Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle notebook elime geçti.Gruba ekleyiniz
  • klawyesi alttan aydınlatmalımı bu ürünün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.turkcan

klawyesi alttan aydınlatmalımı bu ürünün?

Hayır değil malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: iN_tHe_FiRe

Bugün itibariyle notebook elime geçti.Gruba ekleyiniz

Hayırlısı olsun. Gurubumuza hoşgeldiniz...

Teşekkür ederim.Hoşbulduk
  • Notebooktan çok memnunum ancak eSATA bağlantısını çalıştıramadım. Seagate Freeagent Xtreme 1,5 TB modeli external harddisk kullanıyorum. eSATA ile bağlamayı denedim bugün, hatta gittim 10 tl verip yarım metrelik kablo satın aldım. bilgisayara bağlantıyı yaptığımda ne harddiskte ne de bilgisayarda herhangi bir tepki alamıyorum. ASUS un sürücüleri arasında eSATA sürücünü de bulamadım, control panel'den system devices a baktığımda eSATA ile ilgili bir kontrolcü göremiyorum listede. acaba kabloda sorun olabilir mi?
  • E-sata çalışırken harici güç kullanıyormusun ? Usb gibi çalışmıyor e-sata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorri

E-sata çalışırken harici güç kullanıyormusun ? Usb gibi çalışmıyor e-sata.

elbette, diskin güç adaptörü takılı durumda.
  • merhaba bende yeni aldım bu modelden ama bir sorunum var;

bende ki bios 206 idi 209 a güncelledim bunu yaptıktan sonra metro 2033 de dx 11 ayarlarından dof(Depth of Field) u açınca ekranda siyah dikey çizgiler çıkıyor sürücüyü güncelledim falan ama fayda etmedi kapalı haldeyken sorun yok nedendir acaba?

not: benide kulübe ekliyebilirsin.
  • hocam ekran kartı hakkında sorum olcak bundan yıllar önce:) benim 128 nvdia ekran kartım vardı 256 atidan daha ii oyun performansı alıyordum.Burda da bi sıkıntı yaşanır mı gt 335 e göre bir de 2010 sonunda çıkcak oyunlarda rahat açar mı tşkler
  • vatanbilgisayardan asus n61jQ aldım. erdemlibjk dostum senin dediğin yerde ses sorunu bende de var. gitim vatanbilgisayara yetkililerle konuştum bilgisayrı değiştirdiler fakat değiştirdiğim bilgisayarda da ses çıkmaya başladı galiba üretimle alakalı yarın yeniden götürecem eğer değiştirseler toshiba a500-1gn almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup6000112

vatanbilgisayardan asus n61jQ aldım. erdemlibjk dostum senin dediğin yerde ses sorunu bende de var. gitim vatanbilgisayara yetkililerle konuştum bilgisayrı değiştirdiler fakat değiştirdiğim bilgisayarda da ses çıkmaya başladı galiba üretimle alakalı yarın yeniden götürecem eğer değiştirseler toshiba a500-1gn almayı düşünüyorum

Nasıl bir sorun ?
  • Bende sonunda Asus'un bu modelinde karar kıldım ve aldım. Evde internet olmadığından forumları çok takip edemiyorum. Önceki sayfalarda pil ömrüne ilişkin değerlendirmeler dikkatimi çekti. Benim şarj yaklaşık 1 saat civarında bitiyor. Fişten çektikten sonra sadece film seyrederek en fazla 1 saat dayanıyor. Oyun vesair performansını test etme imkanım olmadı. Daha önce notebook kullanmadım ama sanırım bir sorun var. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim ona göre firma ile görüşücem.
  • hocam ekran kartı hakkında sorum olcak bundan yıllar önce:) benim 128 nvdia ekran kartım vardı 256 atidan daha ii oyun performansı alıyordum.Burda da bi sıkıntı yaşanır mı gt 335 e göre bir de 2010 sonunda çıkcak oyunlarda rahat açar mı tşkler
  • ben başka bir ürünle bunun arasında kaldım aklımda bir soru var dx11 li bi ekran kartı olmasa nasıl nve nekadar zararımız olur dx11 li bi ekran kartı illa olması lazm mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

hocam ekran kartı hakkında sorum olcak bundan yıllar önce:) benim 128 nvdia ekran kartım vardı 256 atidan daha ii oyun performansı alıyordum.Burda da bi sıkıntı yaşanır mı gt 335 e göre bir de 2010 sonunda çıkcak oyunlarda rahat açar mı tşkler

