Şimdi Ara

ASUS N552VW-FW171T KULLANICILARI KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
12
Favori
20.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Vatan daki 147t yi almayı düşünüyorum yarın. Hâlâ bu whea hatası var mı bir de Ips ekran iyi mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star stop özelliği varmı bu 147t modelinde prizde takılımı kullanmalıyız?
  • Arkadaşlar bu laptopu Mediamarkt'ta inceledim bana 171T serisinin 2400 Mhz ram, Vatan'da satılan 256 GB SSD'li 147T'de ise 2133 Mhz ram kullandığı söylendi doğruluk payı var mıdır test eden oldu mu?
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    FW171T kullanıyorum 2133 Mhz ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: UvaTech

FW171T kullanıyorum 2133 Mhz ram

Teşekkürler, 200 TL farkla 256 GB SSD olanı almak daha mantıklı o zaman.

• tabii ki fark 200 tl ise vatan'da ki model daha mantıklı ayrıca kullananların yorumuna göre vatandaki IPS ekran.
  • 7 sayfadır okudum ama (bir arkadaş haricinde) hiç kimse ssd hızına takılmamış!!
    256 gb olanın (Yani 147T) PCIE x4. olabileceği ihtimali var. Bu da demek oluyor ki hız 1500mb lerde gezebilir. Ama bunun cevabını henüz hiçbir yer de bulamadım.

Bilen varsa lütfen 147T nin SSD hızını paylaşsın..

Monster ile bu ürün arasında kaldım ve çok tereddütteyim. Şu an 147T Vatan fiyatı 4349 TL.

Özelleştirdiğim Monster ise 4232 TL.

İstişare lütfen...

ASUS N552VW-FW171T KULLANICILARI KULÜBÜ

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Varmı arkadaşlar bir ssd hizi bende bekliyorum yoksa monster alıp gecicem

• Açıkçası bu paraya cok daha mukemmel Monster aldim ben.

Hemde 17.3". Cogu yonden daha ustun.

Servis ve ilgi konusunda da en iyileri diyebilirim.

• Önceki sayfalarda sorunlar felan varmış kullanan bir arkadaş deneyimini yazarsa çok sevinirim. Oyunlarda felan ısınma değerleri ortalama kaç?
  • Fw171t ile fw149t arasinda ne gibi bir fark var acaba? gittigidiyor teknosa magazasinda 300 tl daha ucuz fw149t

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu Asus VivoBook Pro N752VX dizüstü bilgisayar aldım, image ile gelen win 10 kurulumunu yaptım.
    Win 10'un bütün güncellemelerini yükledim, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra açılmadı. Asus Boot ekranınıı geçtikten sonra dönen noktalarda kaldı.
    Ben de güvenli kipte açıp C:\Windows\SoftwareDistribution\Download içinde bulunan tüm dosyaları sildim ve aygıt yöneticisinden intel grafik sürücüsün sildim.

Windows açıldı fakat sürücüyü tekrar yüklemek istediğimde yükleyemiyoru ve güncellemeden İntel Corp. güncellemesini alıyor fakat oda yüklenmiyor.
  • Merhaba,

Asus n552w-149t bilgisayarım var ve üzerine şekerli çay döktüm. İçini söktüm, temizledim ama klavyesini temizlerken 2 tane tuşun dişlerini kırdım ve yeni klavye arıyorum. Bir de touchpad sürekli tıklıyormuş gibi takılı kalıyor. Şimdi klavyesi değişiyor mu onu bile bilmiyorum ve touchpad hiçbir yerde bulamıyorum.

Yardımcı olabilecek biri var mı?
  • arkadaşlar benim pc de mi bir şey var anlamadım? internette adam aynı bilgisayarla cs go incelemesi yapmış full hd 1080 de her şey açık en az 120 fps alıyor hiç drop yok. ben 1360x768 oynuyorum en düşükde ayarlar drop oluyor genelde fps 110 civarında sorun ne anlamadım?
  • Merhaba arkadaşlar WHEA 17 hatası nedir bende iki hafta önce Vatandan 147 t modelini aldım Autocad ve Office uygulamarını kurdum hiç bir hata mesajı almadım hata mesajı varsa nereden görüyorum.
    Cevaplarınız için teşekkürler.
  • N552VW 147t ssd hız değerleri
    ASUS N552VW-FW171T KULLANICILARI KULÜBÜ
  • bu model için önerebileceğiniz bir soğutucu var mı?
  • Pil ışığı kırmızı yanıp sönüyo şarjdayken dolmuyor uyarısı veriyo şarjdan çıkarsam şarj seviyesi inmiyo aşağıya bitince bi anda kapanıyo daha yeni aldık bide 1 yıl olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocKSceN

Pil ışığı kırmızı yanıp sönüyo şarjdayken dolmuyor uyarısı veriyo şarjdan çıkarsam şarj seviyesi inmiyo aşağıya bitince bi anda kapanıyo daha yeni aldık bide 1 yıl olmadı

Benim de aynısı başıma geldi. Tam 1 yıl dolunca , kırmızı Işığı yanıp söndü ve şarj göstergesi sabitlendi. Bir hafta boyle kullandım ve sonra batarya tamamen gitti. Adaptorsuz hic calismamamaya başladı. Şuan servise verdim. Bekliyorum, bakalım ne olacak.

• sahibinden.com/467165636

ARKADAŞLAR LAPTOPU SATIYORUM. İZMİR İÇİNDE ALMAK İSTEYEN OLURSA ELDEN 3600'E VERİRİM.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.