Şimdi Ara

||| ASUS N61JA-JX114V ve ASUS N61JA-240DV KULLANICILARI ||| 104 ÜYE (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.847
Cevap
13
Favori
290.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canatan32

Arkadaşlar Merhaba 2 yıl önce freedos olarak Asus N61 JV laptop aldım çok memnunum. İsteğim şu malumunuz cihaz freedos olunca recovery olayını kullanamıyorum. Eğer elinde N61 JV serisi laptop recovery dvd si olan arkadaş varsa benimle paylaşabilirmi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarımla.

hocam recovery almak yaklaşık 3 saatinizi alır en iyisi en baştan format atmak bir de herşey siliniyor recovery yapınca mesela siz sadece c diskinize os kurdunuz d yi yedek dosyalar için kullanıyorsunuz bilgisayarınız çöktü gitti recovery yapınca d dekilerde gidiyor ama sadece C ye format atarsanız c dekileri kaybederseniz olmadı zaten win7 dvd sini takınca tamir modu var oradan da halledebilirsiniz anlayacağınız recovery pek iyi bişi değil sizin yapmanız gereken win7 indirmek ve driver larınızın yededğini almak sonra da manuel olarak kurmak daha basit ve daha stabil bir bilgisayara sahip olursunuz böylelikle...

şimdiye kadar 5+ recovery aldım hiç bi şekilde d silinmedi

hocam ilk bilgisayar geldiğinde ben asusun kendi rec. programı ile almıştım dvd lere bir de hdd de 16 küsür gb lık kısım var (F9 ile açılan bilgisayar açılırken) ikisinde de bilgisayar fabrikadan geldiği haline döndü...
    sizi nasıl hallettiniz yardımcı olursanız çok sevinirim ?
    öyle gitmedi demek ile olmuyor

Bende hem dvd hemde f9 dan attım recovery :) nerdeydi hatırlamıyorum ama bi yerde sana soruyor c mi? Hepsi mi? ... (burda birkaç seçenek daha olabilir) diye.
    Sen orda c dersen sadece c gidiyor. Biraz dikkatli olursan adımlarda görebilirsin diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canatan32

Arkadaşlar Merhaba 2 yıl önce freedos olarak Asus N61 JV laptop aldım çok memnunum. İsteğim şu malumunuz cihaz freedos olunca recovery olayını kullanamıyorum. Eğer elinde N61 JV serisi laptop recovery dvd si olan arkadaş varsa benimle paylaşabilirmi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarımla.

hocam recovery almak yaklaşık 3 saatinizi alır en iyisi en baştan format atmak bir de herşey siliniyor recovery yapınca mesela siz sadece c diskinize os kurdunuz d yi yedek dosyalar için kullanıyorsunuz bilgisayarınız çöktü gitti recovery yapınca d dekilerde gidiyor ama sadece C ye format atarsanız c dekileri kaybederseniz olmadı zaten win7 dvd sini takınca tamir modu var oradan da halledebilirsiniz anlayacağınız recovery pek iyi bişi değil sizin yapmanız gereken win7 indirmek ve driver larınızın yededğini almak sonra da manuel olarak kurmak daha basit ve daha stabil bir bilgisayara sahip olursunuz böylelikle...

şimdiye kadar 5+ recovery aldım hiç bi şekilde d silinmedi

hocam ilk bilgisayar geldiğinde ben asusun kendi rec. programı ile almıştım dvd lere bir de hdd de 16 küsür gb lık kısım var (F9 ile açılan bilgisayar açılırken) ikisinde de bilgisayar fabrikadan geldiği haline döndü...
    sizi nasıl hallettiniz yardımcı olursanız çok sevinirim ?
    öyle gitmedi demek ile olmuyor

Bende hem dvd hemde f9 dan attım recovery :) nerdeydi hatırlamıyorum ama bi yerde sana soruyor c mi? Hepsi mi? ... (burda birkaç seçenek daha olabilir) diye.
    Sen orda c dersen sadece c gidiyor. Biraz dikkatli olursan adımlarda görebilirsin diye düşünüyorum

evet dostum oralarda diyor ilk parça mı yoksa tüm parçalar mı diye(part işte ingilizcesi) her ikisini de denedim olmamıştı bende 1 hafta içinde 3 4 kez rec. denedim bu yüzden... neyse bir yerde hata yapıyormuşum artık boşverdim o kısmı çünkü 2 yıldan uzun oldu bilgisayarı alalı ve rec yapınca 1gb dan fazla güncelleştirme yüklüyor o da minimum 1 günümü alıyor...
    teşekkürler herşey için iyi forumlar...

• Arkadaslar konuyu takip etmeyeli uzun zaman olmuş. Bu pili degistirme olayinda gec kalmisim garantisi bitti simdi pismanim o zaman niye vermedim diye. Gerci ben makineyi masaustu gibi kullaniyorum pek sorun degil ama turkuz iste takinti var bende de :D

Ilk alanlardandim o ara wd scorpion black 7200 rpm lere geciliyordu ben o zamanlar ugrasmadim simdi ssd takmak ve ilk modifiyemi yapmak istiyorum. Bizim anakart hangi ssd yi destekliyor? Sata nin hangi versiyonu olmali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim Saygılarımla.
  • .

