Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathßlue

Arkadaşlar ısınma sorunu varmı mesela oyun oynarken el değmeyecek kadar yada terletecek kadar kısaca rahatsız edecek kadar ısı varmı birde fan sesi çok mu?Sony gibi

Kesinlikle o şekilde bir ısı problemi yok. Fan sesi gece (sessiz ortam olduğundan) oyun oynarken duyulabilecek kadar. Yani beklentilerin çok altında bir ses seviyesi var.
  • arkadaslar asus'un driver sitesinde ekran kartı icin yeni bir driver cıkmıs surumu de 8.692. bu surucuyu indirdim ancak kuramıyorum setup'ı baslatıyorum secim menusu geliyor oradan driver'ı yukle diyorum ancak daha sonra biraz bekliyor ve duzgun olarak yukelenemdi diyor. setup'ın icindeki 64 bit klasorunden de yuklemeyi denedim ancak bu sefer menuden yukle secenegi secince hicbir sey yapmadı. bu surucuyu kurabilen arkadaslar var mı? varsa bana da yardımcı olabilrseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueFox72

Seninki hangi versiyon dostum bir link atarmısın? Benimkinden farkı nedir ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61jq-jx050v-n61jq-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-640gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-hd5730-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=45230

İşte bu bilgisayar.

• Arkadaslar, su an Avustralyadayim ve bu urunu asagidaki sekilde satiyorlar. Fiyati 2,406 TL.

Splendid "Super-Sonic" Multimedia Enjoyment
    Experience 10X Transfer Speeds with USB 3.0
    Elevate Your Aural Experience with SonicMaster Technology
    Enhance Your Visual Enjoyment with Video Magic Technology
    DX11 Support for Ultra-realistic Gaming Visuals

ASUS N61JQ N61JQ-JX021X Notebook Features:

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
    Intel Core i7 720QM 1.6GHz Quad Core Processor (2.8GHz Turbo)
    Mobile Intel HM55 Express Chipset
    ATI Mobility Radeon HD 5730, 1G DDR3 VRAM
    4GB DDR3 1066Hz Memory
    640GB 5400rpm Hard Drive (Upgradeable to up to 1TB Hard Drive or up to 250GB SSD)
    Bluray DVD Combo Drive
    16" HD LED Colourshine (1366x768) HDMI
    2.0 Mega Pixel Camera
    Bluetooth
    802.11n
    eSATA
    Keyboard with Numberpad
    Battery Life: Upto 2.0hrs
    Weight: from 2.95kg

Ayrica ucretsiz 90 TL degerinde kablosuz MS Bluetrack Explorer mouse hediye. Canta verip vermediklerini bilmiyorum. Ayrica gordugunuz uzere Blu-ray DVD combo surucusu var.

Sizce bunu mu almaliyim yoksa Turkiyeden mi almaliyim. (Yazin Turkiyeye geliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icaktan -- 11 Mayıs 2010; 8:21:34 >

• Burda yok bu makinadan, olsada bu fiyata olmaz. Garanti olayları daha sağlamdır, avustralya'dan al bence.
  • elbette ki kaçırmadan almalısın, fiyatı çok çok uygun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebnamy

bilgisayarı bugun aldım arkadaşlar kulube ekleyebilirsiniz. bi iki sorum olucak kullananlara.

1-windows açıldıktan sonra açılış sesi bazen 1-2 dk sonra geliyor bu biraz saçma geldi
    2-ekran kartı ve bios updatelerini yaptım.ilk kullanım için başka ne önerileriniz olur

şimdiden sağolun

Evet garip bir durum. Tüm mevcut driverlerı güncelleştirin. Aslında ilk yapmanız gereken Recovery dvd lerinizi oluşturmak. Bunun için kitapçığında anlatım mevcut orada 3 dvd yazmasına rağmen 4 boş dvd hazır bulundurarak recovery işleminizi gerçekleştirin. Bu işlem için sabır ilk şart. Recovery dvd lerinizi yazarken şarjınız ya tam dolu olmasına yada makinanızın elektiriğe takılı olmasına dikkat edin. Son bir not recovery işlemi sırasında harici hdd yada usb flash belleklerinizi makinanızdan ayırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 11 Mayıs 2010; 18:49:24 >

• Zehir gibi sıcak üflüyormuş ısınma sorunu varmı?
  • quote:

Zehir gibi sıcak üflüyormuş ısınma sorunu varmı?

Külliyen yalan. Ayrıca üflüyorsa bile bu makinanın çok ısındığı anlamına gelmiyor :) Üflemiyorsa sorunlar başlamıştır demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 11 Mayıs 2010; 19:17:51 >
  • quote:

Zehir gibi sıcak üflüyormuş ısınma sorunu varmı?

Evet dışarıya sağlam bir sıcaklık üflüyor.Üflemesi üflememesinden iyidir demi ? Ayrıca saatlerde oyun oynuyorum ve herhangi bir ısınma görmedim.Bilgisayırın sol tarafında ısıya hassas şeyler bulundurmayın.Yoksa fena ısıtıyor :)
  • arkadaşlar 1 saatlik normal kullanım( net- müzik-youtube 1080p olabilir) sıcaklıklarını paylaşırmısınız?

