Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede daha yok ama yabancı forumlarda ilk izlenim incelemelerinde ısınma sorunu hiç yok denmiş. Hatta biri demiş kucağımda saatlerce oynadım hiç birşey hissetmedim diye. fan sesi ise ise çok zor duyuluyormuş. Belki tek önerilecek şey olarak, aldığınızda format atıp temizinden tekrar yükleyin demişler. Oda çöp programlardan kurtulmak için. Sorun olduğundan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawi

Rocker 35 firmayla görüşürsen bilgi alabilirsen seviniriz

yarın bızım toplu alımı yaptıgımız pentanın bayısıyle goruseyım en azından kesın tarıhını ogrenmıs oluruz
  • ASUS G75-VW fiyatı ne kadar olacak tahmini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

pcdepo 3300 tl olan G75 özelliklerini güncellemiş sanırım güncellerken kafayı yemişler özelliklere bakın gtx670 250gb ssd+750 gb hdd........

Notebook Markası : Asus
    Ürün Kodu : G75VW
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Modeli : 3610QM
    İşlemci Hızı : İ7-3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 17.3
    Ekran Tipi : LED
    Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GTX670M
    HDMI : Var
    Sistem Belleği : 16GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 16 GB
    Disk Kapasitesi : 750GB + 256SSD
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : Blue-Ray DVD Combo(Read only)
    Ethernet : 10/100/1000 Mbps
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Var
    E-Sata : Yok
    Usb Portu : 1 x USB 3.0
    Video Portu : Mini DisplayPort
    Klavye : Numerik Q TR
    Kamera : Var
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 8-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 3.90 Kg
    Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi
    Notebook rengi : Siyah
    Hediye : Mouse

o özellikler doğruymuş pcdepoya aradım sordum

• Ürün iyi ama fiyat çok yüksek olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

Merhaba arkadaşlar;
    Yakın zamanda dizüstü bilgisayar alacağım. ASUS N56-VZ modeli bütçeme uygun fakat çok soru işareti var.

1-ısınma durumu nasıldır?
    2-kronik bir sorunu olabilir mi?
    3-fan çalışması sırasında ses oluşuyor mu?

bu tip sorular hakkında bilgisi olan var mı? toplu alım listesine katılıp bu bilgisayarı almak istiyorum çünkü.

Sorduklarınızın hemen hepsi kullanım sonrası verilecek cvp'lar. Ürün henüz piyasaya sürülmemiş iken bu sorulara oturup ciddi ciddi cvp vermemizi beklemiyorsunuz umarım?

Kronik sorun artik asus'ds unutulmuş bir mesele. Yanılmıyorsam ilk ve belkide son kronik sorun f3 serisi cihazlarda (2006'lar di galiba) menteşe problemleri olarak görülmüştü. Sonra animsadigim bir kronik hata asus da hiç olmadı ...

yüklendiğin misyon sana böyle cevaplar verebilme hakkı vermemesi lazım. bana da böyle bir cevap verdin göz ardı ettim ama anlaşılan ya hoşuna gitmeyen sorulara cevap verme zorunluluğu hissederek tersliyorsun ya da bir üslup haline getirmişsin. olmaması gereken bir şey, düşünceme göre.

• ilgili soruya yabancı forumlara göre ben cevap verdim zaten. Pininfarina türkiyede daha olmadığı için öyle yazdı sanırım. Sorun olarak görülmemeli. Karışıklığa hiç gerek yok.
    Ayrıca bu model tüm dünyada yeni çıktı piyasaya. Yapılan yorumlarda sadece ilk izlenimlerden ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yafeshan -- 9 Haziran 2012; 16:28:08 >
  • pc depo n56-vz modeli için 1 tb 5400 rpm olarak güncellemiş bu arada.

beni listeden çıkartırsan sevinirim,fikrim değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

pc depo n56-vz modeli için 1 tb 5400 rpm olarak güncellemiş bu arada.

beni listeden çıkartırsan sevinirim,fikrim değişti

Aynen, pek fark kalmadı arada Samsung'la bu durumda. Ben de bu ürünü düşünmeye başlamıştım ama bu şartlarda gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetdream25

quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

pcdepo 3300 tl olan G75 özelliklerini güncellemiş sanırım güncellerken kafayı yemişler özelliklere bakın gtx670 250gb ssd+750 gb hdd........

Notebook Markası : Asus
    Ürün Kodu : G75VW
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Modeli : 3610QM
    İşlemci Hızı : İ7-3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 17.3
    Ekran Tipi : LED
    Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GTX670M
    HDMI : Var
    Sistem Belleği : 16GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 16 GB
    Disk Kapasitesi : 750GB + 256SSD
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : Blue-Ray DVD Combo(Read only)
    Ethernet : 10/100/1000 Mbps
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Var
    E-Sata : Yok
    Usb Portu : 1 x USB 3.0
    Video Portu : Mini DisplayPort
    Klavye : Numerik Q TR
    Kamera : Var
    Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Pil Teknolojisi : 8-cell Li-lon Pil
    Notebook Ağırlığı : 3.90 Kg
    Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi
    Notebook rengi : Siyah
    Hediye : Mouse

o özellikler doğruymuş pcdepoya aradım sordum

eğer 3300 tlye satıyorlarsa hemen alırım ama bu ürün stokta yok 4200 olan stokta var garip işler var anlayacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

Merhaba arkadaşlar;
    Yakın zamanda dizüstü bilgisayar alacağım. ASUS N56-VZ modeli bütçeme uygun fakat çok soru işareti var.

1-ısınma durumu nasıldır?
    2-kronik bir sorunu olabilir mi?
    3-fan çalışması sırasında ses oluşuyor mu?

bu tip sorular hakkında bilgisi olan var mı? toplu alım listesine katılıp bu bilgisayarı almak istiyorum çünkü.

Sorduklarınızın hemen hepsi kullanım sonrası verilecek cvp'lar. Ürün henüz piyasaya sürülmemiş iken bu sorulara oturup ciddi ciddi cvp vermemizi beklemiyorsunuz umarım?

Kronik sorun artik asus'ds unutulmuş bir mesele. Yanılmıyorsam ilk ve belkide son kronik sorun f3 serisi cihazlarda (2006'lar di galiba) menteşe problemleri olarak görülmüştü. Sonra animsadigim bir kronik hata asus da hiç olmadı ...

yüklendiğin misyon sana böyle cevaplar verebilme hakkı vermemesi lazım. bana da böyle bir cevap verdin göz ardı ettim ama anlaşılan ya hoşuna gitmeyen sorulara cevap verme zorunluluğu hissederek tersliyorsun ya da bir üslup haline getirmişsin. olmaması gereken bir şey, düşünceme göre.

Hoşuma gidecek veya gitmeyecek bir durum yok ki ortada

Asus babamin markasi değil. İyi olur, kötü olur olabilir.

Ürün daha dünyada doğru düzgün son kullanıcıya ulaşamamış bir model. Bu yüzden hakkında birçok varsayım, tahmin ve kısıtlı tek tük (üstünkörü incelemeler) olan bir cihaz için o sorulara net cvp'lar vermek şuan için imkansız. Bundan tevekkül arkadaşin sorduğu soruda "mantık göremediğim için" cevapladım.

Farkına varmadan incittim isem kusura bakmasın. Henüz yüzünü dahi görmediğim birine durduk yerde ters, sert veya olumsuz bir tavrım olamaz, olmamalıda.

Beni ben kilan tarzım kişisel algilanip, hassasiyet gösteriliyor ise evt ortada sorun var demektir. Bu sorun da "gereksiz alinganlik ve işgüzarlik" olabilir mi diye düşünüyorum?

Kisaca bu benim. Kimseye kastım, alıp-veremediğim birşey yok. 40 küsür yaşındayım çizgim, rengim oturali yillar oldu. Geçmiş birçok msj'ima bakarsanız genelde aynı tavır, çizgi ve tarzı görürsünüz.

Bu kadar alingan olmayin ve lüzumsuz şeylere takılmayın. Hayatı yaşanılır kılan güzelliklere odaklanın
    Sağlıcakla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Haziran 2012; 5:53:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vm modeli bile 7200rpm olarak gelirken vzye neden 5400rpm koyarlar anlamak zor.Ssd alana kadar wd scorpion blackimi takarim artik :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

vm modeli bile 7200rpm olarak gelirken vzye neden 5400rpm koyarlar anlamak zor.Ssd alana kadar wd scorpion blackimi takarim artik :s

İsterse 10.000dev/dk ile gelsin farketmez. Cihazın içindeki diske hiç dokunmadan direk değiştirin bence. Zira böyle bir Multimedya cihazına yakışan şey ona bir ssd disk takmak olacaktır

Yani isterse 1000 isterse 10.000 dev hdd ile gelsin aldırmayın siz! O sadece bir formalite. Ha, kapasite benim için önemli derseniz ona birşey diyemem işte.

Lakin perfonmans ise amaç alın bir ssd ve performansınızı şahlandirin cihazı da taçlandirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 10 Haziran 2012; 1:22:36 >

• quote:

quote:

vm modeli bile 7200rpm olarak gelirken vzye neden 5400rpm koyarlar anlamak zor.Ssd alana kadar wd scorpion blackimi takarim artik :s

İsterse 10.000dev/dk ile gelsin farketmez. Cihazın içindeki diske hiç dokunmadan direk değiştirin bence. Zira böyle bir Multimedya cihazına yakışan şey ona bir ssd disk takmak olacaktır

Yani isterse 1000 isterse 10.000 dev hdd ile gelsin aldırmayın siz! O sadece bir formalite. Ha, kapasite benim için önemli derseniz ona birşey diyemem işte.

Lakin perfonmans ise amaç alın bir ssd ve performansınızı şahlandirin cihazı da taçlandirin

hocam böyle bir makinada 5400rpm olması seni nasıl tatmin ediyor anlıyamadım. Sen bu cihaza bayagı bir baglanmıssın..

• quote:

Orijinalden alıntı: soyluozan

quote:

quote:

hocam böyle bir makinada 5400rpm olması seni nasıl tatmin ediyor anlıyamadım. Sen bu cihaza bayagı bir baglanmıssın..

Bağlanma falan değil duygusal yaklaşiyorsunuz olaya. Buna global dünya düzeni deniyor ekonomide

7200dev/dk'lik disk olan seride mevcut diye biliyorum. Her şeyi ile 4*4 lük bir cihaz istiyorsan üst rakamları (3000TL, 3500TL vs) gözden çıkarmali veya farkli config'lere yöneleceksin. Yani "ne kadar ekmek o kadar köfte" olayı.

Yoksa, "hem pastam bitmesin hem karnım doysun" yok öyle birşey

Sony, Toshiba veya hp'de de durum farkli değil. Bir yerden koyarken diğerinden kesiyorlar. Ayrıca birden çok config ile geliyor artık birçok model. Yani aralarından müşteri kendi önceliğine göre seçim yaparak işine hangisi geliyorsa onu tercih etmesi sağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Haziran 2012; 5:56:07 >

• bende asus n56vz almak istiyorum tabi fiyat çok uçuk olmassa benide listeye eklerseniz sevinirim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bağlanma falan değil güzel kardeşim. Duygusal yaklaşiyorsunuz olaya Buna global dünya düzeni deniyor ekonomide

7200dev/dk'lik disk olan seri mevcut diye biliyorum. Ancak henüz piyasaya çikmadi tipki i5'li modeller gibi. Her şeyi ile 4*4 lük bir cihaz istiyorsan daha üst rakamları (3000TL, 3500TL vs) gözden çıkaracak veya farkli config'lere yöneleceksin. Yani "ne kadar ekmek o kadar köfte" olayı mesele.

Yoksa "hem pastam bitmesin hem karnım doysun" yok öyle birşey

Sony, Toshiba veya hp'de de durum farkli değil. Bir yerden koyarken diğer yerden kesiyorlar. Ayrıca birden çok config ile geliyor artık birçok model. Yani aralarından müşteri kendi önceliğine göre seçim yaparak işine hangisi geliyorsa onu tercih etmesi sağlanıyor.

