Şimdi Ara

Asus n55s Kasıyor Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi bir meblada para verip üst düzey bir laptop aldım. 8GB ram 2 gb ekran kartı vs sglam bir pc. Pıyasada kı en ıyı bılgısayarldan. amabenım sorunum su yenı 0 bılgısayar olmasına ragmen pc fazla hızlı degıl. Oyun oynarken vs kasmalar gerceklesıyor.3-4 işlem yaparken kasmalar olabiliyor. Bunun sebbı nedır nasıl duzgun duruma getırebılrız. Ekran cozunurluguyle falan mı alakalıdır

• 3-4 işlem yaparken kasmaların meydana gelmesi hdd kaynaklıdır.5400rpm disklerde böyle oluyor.
    Oyunları ise fHD çözünürlükte oynuyorsanız bazı oyunlarda yüksek ayarlarda kasma olur.
  • yeni bilgisayar güncelleştirmeleri kurmanız gerekir windows,ekran kartı,sürücü güncelleştirmeleri bunlar önemli performans artışı olacaktır.bilgisayar genelde sıfır alındığında işlemler ağır gerçekleşmesi normal karşılanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 17 Mart 2012; 16:13:14 >
  • Alper kardeşim aynı bilgisayar bendede var. 1 Yıldan fazla süredir kullanıyorum ve hiç formatlamadım. İlk başlar durum çok iyiyken son zamanlarda ''WOLFTEAM'' ''LOL'' gibi oyunlarda fazlasıyla kasma oluyor sana tavsiyem ekran kartını güncelle. Bilgisayarın yeni olduğu için disk temizle diyemem ama her 2 ayda bir servisine formara götür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.