Arkadaşlar bu aralar laptop almayı düşünüyorum, öyle gece gündüz oyun oynayan birisi değilim ancak alacağım laptop'un oyunlarda sorun çıkarmaması ve photoshop & indesign gibi programları da sorunsuz çalıştırmasını istiyorum. Sizce bu laptop benim için uygun mudur ? Ekran kartı 4 gb olmasına rağmen 2. sınıf diyorlar, bu kullanımımı ne kadar etkiler
n550jv-cn127h 16 gb ram 4gb nvidia ekran kartı gt750 m modeli ekran kartının sadecenotebookda 2863 tl bunu al ama çok oyun grafik falan istiyosan msı al kasası plastik tasarımı kötüdür ama ekran kartları gtx serisindendir
msi sadece oyun için laptop üretiyor galiba. ben öyle birşey istemiyorum. bana ekran kartı iyi olan bir pc önerebilirsiniz. 2800 civarı fiyat olabilir.
msi sadece oyun için laptop üretiyor galiba. ben öyle birşey istemiyorum. bana ekran kartı iyi olan bir pc önerebilirsiniz. 2800 civarı fiyat olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: kadirover
tamam n550jv-cn127h al 2863 sadecenotebook yanında subwooferla geliyo ses süper ısınma yapıyo galiba ama normal aşırı değil ekran süper ötesi oyun win8de performans notu 7,1 güzel güncel oyunlar sorunsuz çalışır hardisk sıkıntı biraz ssd yok hardiskide sonra hızlısını taktırırsın sorun olmaz araştır biraz bende ya bunu yada g70-20e 201tr alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: brkzkl
quote:
Orijinalden alıntı: kadirover
tamam n550jv-cn127h al 2863 sadecenotebook yanında subwooferla geliyo ses süper ısınma yapıyo galiba ama normal aşırı değil ekran süper ötesi oyun win8de performans notu 7,1 güzel güncel oyunlar sorunsuz çalışır hardisk sıkıntı biraz ssd yok hardiskide sonra hızlısını taktırırsın sorun olmaz araştır biraz bende ya bunu yada g70-20e 201tr alıcam
tşk ederim kardeşim ama bu sene kpss'ye hazırlanacağım için laptop almaktan vazgeçip onun yerine galaxy note II almaya karar verdim. Bu arada da şu anki yüksek performanslı laptopların fiyatları düşmüş olur ve belki de daha güçlü yeni modeller çıkmış olur. Ayrıca yazın daha ucuzluyor zannedersem cihazlar. Yani yaza bıraktım laptop işini :)
şu modeli inceleyin derim hem kasa yapısı daha iyi metal ve çift fan soğutmalı ekran kartı çok üstün işlemci donanım ssd disk hepsi bir arada gayet iyi seri bu model
şu modeli inceleyin derim hem kasa yapısı daha iyi metal ve çift fan soğutmalı ekran kartı çok üstün işlemci donanım ssd disk hepsi bir arada gayet iyi seri bu model
Adam 2800 liralık notebooku sormuş, sen gitmişsin 4400 liralık ürün önermişsin. Verdiğin ürün bir zahmet daha iyi olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Azor Ahai
quote:
Orijinalden alıntı: HakanErturk