Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Yaw bu biosu nasıl güncelliycez...programı mı var...

Zipli dosyanın içindekini çıkartıyoruz. Dana sonra Asusula kurulu gelen winflash programını açıyoruz ve çıkarttığımız dosya yolu gösteriyoruz.

Tesekur kardes.ekrankartı ve bıos guncellemelerı yaptım.ama benim puanlar aynı hıc degısmedı hdd 5.8 puan...
  • quote:

quote:

quote:

Zipli dosyanın içindekini çıkartıyoruz. Dana sonra Asusula kurulu gelen winflash programını açıyoruz ve çıkarttığımız dosya yolu gösteriyoruz.

Tesekur kardes.ekrankartı ve bıos guncellemelerı yaptım.ama benim puanlar aynı hıc degısmedı hdd 5.8 puan...

hdd puanı ekran kartı ve bios guncellemesıyle değişmez. ancak takarasan 7200 rpm bi disk ozmn değişir.

• Güzel yazmışsınızda dostlar bios güncellemesi sonrası puanım 5.9 oldu. Peki bu nasıl oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueFox72 -- 1 Mayıs 2010; 22:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueFox72

Güzel yazmışsınızda dostlar bios güncellemesi sonrası puanım 5.9 oldu. Peki bu nasıl oldu?

bunun bios guncellemesıyle bi alakası yok bnmde 5.9 oluyordu. bazen değişebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 1 Mayıs 2010; 23:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

quote:

quote:

hdd puanı ekran kartı ve bios guncellemesıyle değişmez. ancak takarasan 7200 rpm bi disk ozmn değişir.

Benim hdd zaten 7200 lük ondan garibime gitmiş olabilir mi sence...
    Puanlama belkide hız ve kapasite çarpanları kullanılarak yapılıyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 1 Mayıs 2010; 23:09:19 >

• quote:

quote:

quote:

Puanlara fazla takılmamak lazım. 4 gb ram olan makineye 5.9 puan veriyorsa takmamak lazım :)

• Ben de 640gb hdd olan modelini almayı düşünüyorum VATAN'dan.. ileride SSD takarım belki
  • 3dmark06 testi yapan var mı ?
  • quote:

Puanlara fazla takılmamak lazım. 4 gb ram olan makineye 5.9 puan veriyorsa takmamak lazım :)

4 GB DDR 2 800 mhz 6.2 veriyor mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

3dmark06 testi yapan var mı ?

Yabancı forumlarda 8000 puan diyorlar.

Bu arada şuradaki konu çok güzel, İngilizcesi olup takip etmek isteyenler olursa;http://forum.notebookreview.com/asus-reviews-owners-lounges/456659-asus-n61jq-owners-lounge.html

Artılarını, eksilerini, problemlerini falan hepsini bir arada topluyorlar. Güzel muhabbetler dönüyor. Yedek parça alanlar, nerden aldıklarını falanda yazıyor. Çok faydalı..

• selam arkadaşlar, vatana 640 gb lı model gelmiş, bilen varsa, bu modelde gene 6cell pil mi var? yoksa pil büyütülmüş mü? kapasite olarak. bilen var mı?
  • Merhabalar...

Asus N61JQ160DV laptop bende de var.Bu laptopu philips tvye hdmi ile bağlıyorum ve bir süre sonra ekran mavi yeşil gibi renklere bürünüyor.Ati ekran kartı olan bilgisayarları yeni model philips tvlara bağlayınca oluşan bir sorunmuş bu.Bu sorunu çözmek için Ati CCC a girip aşağıdaki resimde olan seçeneği seçmek yeterliymiş.Sorun o ekran benim ati CCC de gözükmemesi.2. linkde benim Ati CCC resmimi göreceksiniz.

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/528004/60F1D3B64BB64D0D862937EF0DC6EC8A.jpg

http://i42.tinypic.com/14xkxuf.jpg

Ayrıca Crysisi televizyona bağlayarak bitirdim ve böyle birşey olmadı demekki sorun çözünürlükte 1920x1080 oynamıyordum çünkü oyunu 1280x768 oynuyordum.Çözünürlüğü düşürürsem belki böyle bir olay olmayacak ama önemli olan bu değil ben full hd izlemek istiyorum =) .İlk linkdeki ekranı nasıl bulabileceğimi bilen varsa bana öm atarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cehennemli

selam arkadaşlar, vatana 640 gb lı model gelmiş, bilen varsa, bu modelde gene 6cell pil mi var? yoksa pil büyütülmüş mü? kapasite olarak. bilen var mı?

Pil aynısı. Asus blue-ray larden nasıl çalsam diye düşünen bir marka oldğundan dolayı zaten daha fazla hücreli pil beklemek yanlış olurdu :)
  • 3DMark06_v120 (1366 X 768) Puanı

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krapcher

Merhabalar...

Asus N61JQ160DV laptop bende de var.Bu laptopu philips tvye hdmi ile bağlıyorum ve bir süre sonra ekran mavi yeşil gibi renklere bürünüyor.Ati ekran kartı olan bilgisayarları yeni model philips tvlara bağlayınca oluşan bir sorunmuş bu.Bu sorunu çözmek için Ati CCC a girip aşağıdaki resimde olan seçeneği seçmek yeterliymiş.Sorun o ekran benim ati CCC de gözükmemesi.2. linkde benim Ati CCC resmimi göreceksiniz.

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/528004/60F1D3B64BB64D0D862937EF0DC6EC8A.jpg

http://i42.tinypic.com/14xkxuf.jpg

Ayrıca Crysisi televizyona bağlayarak bitirdim ve böyle birşey olmadı demekki sorun çözünürlükte 1920x1080 oynamıyordum çünkü oyunu 1280x768 oynuyordum.Çözünürlüğü düşürürsem belki böyle bir olay olmayacak ama önemli olan bu değil ben full hd izlemek istiyorum =) .İlk linkdeki ekranı nasıl bulabileceğimi bilen varsa bana öm atarsa sevinirim.

Bende de 32pfl5404h/12 modeli var Philips' in bende aynı sorunu yaşıyorum ama sebebi TV de full HD olmaması. Desteklediği çözünürlüklerde bir çok defa yüksek kalite filmler izledim ve bir sorunla karşılaşmadım. Televizyonunuzun modelini yazarsanız desteklediği çözünürlüklerine bakıp sebebinede bakabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 6 Mayıs 2010; 12:43:06 >

• Mrb
    Asusun bu modelinin overclock değerlerini merak etmekteyim.
    3dmark06 puanları overclock ile kaç oluyor? Ekran kartı stabil olarak ne kadar overclock oluyor?
    Crysis oyunu high da overclocklu olarak kaç fps veriyor?
    Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 6 Mayıs 2010; 14:06:50 >
  • Arkadaşlar bu hafta bende bu laptop'dan almayı düşünüyorum.Fakat kafama takılan bir soru var.Gta 4 oynarken bütün ayarlar high'da olunca nasıl bir perfonmans alıyorsunuz?
  • ne kadara aldınız?
  • Bana soruyorsan; daha almadım fakat 12 taksite 2300.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojna

Arkadaşlar bu hafta bende bu laptop'dan almayı düşünüyorum.Fakat kafama takılan bir soru var.Gta 4 oynarken bütün ayarlar high'da olunca nasıl bir perfonmans alıyorsunuz?

Oynamadım fakat şu anda 2010 da çıkan birçok oyunu deneme şansım oldu highta hiç problem yaşamadım. GTA 4 tede sorun çıkarması mucize olur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.