Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
75
Favori
498.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yafeshan

şahsen ben 5400 olup diğer özelliklerin beklediğimiz gibi olmasını tercih ederim. Çünkü eninde sonunda ssd alıcam buna. 5400 olarak gelmesi fiyat indirimine sebep olacaksa ne ala

Mantikli bir düşünce.
    Her yerde söylüyorum; "bir bilgisayarin hizi içindeki en yavaş parcasi kadardir" Hdd 7200dev/dk olsa ne olur? Ssd'nin yaninda esamesi dahi okunmaz. Kapasite sorununuz varsa zaten 4 adet USB 3.0 mevcut cihazda. Takarsiniz birine 500GB 2.5" hdd bitti gitti.

Bu cihazlar geldiğinde ssd ile deyim yerindeyse, kanatlanip uçarak İkarus olacaktır

Kisaca, kafamdaki düşüncelere tercüman olmuşsun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 10 Haziran 2012; 15:34:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar asus n56 vz vatan bilgisayarda satışa sunulur değil mi? İnternet üzerinden alamam çünkü.
  • Asus beklememin en önemli sebebi, uyumluluk ve performansı. Benim için uzun ömür önemli ve asus bu konuda çoğundan becerikli sanıyorum. Bilgisayarı çok zorlayan biriyim ve kısa bir zaman sonra kafayı yemesini istemiyorum. Servis servis dert anlatmak da istemiyorum. En iyi demiyorum, göreceli olarak asus bu alanlarda iyi gözüküyor. Burda değil sadece, yabancı forumları da inceliyoruz. Hafızadır Ramdir bunlar zamanla upgrade edilebildikden sonra muadillerine göre üstün bence. Bir bilgisayar sadece spec ile değerlendirilmez.

Bu arada mecbur kalmasaydım kesinlikle laptop almazdım oyun için, laptopdan oyun bilgisayarı olacağına inanmıyorum hala.
  • cevap veren yokmu n56vz satışa sunulduğunda sadece internet sitelerindemi satılır yoksa vatan bilgisayara felan gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

cevap veren yokmu n56vz satışa sunulduğunda sadece internet sitelerindemi satılır yoksa vatan bilgisayara felan gelir mi ?

Konuyu açan arkadaşımız bu konu hakkında bilgi vermişti. Öncelikle büyük mağzalara (vatan-bimeks vs) gibi yerlere gelicek demişti zaten onlarla beraber internete te düşer
  • pardon görmemişim :) Ayrıca pcdepoda 5400rpm yazması önemli değil bence asus sitesinde baktığımızda 750 gb 7200rpm ve 1t5400 rpm seçenekleri var bence mağazalarda 7200 olanda satışa sunulur.
  • Alacaz alacaz az kaldı :)
  • Beni de ekler misiniz N56VZ listesine?
  • ayrıntılı olarak teknoseyir de incelemesi var
  • Arkadaslar benide N56 icin listeye ekler misiniz lutfen.
  • monster w150 için siparişim var.ama sırf mat ekran için değiştirmeyi düşünüyorum.Çok beklenmeden alınacaksa ben de n56 vm veya vz serisinde yer alabilirim.Tahmini alış planı nedir.Tarih aralığı anlamında
  • Öncelikle böyle bir girişim için öncülük edenlere teşekkür ediyorum. Ben de n56 almayı düşünüyorum. Aklımdaki Vatan, Teknosa gibi bir yerde %20 civarı bir indirimi beklemekti. Neticede böyle indirimler oluyor. Bu kadar bekleyip, N55 almadıktan sonra, indirim için bir iki hafta daha bekleyebilirim diye düşünüyordum. Toplu alımda, sizce o %18, %20, %25 gibi indirimli rakamlara yaklaşılabilir mi? Sizin de farazi konuşacağınızı bilerek soruyorum fikir almak için.

Mesela ürün Teknosaya 2500 liradan girse normal satış fiyatı olarak, %20 indirim olsa bir hafta sonunda ya da özel bir günde, 2000 lira eder ki turuncu indirim diye bir şeyle o şekilde indirimler olduğunu biliyoruz. N55SF-1278 modeli 2800 liradan 2050 liraya inmişti mesela.

