücretsiz yapmıştı.
  • Ed - kullanıcısına yanıt
    Benim orjinal adaptör ve batarya almam lazım (Asus), nereden temin edebilirim acaba, çok araştırdım bulamadım resmen .
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.