Bildirim
Asus N56VZ laptop batarya %25 laptop kapanıyor!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
batarya hücreleri ölmüş yeni batarya alacaksın hocam bende de durum buna benzer.. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinanerdem
batarya hücreleri ölmüş yeni batarya alacaksın hocam bende de durum buna benzer..
Bazen 0 a kadar iniyor yüzde ama bazen %10 bazen %5 bazen %35 te bazende %95 te falan kapanıyor anlamadım, cevap için tesekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: arca01
quote:
Orijinalden alıntı: sinanerdem
batarya hücreleri ölmüş yeni batarya alacaksın hocam bende de durum buna benzer..
Bazen 0 a kadar iniyor yüzde ama bazen %10 bazen %5 bazen %35 te bazende %95 te falan kapanıyor anlamadım, cevap için tesekkürler :)
Hocam aynı sorun bendede var.
Garanti süresi dolduktan bir iki ay sonra pat diye bu arıza baş göstermeye başladı.Zan ederim bir çeşit planlı arıza.Ürünün orjinal pilinin değerini servise sorayım dedim 200-225 arası bir fiyat söylediler.Ben sorduktan sonra doların fırladığını düşünürsek herhalde 250 civarındadır şimdi.O yüzden bir kaç ay sonra muadil batarya alıp çıkacağım işin içinden.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X