Ör: kapasite isteyen ama ekran kartına fazla takılmayalım diyenler için bir model, hız isteyen için ayri model, hem hız hem kapasite isteyen için yine başka başka modelleri zaten sürüyorlar zamanla piyasaya.

Anlıyorum ancak 2500tl lik bir cihazda benim fikrime göre kesinlkle 7200rpm olmali k55vm modelinde bile 7200rpm kullanılmıs. Bu cihaza emsal teşkil edilebilecek eski n55 modelinde bile o dönemin fiyatına göre 7200rpm kullanılmıstı. Bence uyguladıkları bu satış politikası çok saçma neticede 2500tl de bir laptop için az buz bir para değildir. Ben bu cihazı almaya niyetleniyorum. 2500 veriyorum ki son sistem kusursuz olsun diye. Lakin Asus bu cihazın sanırım alırken içimize sinmesini pek istemiyor. Şahsen 2500 felan vermektense 1700e bir k55vm almak şu an için çok daha cazip gelmekte...

not: Asla ve asla bu cihazı kötülemiyorum, Belkide 5400rpm olmasına rağmen yine alıcam. Çünkü cihazın + ları çok fazla ancak asusun böyle bir makinaya 5400rpm koymasına tepkisiz kalamıyorum...

• şahsen ben 5400 olup diğer özelliklerin beklediğimiz gibi olmasını tercih ederim. Çünkü eninde sonunda ssd alıcam buna. 5400 olarak gelmesi fiyat indirimine sebep olacaksa ne ala
  • arkadaşlar 5400 diyorsunuzda bu sitede hala 7200 olarak gözüküyor
    www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8409
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bağlanma falan değil güzel kardeşim. Duygusal yaklaşiyorsunuz olaya Buna global dünya düzeni deniyor ekonomide

7200dev/dk'lik disk olan seri mevcut diye biliyorum. Ancak henüz piyasaya çikmadi tipki i5'li modeller gibi. Her şeyi ile 4*4 lük bir cihaz istiyorsan daha üst rakamları (3000TL, 3500TL vs) gözden çıkaracak veya farkli config'lere yöneleceksin. Yani "ne kadar ekmek o kadar köfte" olayı mesele.

Yoksa "hem pastam bitmesin hem karnım doysun" yok öyle birşey

Sony, Toshiba veya hp'de de durum farkli değil. Bir yerden koyarken diğer yerden kesiyorlar. Ayrıca birden çok config ile geliyor artık birçok model. Yani aralarından müşteri kendi önceliğine göre seçim yaparak işine hangisi geliyorsa onu tercih etmesi sağlanıyor.

Ör: kapasite isteyen ama ekran kartına fazla takılmayalım diyenler için bir model, hız isteyen için ayri model, hem hız hem kapasite isteyen için yine başka başka modelleri zaten sürüyorlar zamanla piyasaya.

Anlıyorum ancak 2500tl lik bir cihazda benim fikrime göre kesinlkle 7200rpm olmali k55vm modelinde bile 7200rpm kullanılmıs. Bu cihaza emsal teşkil edilebilecek eski n55 modelinde bile o dönemin fiyatına göre 7200rpm kullanılmıstı. Bence uyguladıkları bu satış politikası çok saçma neticede 2500tl de bir laptop için az buz bir para değildir. Ben bu cihazı almaya niyetleniyorum. 2500 veriyorum ki son sistem kusursuz olsun diye. Lakin Asus bu cihazın sanırım alırken içimize sinmesini pek istemiyor. Şahsen 2500 felan vermektense 1700e bir k55vm almak şu an için çok daha cazip gelmekte...

not: Asla ve asla bu cihazı kötülemiyorum, Belkide 5400rpm olmasına rağmen yine alıcam. Çünkü cihazın + ları çok fazla ancak asusun böyle bir makinaya 5400rpm koymasına tepkisiz kalamıyorum...

Yahu kötüleyebilirsin de elbet.
    İlla herkese hitap edecek, herkesi tatmin edecek diye bir kaide yok. Mükemmel bir cihaz henüz üretilmedi yeryüzünde
    Şu aşamada 7200dev hdd seçeneği sunmuyor olmalarının nedeni bahsettiğin diğer modellerin önünü kapatmamasi için olabilir...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.