HWMonitor 1.15 32-bit .zip
    HWMonitor 1.15 64-bit .zip

• arkadaşlar ekran kartının yeni sürücüsünü yuklemeye calısıyorum. versiyonu 10.4. ancak yukleme ekranı acıldıgı zaman iki tane secenek var yukle ve kaldır diye. yukleyi sectigim zaman yukleme baslamıyor, program kapanıyor. acaba once eski suruculeri kaldırıp ondan sonra mı yeni suruculeri mi yüklemek lazım?
  • 7. saat sonunda 8 farklı windows uygulaması çalışırken alınan sonuçlar.

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 11 Mayıs 2010; 20:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

arkadaşlar ekran kartının yeni sürücüsünü yuklemeye calısıyorum. versiyonu 10.4. ancak yukleme ekranı acıldıgı zaman iki tane secenek var yukle ve kaldır diye. yukleyi sectigim zaman yukleme baslamıyor, program kapanıyor. acaba once eski suruculeri kaldırıp ondan sonra mı yeni suruculeri mi yüklemek lazım?

Kaldırıp yüklemeyi deneyin. Yada hali hazırda 10.4 yüklü olabilir bilgisayarınızda.
  • su anda 8.60 surumu kurulu kaldırıp da yuklersem bir sorun olmaz degil mi? yukleme zaten baslamıyor bu sefer de hic baslamazsa iyice gider alet
  • quote:

su anda 8.60 surumu kurulu kaldırıp da yuklersem bir sorun olmaz degil mi? yukleme zaten baslamıyor bu sefer de hic baslamazsa iyice gider alet

8.6 olan vga driver olması lazım. Siz mevcut sürümünüze masa üstüne sağ tıklayıp Catalyst(TM) Contorl Center' a tıklayacaksınız açılan pencereden sağ üst köşeden Seçenekler>Yardım>Catalyst(TM) Contorl Center Hakkında yolunuzu izleyeceksin versiyonunuz orada yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

su anda 8.60 surumu kurulu kaldırıp da yuklersem bir sorun olmaz degil mi? yukleme zaten baslamıyor bu sefer de hic baslamazsa iyice gider alet

8.6 olan vga driver olması lazım. Siz mevcut sürümünüze masa üstüne sağ tıklayıp Catalyst(TM) Contorl Center' a tıklayacaksınız açılan pencereden sağ üst köşeden Seçenekler>Yardım>Catalyst(TM) Contorl Center Hakkında yolunuzu izleyeceksin versiyonunuz orada yazar.

bende bu surum var 2009 diyor ancak dedegim gibi yeni sürümün yüklemesi başlamıyor. şimdi eski sürümü kaldırıp yuklemeyi tekrar başlatırsam bu sefer yukleme yapar mı?

• quote:

quote:

quote:

bende bu surum var 2009 diyor ancak dedegim gibi yeni sürümün yüklemesi başlamıyor. şimdi eski sürümü kaldırıp yuklemeyi tekrar başlatırsam bu sefer yukleme yapar mı?

Sizin durumunuz farklı aslında. Çünkü kaldırmaya gerek kalmaksızın kurulum yapılması lazımdı. Neyse siz kaldırın mutlaka yükleme yapacaktır yenisini.

• programları kullanana göre değişir, mesela ben çoğunu, kullanmadıklarımı kaldırdım.
  • quote:

quote:

quote:

bilgisayarı bugun aldım arkadaşlar kulube ekleyebilirsiniz. bi iki sorum olucak kullananlara.

1-windows açıldıktan sonra açılış sesi bazen 1-2 dk sonra geliyor bu biraz saçma geldi
    2-ekran kartı ve bios updatelerini yaptım.ilk kullanım için başka ne önerileriniz olur

şimdiden sağolun

Evet garip bir durum. Tüm mevcut driverlerı güncelleştirin. Aslında ilk yapmanız gereken Recovery dvd lerinizi oluşturmak. Bunun için kitapçığında anlatım mevcut orada 3 dvd yazmasına rağmen 4 boş dvd hazır bulundurarak recovery işleminizi gerçekleştirin. Bu işlem için sabır ilk şart. Recovery dvd lerinizi yazarken şarjınız ya tam dolu olmasına yada makinanızın elektiriğe takılı olmasına dikkat edin. Son bir not recovery işlemi sırasında harici hdd yada usb flash belleklerinizi makinanızdan ayırın.

zaten yapmıştım 4 dvd ve 2 saat gibi bi sürede halloldu.bi iki güncelleştirme de yaptım.peki açılış programlarından kaldırdıklarınız var mı yoksa onlar bi problem teşkil etmez mi

Ben gereksizleri açılıştan kaldırdım. Ama Asus' un işe yaramayan programı yok bence hemen hemen hepsini kullanıyorum. Tabi ihtiyaca göre sizin kullanmadıklarınız varsa kaldırabilirsiniz. Dipnot. Hemen hemen her sürücünün yeni driverı çıktı sık sık takip etmenizi öneriyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.