Merhaba arkadaşlar ben asus n550 jv kullanıyorum . bu bilgisiyarı ilk aldığımın boşta çıkcalığı 33 40 vb 30 a kadar düşen değerler alıyordum şimdi ise boşta 40 -50 arası pc de bildiğim kadarıyla çift fan kullanılıyor buna rağmen çok ısınmıyormu ? Pb oynarken 55 derece gpu 58 gibide cpu oluyor . Güç seçeneklerinden işlemci gücünü % 1 yaptım ve soğutma ilkesi etkinde acaba %1 olduğu için boğumlamama yaşıyor pc ? Bu sıcaklıklardan nasıl kurtulucam ?
sıcaklıklar oldukça makul bence, belki fanların içi tozlanmış olabilir biraz hava tutabilirsin. şu anda hava sıcaklıkları çoğu bölgede 30 ları bulmuş durumda bu nedenle 50 -60derece çok normal. benim laptop internette gezerken o sıcaklıkları görüyor. :)
Değerler normal, kışın benim laptop da çok serin idi ama yazın yük altında GPU 90 derecelere ulaşıyor. :)
Afedersin ama bunu daha kötü durumda olanlar arasında söylersen beter olursun. Oyun oynarken 95 derece, serbestken 65 derece oluyor benim işlemci ve ekran kartım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme