Şimdi Ara

Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
8
Favori
57.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Kesme$eker o dediğin bulanıklık var. Niye yaptığını anlamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

benim ekranda şarja bağlı değilken ekranda titreme oluyor.
    asusun sitesinden önceden indirdiğim bir PCI simple sarı ünlemli driver sorununu hallettim ama SM Bus Controller hala sarı ünlemli. dediğinizi uygulayacağım.

ilaveten şarjda olsun olmasın bazı ekranlarda, internette gezerken, excel açarken bilgisayarı normal kullanırken ekran biraz bulanık gözüküyor. yani görüntü net olmuyor. Ama bunu arada sırada yapıyor. mouse scroll ile aşağı yukarı oynayınca düzeliyor sonra tekrar oluyor. Bu sizde de oluyormu ?

O bulanıklık görüntü ayarlarından. Görüntü ayarlarında çerçeveler %150 yakınlaştırılmış onu 100 yaparsanız düzelir.

SM bus kart okuyucu ile ilgil. sd kartın driveri.

Dediğinize benzer olay bendede var. Ama tv ye bağladığımda tvden görünmüyor. sanki ekrandan kaynaklı gibi yada intelin ayarlarından olabilir. intelin ekran kartını iptal edince olmuyo pilsizde bile...

Pilsizdeykende full performans çalıştırırsan titreme olmayabilir. Win 8.1 mi var sizde? sanki windows 8-8.1 ayarsızlığından gibi geldi bana.
    Birde intelin ekran orantılama olayı var ondan da şüpheleniyorum. Bugun win 7 kurmayı düşünüyorum. 8.1 de farkettim bu olayı. 8 de dikkatimi çekmedi.
    Sizin işletim sistemi nedir?

• ReDDoG kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarlarında çerçeveler %150 yakınlaştırılmış onu %100 yaparsanız düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limxona

Görüntü ayarlarında çerçeveler %150 yakınlaştırılmış onu %100 yaparsanız düzelir.

Bende normal... Düzelecek durum değil yani.
    quote:

Orijinalden alıntı: limxona

Bende normal... Düzelecek durum değil yani.
  • o ayar bende de normal %100 ama yine de arka taraftaki pencereler ve mesela skype, chrome da biraz bulanık gösteriyor.
  • merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
    bu modeli alalı 3 gün oldu ancak beklediğim kadar hızlı çıkmadı. geç açılıyor ve kendine gelmesi zaman alıyor. görev yöneticisinden baktığımda harddisk %100 kullanılıyor ve bir süre böyle çalışıyor. %100 kullanıldığında sistemde kasmalar oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim. birde bios güncellemesi yapsam hız sorunu çözülür mü?
  • Yeni makine sistem güncellemeleri ve sürücü güncellemelerini yapın arka planda uygulamalar varsa kapatın başlangıç uygulamalarını kapatın,cclaner gibi programlarla gereksiz bellekleri temizleyin kayıt defterini yenileyin,görev yöneticisine girin işlemler bölümünde azda olsa kullanan uygulamlar varmı üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırın,kısaca sisteme bakım yapmanız lazım yeni makine mükemmel çalışacak diye bir durum yok motoru açmanız gerekir
  • Sahbaz94 S kullanıcısına yanıt
    Arkada sorun giderme ile ilgili bişey çalışıyor olabilir. Bildirimlerin orada bayrak iconunda "Elyem Merkezi"nde çalışıyor sanırım. Bios güncelleme için Asusun sitesinde driverlarda Asus winflash programı var. sürümün 206sa 207 yada 208 yapma bence. Bi kaç kişide sorun çıkarmış. 206 iyidir.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    dediğiniz işlemleri yaptım eskisine göre iyi teşekkürler.
  • Benim fikrim kesinlikle ssd alınması lazım. Yoksa makine performans gösteremiyor.
  • Arkadaslar iyi aksamlar. N550JV-CN240H Modelinin Recovery CD'si lazim. Nereden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar . bu bilgisayarda hem hdmi hem de minidisplay port var. ben yeni monitör alıp bu notebook a bağlamak istiyorum. yani n550 de kullanmak üzere full hd monitör almayı düşünüyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim. piyasadaki mönitörlerde hdmi veya minidisplay desteği yok. en mantıklı, düşük maliyetli çözüm ne olabilir ? 250TL lik AOC monitör tarzı bir şey çok rahat işimi görür ama çeviricilerle 330 u buluyor. farklı bir çözüm öneriniz var mı ?
  • arkadaşlar bende lenovo y510p - msi ge60 294xtr- bide asus cn211 in arasında kaldım. Çok oyun oynamam arada gta-fifa-nba. Daha çok dizi izlerim , en sorunsuz olanını almak istiyorum sizce hangisi ?
  • Arkadaşlar N550JV nin tüm modellerinde GT750M 4 GB ekran kartı var mı ? Bu ekran kartı normalde 2 GB diye biliyorum, 4 gb lik boyutlusu mu bu bilgisayarda olan ? Bildiğim kadarıyla SLI teknolojisi yok makinada, Lenovo Y510P nin GT755M SLI 4GB modeli gelmiş, kafam çok karıştı. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 11 Şubat 2014; 21:07:36 >
  • Selam arkadaşlar bende dün ürünü aldım gold bilgisayardan geldim kurdum sorunsuz bir çihaz fakat office programı yok ürün anahtarı nerde yazıyor alt kısıma baktım yok
  • selam arkadaşlar bende dün aldım ürünü eve geldim sorunsuz kurulumunu yaptım.Yorgundum zaten hemen yattım.Ertesi gün açışımda kasasında bi sıkıntı fark ettim kapak kapandığı zaman sol köşesi geride duruyordu menteşelerinde sıkıntı var büyük ihtimal.Media markete getirdim kontrol ettiler servise gönderdiler.Büyük ihtimal yenisi gelecek sizce bi sıkıntı çıkarmı?Malum bunların naapcağı belli olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1090

