Bildirim
Asus n61jq recovery dvd si
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kullandığınız windows satın aldığınızda yüklenmiş şekilde mi duruyor.Yoksa daha önceden format attınız mı.Format atmadı iseniz recovery dvd oluşturma programı bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: nirvanha
Kullandığınız windows satın aldığınızda yüklenmiş şekilde mi duruyor.Yoksa daha önceden format attınız mı.Format atmadı iseniz recovery dvd oluşturma programı bilgisayarınızda yüklü olmalıdır.
recovery programı duruyor bos dvd koyuyorum ama yukleme yapmıyor o yuzden hazır fazla koyalayıp geri vermeyi dusunuyorum yada bir yerden indirmek istiyorum.... -
Programı çalıştırdığınızda herhangi bir hata uyarısı geliyormu ekranınıza ?
Belki boş dvd lerinizde bir hata vardır okuyamıyor olabilir yada boş olmayabilir (bazen dalgınlıklar olabiliyor kendimden biliyorum :) ) -
maalesef artık dvd aldıgım yerle kavga ettim o derece yani hata da vermiyor ... -
Yani hiçmi yazmaya çalışmıyor.Programı çalıştırdığınız andaki bir ekran görüntüsü yayımlayabilirmisiniz. -
ekran göruntusu yok bu dvd leri nerden temin edebilirim .....yada olan arkadaslar mesaj atsa yada buraya yazsa...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X