• Arkadaşlar kamera problemi olan var mı benim gibi bazen çalışıyor bazen hiç çalışmıyor çok dengesizleşti iyice çoğu zaman açılmıyor artık güncelliyorum yine olmuyor bir çözümü olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Arkadaşlar kamera problemi olan var mı benim gibi bazen çalışıyor bazen hiç çalışmıyor çok dengesizleşti iyice çoğu zaman açılmıyor artık güncelliyorum yine olmuyor bir çözümü olan var mı ?

bir arka sayfada çözüm var
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kamera problemi olan var mı benim gibi bazen çalışıyor bazen hiç çalışmıyor çok dengesizleşti iyice çoğu zaman açılmıyor artık güncelliyorum yine olmuyor bir çözümü olan var mı ?

Sayfadaki yöntemlerin hepsini denedim yine olmadı. Yok mu adam akıllı bir çare bulabilen ?
  • quote:

quote:

quote:

Sayfadaki yöntemlerin hepsini denedim yine olmadı. Yok mu adam akıllı bir çare bulabilen ?

asus'un yüklü gelen programlarından webcam programını kaldırınca oldu bende ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende o 1 senedir yüklü değil :D format attığımda cd den yüklemedim hiç. Kaç kere driver indirip kurdum hiç biri olmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende o 1 senedir yüklü değil :D format attığımda cd den yüklemedim hiç. Kaç kere driver indirip kurdum hiç biri olmadı.

iş driverda değil hocam :) bir program daha kullanıyor webcamı onu kaldırmakta olay

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iş driverda değil hocam :) bir program daha kullanıyor webcamı onu kaldırmakta olay

Onu bulabilsem bir ama hangisi

• monitörüm tuzlabuz oldu.ikinci el monitör satan yada uygun fiyattan sıfır satan var mı?monitörünüze iyi davranın fiyatı 300 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hips

quote:

Orijinalden alıntı: MertSener

Merhaba,

SSD ile kullananlara bir sorum olacaktı; win yüklerken her hangi bir ayar vs yaptılar mı?

Ben ne yaptıysam 2 gündür yükleyemedim.. Atladığım bir şey olmalı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER

Merhaba , sorununuzu sanırım hala çözemediniz.
    Sizin şu ssd'yi yüklemenizi ve ssd sonuçlarınızı her 2 konudan da takip ediyorum lütfen başarılı olduktan sonra buraya detaylı bir şekilde belirtirseniz sevinirim.

Bende ki WD-500 Gb 7200 Rpm HDD , " windows sabit disk sorunu algıladı " (konusu) hatası veriyor ve ölmeye yakın bende ssd almayı düşünmeye başladım , bizim notebook'ların bu ssd'ye vereceği performans bakalım nasıl olacak.

Saygılar...

Merhaba,

Bir hayli uzun zaman geçti ama ne olur ne olmaz diye cevaplamak istedim.

Benim aldığım SSD sıkıntılı imiş, problemsiz bir SSD ile halen kullanıyorum.

İyi forumlar.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER

• Merhabalar cihazimda fan sorunu var bilgisayar calistiktan 2 dakika sonra fan yuksek devire cikinca traktor motoru gibi ses cikariyor ve titriyor makine. Pek anlamam ama kendim acsam tamir edebilirmiyim veya kac liralik bir istir bu ? Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmerian

Merhabalar cihazimda fan sorunu var bilgisayar calistiktan 2 dakika sonra fan yuksek devire cikinca traktor motoru gibi ses cikariyor ve titriyor makine. Pek anlamam ama kendim acsam tamir edebilirmiyim veya kac liralik bir istir bu ? Tesekkurler

laptoptan fanı sök ortasına 1 2 damla makine yağı damlat çalışsın makine hala ses varsa fanın bozulmuştur yenisini alırsın pek bişey tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

Merhabalar cihazimda fan sorunu var bilgisayar calistiktan 2 dakika sonra fan yuksek devire cikinca traktor motoru gibi ses cikariyor ve titriyor makine. Pek anlamam ama kendim acsam tamir edebilirmiyim veya kac liralik bir istir bu ? Tesekkurler

laptoptan fanı sök ortasına 1 2 damla makine yağı damlat çalışsın makine hala ses varsa fanın bozulmuştur yenisini alırsın pek bişey tutmaz

Tesekkurler dostum vidasi cok ufakmis ya acicak tornavida bulamadim. Herhangi bir yere gorureyim o zaman ince is degil sanirim ellerinde kalmaz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

quote:

Tesekkurler dostum vidasi cok ufakmis ya acicak tornavida bulamadim. Herhangi bir yere gorureyim o zaman ince is degil sanirim ellerinde kalmaz :)

Eger fan bozuksa tavsiye edebilceginiz marka vs varmi sogutucu kullanmiyorum bari icindeki iyi olsun

• Stok soğutucudan daha iyi bir fan varsa ben de isterim zira çok ısınıyor ve arkadaşlar fan çıkışını fanı tamamen sökerek temizlemeyi unutmayın çok verimli oluyor!
  • Arkadaşlar saygılar ve sevgiler. Uzun süre oldu sayfaya girmeyeli ama laptop çok şükür canavar gibi.

Yalnız fan çalışma süresi arttı. Galiba kese istiyor. Fanı nasıl temizleyeceğim ve fanı görmem için arka kapağı komple mi çıkarmam gerekiyor yoksa fanın hemen arkasında bulunan kapağı çıkarsam yeterli mi.
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.