Beyler laptobu ağustosta aldım ilk başlarda bayağı iyiydi halada hız olarak falan iyi aslında baştan şunu söyleyeyim aldığımdan bu yana 10 kere bazı nedenlerden dolayı sıfırlama yaptım temizleme amaçlı sadece 7 den sonrakiler yazacağım hatadan sonra yapıldı. Her nasıl olduysa 3 ay önce görev yöneticisinden disk kullanımı yazan yer arada yüzde yüzlere fırlamya başladı bunu düzeltmek için combofix format falan yaptım bir nebze düzeldi aslında fakat arada bu sorun çıkabiliyor ve işlem kapasitesini sınırlıyor 5400 rpm olduğu için bu tür sorunların ortaya çıktığını yazan bir yer okumuştum.bu sorun bir nebze çözüldü ama bilgisayarın sadece oyun oynarken artan ısısı artık normal kullanımda bile artmaya başladı ki bu sorunu çözemedim okuldan dolayı yaza kadar garantiye verme şansımda yok açıkcası genel olarak aramız iyiydi fakat bir kaç gün önce yeni bir sorunla karşılaştım inca it-an30 usb tv kartını aldım bu kart windows7 32 bit de çalışırken ne win7 64 bit ne de win8 64 bit de çalışmadı laptopuma çift işletim sistemi kurmaya karar verdim fakat win7 32 biti kuramadım bilindik gpt hatasını veriyor fakat 64 bitte böyle bir sorun yok sanırım tüm diski silip biçimlendirmek gerekiyormuş fakat recovery bölümüm gider ve tekrar gömülü win8 keyini kullanamazsam diye korkuyorum.(cihazın 64 bit win7 driverinı bulamadım) Cevaplarınızı bekliyorum..