Şimdi Ara

Asus n550jv donma, açılma ve kapanma sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Başlıkta belirttiğim model laptopumu dün sıfırladım. Windows 8e geri döndü onu da tekrar windows 8.1e yükselttim. Daha sonra asus'un resmi sitesinde 8.1 için olan tüm driverları yükledim.

Sorunlar tam da burda başladı. Bilgisayarım aşırı hantallaştı, açılırken 10 saniyede açılan laptop şu an 2 3 dakikada kendine ancak geliyor, kapanırken fanların ve ışıkların komple kapanması 5 dakikayı buluyor.Bu halde henüz bir oyun açmadım ama açılabileceğini de sanmıyorum. Şöyle ki garanti bozma pahasına windows 7 yüklemeyi bile göze aldım sayılır. O derece bunalttı şu an beni.

Nvidia gt750m, intel graphics vs hepsi yüklü. Acaba sorun ne olabilir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yukarda bahsetmeyi unutmuşum; ekrandaki simgeler eskiye oranla büyümüş, yazılar incelmiş ve ekran flu. Özetle am olarak nasıl olduğunu anlatamasam da ekranın durumu eskiye oranla çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omraydos -- 31 Aralık 2014; 13:41:16 >

• Driverleri yüklediniz tmm ama asus'un birtakım gereksiz uygulamalarını yüklemeyebilirdiniz hantallaştırıyorlar.Birde sistem yeni formatlı işletim sistemide kendini güncellemeli başlangıçtaki programları devre dışı bırakın.Ekran sorunuysa ekran kartı sürücüsünde kaynaklı olsa gerek nvidia sürücülerini program seçeneklerden komple kaldırıp nvidia sitesinden tekrar kurulum yapın.
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Asusun gereksiz ıvır zıvır programları önce de vardı, onlarınkinden çok daha fazla bi hantallaşma bu. Nvidia, intel graphic hepsini 2şer 3er kez silip yükledim. qualcom adheros 305li versiyonu silip 306lı versiyonunu yükledim. 4 5 saattir uğraşıyorum tek değiştirebildiğim şey kapanmasının hızlanması, açılma halen çok yavaş. En az iki üç dakika imlecin etrafında dönen halkayı bekliyorum
  • omraydos O kullanıcısına yanıt
    Bios güncel mi birde şu bir gerçek asus birçok modelinde hantal hddler kullnıyor herkes bunda muzdarip ssd almalısınız rahat etmek için.Dvd romu kullnmıyorsanız oraya bir hdd aparatı alarak hddyi oraya takın hdd yerinede bir ssd alın ondan sonra makineniz 8sn açılmaya başlar rahat edersiniz.
  • Evet haklısınız hdd olması da sorun ama dünkü sorun hddyle açıklanamayacak derecede kötüydü. Anladıdğım kadarıyla driver setuplarıyla ilgili bir sorundu, hepsini tek tek dikkatli şekilde yüklememe rağmen :/ Çünkü dün gece gözümü karartıp windows 8e baştan döndüm, tüm driverleri tek tek yükledim ve şu an gayet iyi durumda. Muhtemelen bir süre windows 8.1 e geçmeyeceğim :)

Desteğiniz için tekrar tekrar teşeklür ederim, iyi yıllar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.