selam arkadaşlar bende dün aldım ürünü eve geldim sorunsuz kurulumunu yaptım.Yorgundum zaten hemen yattım.Ertesi gün açışımda kasasında bi sıkıntı fark ettim kapak kapandığı zaman sol köşesi geride duruyordu menteşelerinde sıkıntı var büyük ihtimal.Media markete getirdim kontrol ettiler servise gönderdiler.Büyük ihtimal yenisi gelecek sizce bi sıkıntı çıkarmı?Malum bunların naapcağı belli olmuyor

bende de var aynısı hiç dert etmedim valla mis gibi de kullanıyorum. bi kaç sıkıntı sadece linux tabanlı ubuntuda oluyor o kadar onun dışında çok güzel bi makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohs

Selam arkadaşlar bende dün ürünü aldım gold bilgisayardan geldim kurdum sorunsuz bir çihaz fakat office programı yok ürün anahtarı nerde yazıyor alt kısıma baktım yok

ofis verilmiyor ki yanında zaten
  • Asus n550jv bilgisayarda bul ray yazma programı var mı? Varsa hangi program.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu içerisinde arama yaptım fakat sayfa hata verdi.

Asus N55SF model bilgisayarıma değişim verdi, bende haliyle tek iyi olan N550JV-CN127H modelini aldım. Fakat birkaç sıkıntım var. Böyle performans pc lere neden Win8 (Single Language) yüklerler anlamadım. 250GB SSD mi normal harddisk yuvasına taktım. Fakat USB'ler 3.0 olduğundan usb bellekle Windows kuramadım. Tabi DVD üzerinden 8.1 Pro kurdum fakat aktivasyon bulunmuyor.

Tekrar üzerinde bulunan HDD ye geçtim fakat buda yavai. Önceden Asus'ta recovery programı bulunuyordu, şuan recovery programı yok.
    Düşüncem recovery alıp SSD ye yüklemek. Sonrada yükseltme paketiyle Win8 Pro ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat rahat 6saatimi harcamama sebebiyet vericek.

Ayrıca kutudan Asus'a özel bir DVD çıkmadı. Kurduğum Win8.1 e Asus Destek'te bulunan Driverları yüklesemde orjinalinde olduğu gibi Asus Console tuşu işlemedi, klavye aydınlatmasını kullanamadım. Bir çok eksik söz konusu.

Bu konuda bana yardımcı olacak fikir vericek N550 kullanıcılarını bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.