Demem o ki; eğer sizce herhangi bir teknoloji marketindeki ciddi indirimlerin altında ya da ona çok yakın bir fiyat mümkün mü? Eğer öyle ise ben de toplu alıma katılmak isterim.

Not: İstanbul dışındanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwaike

Öncelikle böyle bir girişim için öncülük edenlere teşekkür ediyorum. Ben de n56 almayı düşünüyorum. Aklımdaki Vatan, Teknosa gibi bir yerde %20 civarı bir indirimi beklemekti. Neticede böyle indirimler oluyor. Bu kadar bekleyip, N55 almadıktan sonra, indirim için bir iki hafta daha bekleyebilirim diye düşünüyordum. Toplu alımda, sizce o %18, %20, %25 gibi indirimli rakamlara yaklaşılabilir mi? Sizin de farazi konuşacağınızı bilerek soruyorum fikir almak için.

Mesela ürün Teknosaya 2500 liradan girse normal satış fiyatı olarak, %20 indirim olsa bir hafta sonunda ya da özel bir günde, 2000 lira eder ki turuncu indirim diye bir şeyle o şekilde indirimler olduğunu biliyoruz. N55SF-1278 modeli 2800 liradan 2050 liraya inmişti mesela.

Demem o ki; eğer sizce herhangi bir teknoloji marketindeki ciddi indirimlerin altında ya da ona çok yakın bir fiyat mümkün mü? Eğer öyle ise ben de toplu alıma katılmak isterim.

Not: İstanbul dışındanım.

Hevesinizi kırmak istemem ama oldukça fantastik rakamlardan bahsetmişsiniz

Bilinen büyük zincir mağazalarının özellikle piyasaya yeni girmiş (yüksek ihtimal ciddi satış rakamlarına ulaşacak) bir ürün için hemen %20 -%25 gibi indirimler yapmalarını beklemek hayalcilik olur.

Tahminim; misal ürün 2500TL'den girmiş olsun piyasaya. 20 adet ürün için max 100 bilemediniz 150TL gibi rakamlarla indirim söz konusu olur gibime geliyor. O da; "olursa"

Yani bu kadarcik indirimin dahi bir garantisi yok. Umarım tahminlerimde yaniliyor ve sürpriz gelişmeler bizi bekliyordur

Bu yüzden kimseye "mutlaka bekleyin, deli gibi indirimler yaptıracağız vs" falan demiyoruz. Bu sadece kendimizi kandırmak ve bol keseden uçmak olacaktır çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 11 Haziran 2012; 12:19:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duranaki

monster w150 için siparişim var.ama sırf mat ekran için değiştirmeyi düşünüyorum.Çok beklenmeden alınacaksa ben de n56 vm veya vz serisinde yer alabilirim.Tahmini alış planı nedir.Tarih aralığı anlamında

Günlerdir herkes bu sorunun cvp'ini bekliyor ve her yerde fellik fellik arıyor

• Benıde n 56 ya yazarmısın
  • Su asus'un bence 660m'li olanini degil de 670m'li olanini alin, daha iyidir, daha performansli, hatta 675m'i de koysaydi onunla alin derdim ama asus koymamis bu seriye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Su asus'un bence 660m'li olanini degil de 670m'li olanini alin, daha iyidir, daha performansli, hatta 675m'i de koysaydi onunla alin derdim ama asus koymamis bu seriye

:))))
    :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindWild -- 11 Haziran 2012; 11:16:59 >
  • 660 ile 670 arasinda cok az fark varmis su an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafeshan

660 ile 670 arasinda cok az fark varmis su an.

Cok az mi? 675 ile 680 arasindaki fark kadar bir sey beklemeyin ama cok az detil. Oc edilmis 660 anca 670'in yanina yaklasabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Su asus'un bence 660m'li olanini degil de 670m'li olanini alin, daha iyidir, daha performansli, hatta 675m'i de koysaydi onunla alin derdim ama asus koymamis bu seriye

Valla arkadasim bu yazdigin iki kartin da n56 ile alakasi yok. biri 630 ust modeli de 650 ki birer multimedya bilgisayarlari icin gayet iyi seviyedeki ekran kartlari bunlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.