Bildirim
ASUS N56VZ İÇİN SSD TAVSİYE
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
corsair force gt öneriyorum, f/p olarak çok yukarılardadır -
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
corsair force gt öneriyorum, f/p olarak çok yukarılardadır
corsair force gt nin kullananlar klübünde epey bi sayfa okudum. bu laptoptaki performansını (okuma yazma laptobun açılış hızı vs ) şeklinde bilgilendirme yapabilirmisiniz. Ssd lerde anakart çok büyük bir unsur oluşturuyor çünkü. pekçok kişi anakartın yeterli uyumu göstermemesi yüzünden gerçek performansında kullanamamış veya mavi ekran almişlar. -
sata 3 desteklemesi yeterli bunu tam kapasite kullanmak için, nasıl bir mavi ekrandan bahsedildiğini bilemiyorum. alırken kutunun içinde 3.5 - 2.5 dönüştürücü aparatıyla beraber geliyor. en son haziran 2012de çıkan 5.02 firmware update'i var. okuma ve yazma hızlarıda kapasitelerine göre farklı
-
Ben Kingston hyperx serisi aldım. 555 / 510 gibi bir performans sergiliyor. Ama buna takılma pek. Çünkü bi yerde gördüm bütün testlerde nerdeyse performanslr birbirlerine yakın görünüyor. O yüzden baz alınacak tek şey kalıyor geriye o da fiyat. En uygun hangisi olursa onu alın geçin. 5400 rpm veya 7200 rpm den sonra zaten her türlü ssd, uçak gibi gelecek.
Dip not : ssd yi taktıktan sonra farkettim ki windows hiç bu kadar hızlı açılıp kapanmamıştı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X