BU sıkıntı yıllardır var malesef. Çoğuda oyun firmalarının Nvidia ya torpil geçmesinden kaynaklanır.ATI her zaman gözardı edilmiştir. Yapılan oyunlar Nvidia kartlarla hep iyi geçinmiştir. Yani bu böyle gelmiş böyle gidecek gibi görünüyor. 5730 un özelliklerine bakacak olursak gt335 ten yüksektir. En azından Dx 11 desteği var 5730 da . Ama dediğim gibi eşit şartlarda yarışmıyorlar 2010 sonundaki oyunları rahat açar. Hatta 2011 sonundakileride. Belki full grafik detay oynayamayız o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

ben başka bir ürünle bunun arasında kaldım aklımda bir soru var dx11 li bi ekran kartı olmasa nasıl nve nekadar zararımız olur dx11 li bi ekran kartı illa olması lazm mı

Oyunlarda farkedemeyeceğiniz kadar az zararınız olur . Zaten oyuna kendimizi kaptırdığımız zaman gözümüz etraftaki hiç bir ayrıntıya takılmıyor.Diğer ürün hangisi ?
  • diğer ürünhttp://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti720a-core-i7-720qm--1.6ghz-6144mb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335-1.3cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42329 bu hacı o zman ati yi almayalım mı oyunlar dx11 üzerine piyasaya sunulacak ben misal dx 9 lu bi karttla dx11 için tasarlanan bir oyun oynayabilir miym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcinar -- 24 Mayıs 2010; 15:36:14 >
  • bilg. çok iyi de ati mi nvidia mı hala karar veremiyorum
  • Teşekkür ederim.

İşyerinden forumu cok takip edemiyorum. Batery Saving modunda kullanıyorum. Buna rağmen 1 saat cok az geldi bana ki sadece film seyrederken. Eminim oyun oynarken 30-40 dakikada bitecek. Fırsat bulursam yük altında olmadan ne kadar gittiğini test edicem. Kaldı ki filmi de ekranı LCD ye aktarıp kendi ekranı kapalı şartlarda izliyorum. Buna rağmen 1 saat. Normal mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: BlueFox72

quote:

Orijinalden alıntı: avorsa

Bende sonunda Asus'un bu modelinde karar kıldım ve aldım. Evde internet olmadığından forumları çok takip edemiyorum. Önceki sayfalarda pil ömrüne ilişkin değerlendirmeler dikkatimi çekti. Benim şarj yaklaşık 1 saat civarında bitiyor. Fişten çektikten sonra sadece film seyrederek en fazla 1 saat dayanıyor. Oyun vesair performansını test etme imkanım olmadı. Daha önce notebook kullanmadım ama sanırım bir sorun var. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim ona göre firma ile görüşücem.

Öncelikle hayırlı olsun dostum. İyi günlerde kullan. Pil ömründen bahsetmişsin. Hangi modu kullanıyorsun. Bildiğin gibi 4 mod var üründe kullanabileceğin. High performansta kullanıyorsan pil çabuk bitecektir. Diğer modlar daha uzun süre kullanmanı sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus569

merhaba bende yeni aldım bu modelden ama bir sorunum var;

bende ki bios 206 idi 209 a güncelledim bunu yaptıktan sonra metro 2033 de dx 11 ayarlarından dof(Depth of Field) u açınca ekranda siyah dikey çizgiler çıkıyor sürücüyü güncelledim falan ama fayda etmedi kapalı haldeyken sorun yok nedendir acaba?

not: benide kulübe ekliyebilirsin.

Kırılmış oyunlarda bu tip sorunlar olabiliyor. Bende bu gibi bir sıkıntı yok ama farklı crack yolu deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.