Şimdi Ara

Asus N56VZ laptop batarya %25 laptop kapanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus N56VZ laptop var batarya%25 civarlarında yaklaşık 35 dk falan var gösteriyor ama laptop birden bire kapanıyor sebebi ne olabilir yaklaşık 2 aydır var bu sorun ?

• batarya hücreleri ölmüş yeni batarya alacaksın hocam bende de durum buna benzer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanerdem

batarya hücreleri ölmüş yeni batarya alacaksın hocam bende de durum buna benzer..

Bazen 0 a kadar iniyor yüzde ama bazen %10 bazen %5 bazen %35 te bazende %95 te falan kapanıyor anlamadım, cevap için tesekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arca01

quote:

Orijinalden alıntı: sinanerdem

batarya hücreleri ölmüş yeni batarya alacaksın hocam bende de durum buna benzer..

Bazen 0 a kadar iniyor yüzde ama bazen %10 bazen %5 bazen %35 te bazende %95 te falan kapanıyor anlamadım, cevap için tesekkürler :)

Hocam aynı sorun bendede var.

Garanti süresi dolduktan bir iki ay sonra pat diye bu arıza baş göstermeye başladı.Zan ederim bir çeşit planlı arıza.Ürünün orjinal pilinin değerini servise sorayım dedim 200-225 arası bir fiyat söylediler.Ben sorduktan sonra doların fırladığını düşünürsek herhalde 250 civarındadır şimdi.O yüzden bir kaç ay sonra muadil batarya alıp çıkacağım işin içinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.