Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nasozby

Benimde webcam çalışmıyor

bayağı oldu kullanmayalı webcam i..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Bozulduğundan mı ihtiyaç olmadığından mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Bozulduğundan mı ihtiyaç olmadığından mı ?

ihtiyaç olmadığından...
  • aynı webcam sorunu bende de oluyor lifeframe, virtual camera, smart logon vs. herşeyi sildim sürücüyü yeniden yükledim tık yok. çözüm önerisi olan var mı?
  • ben bu webcam olayını daha önce kendim çözdüm diye hatırlıyorum
    hani bu webcam başka bir uygulama tarafından kullanılıyor ya yani asıl problem bu
    ben bi .exe yi görev yöneticisinden sonlandırıyorum düzeliyordu diye hatırlıyorum yoksa rüyamda mıydı hayal meyal aklımda bu var
  • arkadaşlar bizim cihazın 64bit win8 driverları çıkacak mı biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

arkadaşlar bizim cihazın 64bit win8 driverları çıkacak mı biliyor musunuz?

win7 driverları win8'e uyumlu olur(vista/7 gibi) diye düşünüyorum bitek ati driver çıkarır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

win7 driverları win8'e uyumlu olur(vista/7 gibi) diye düşünüyorum bitek ati driver çıkarır diye düşünüyorum

release prewiev da uyumlulardı ama bi süre sonra özellikle multimedia tuşlarla alakalı ATK driverları sıkıntı çıkarıyordu . O sebeple gerekli bence. neyse bakalım görücez
  • quote:

quote:

quote:

release prewiev da uyumlulardı ama bi süre sonra özellikle multimedia tuşlarla alakalı ATK driverları sıkıntı çıkarıyordu . O sebeple gerekli bence. neyse bakalım görücez

çözümsüz kalmaz diye düşünüyorum, endişelenmeye gerek yok :)

• Arkadaşlar bu model için hangi soğutucu modelini önerirsiniz biliyorsunuz bunun hava aldığı yer touchpad in altında o yüzden karar veremedim nasıl birşey alsam diye
    50 liralık fln birşey bakıyorum yardımcı olursanız memnun olurum
  • win 8 kurup deneyen oldu mu?
  • Win 8 kurup deniyen varmı..?

söylendiği gibi çabuk açılıp çabuk kapnıyor mu bizim laptoplarda..Ve sürücülerle ilgili bir uyumsuzluk var mı..?
  • Az önce bios update yaptım. Nasıl yaptığımı merak edenler için anlatayım;

Asus'un sitesindeki flash programı çalışmıyordu, rom uyumsuz falan diyordu bu yüzden onu es geçtim.

Öncelikle en güncel bis sürümünü indiriyoruz (211)http://www.4shared.com/file/M3J45Rvq/N61JaAS.html? (kendim upload ettim) ve usb belleğe atıyoruz.

Bilgisayarı yeniden başlatıp bios ekranına girip oradan advanced tabına geçip sonrasında hemen altındaki biosla ilgili şeyi seçiyoruz, yön tuşları ile usb belleğe girip (ki muhtemelen otomatik olarak gösterecektir) n61jaAS.211'i seçip entera basıyoruz, 30 saniye kadar flashlama işlemi sürüyor sonrasında bilgisayar otomatik olarak kapanıyor. Siz açma tuşuna bastığınızda ise windowsun açılma ekranına geldiğinde bir mavi ekran gelecek panik yapmayın sizler için o çileyi ben çoktan çektim

Bilgisayarı tekrardan başlatıo biosa giriyoruz ve harddisk bölümünü bulup harddiski ide'ye çeviriyoruz.

Bitti, kolay gelsin.

• Az önce bios güncellemesi yaptım, nasıl yaptığımı sizlere de anlatayım.

Asus'un sitesindeki bios update programı malesef çalışmıyor, rom uyumsuzluğu falan diyor o yüzden onu kullanmadım.

En güncel bios sürümü şuanda bizler için 211, buradan indirebilirsinizhttp://www.4shared.com/file/M3J45Rvq/N61JaAS.html (kendi uploadumdur) sonrasında ise indirdiğiniz dosyayı usb belleğe atıyorsunuz.

Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp bios ekranına giriyorsunuz, "advanced" tabına geçip hemen en üstteki "start easy flash"ı seçeceksiniz. Açılan sayfada "FS0" seçiliyken yön tuşları ile N61jaAS.211 dosyasını nereye attıysanız bulup enterlayacaksınız. Flashlama işlemi 30 saniye falan sürüyor, en sonunda bilgisayar otomatik olarak kapanıyor.

Bilgisayarı açtığınızda ise windows açılış animasyonu oynarken mavi ekran alacaksınız, panik yapmayın çünkü ben sizlerin yerine çoktan yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatıp bios bölümüne girdikten sonra harddiski seçip harddiski IDE'ye çevireceksiniz ve kaydedip çıkacaksınız.

Önemli not: Tüm bu işlemleri yaparken bilgisayarınız mutlaka şarjda olsun.

Bitti, kolay gelsin

Bu arada bilgisayarımı satıyorum, fiyat 900 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 4 Aralık 2012; 18:11:02 >

• değişiklikler ne ki?
  • quote:

değişiklikler ne ki?

Masaüstünde nyan cat dolaşıyor. Şaka bir yana, ben de bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

değişiklikler ne ki?

valla bir problemim yok laptopda kurmayı düşünmüyorum o zaman :)

Teşekkürler bilgilendirme için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

değişiklikler ne ki?

valla bir problemim yok laptopda kurmayı düşünmüyorum o zaman :)

Teşekkürler bilgilendirme için

Peki bir şey sorayım, kaç tane ram slotu mevcut? 2 tane daha 2 gb'lik ram alıp takmayı düşünüyorum da...

Edit: açtım baktım yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 6 Aralık 2012; 14:45:10 >

• Ekran kartın overclock yapan oldu mu daha önce?

Default olarak 650 mhz olarak geliyor ben 840 mhz'ye ayarladım canavar gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 7 Aralık 2012; 12:41:28 >
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.