Şimdi Ara

ASUS N61JQ ve X64JQ KULLANICILARI KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.831
Cevap
21
Favori
443.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asusun en beğendiğim özelliği sıcaklığının düşük olması. Alan arkadaşlara güle güle kullanmalarını diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: icaktan

Arkadaslar, su an Avustralyadayim ve bu urunu asagidaki sekilde satiyorlar. Fiyati 2,406 TL.

Splendid "Super-Sonic" Multimedia Enjoyment
    Experience 10X Transfer Speeds with USB 3.0
    Elevate Your Aural Experience with SonicMaster Technology
    Enhance Your Visual Enjoyment with Video Magic Technology
    DX11 Support for Ultra-realistic Gaming Visuals

ASUS N61JQ N61JQ-JX021X Notebook Features:

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
    Intel Core i7 720QM 1.6GHz Quad Core Processor (2.8GHz Turbo)
    Mobile Intel HM55 Express Chipset
    ATI Mobility Radeon HD 5730, 1G DDR3 VRAM
    4GB DDR3 1066Hz Memory
    640GB 5400rpm Hard Drive (Upgradeable to up to 1TB Hard Drive or up to 250GB SSD)
    Bluray DVD Combo Drive
    16" HD LED Colourshine (1366x768) HDMI
    2.0 Mega Pixel Camera
    Bluetooth
    802.11n
    eSATA
    Keyboard with Numberpad
    Battery Life: Upto 2.0hrs
    Weight: from 2.95kg

Ayrica ucretsiz 90 TL degerinde kablosuz MS Bluetrack Explorer mouse hediye. Canta verip vermediklerini bilmiyorum. Ayrica gordugunuz uzere Blu-ray DVD combo surucusu var.

Sizce bunu mu almaliyim yoksa Turkiyeden mi almaliyim. (Yazin Turkiyeye geliyorum)

Bu üründen Türkiye' ye gelmeyeceği kesin. O nedenle kaçırma derim.

Peki Türkiyede (veya başka bir ülkede) garantide sorun yaşar mıyım? 2 yıl global warranty diyor ama kafamda soru işaretleri var.

• hiiç ama hiç takılma, bende almadan önce aynı tereddütteydim, ama baya bi araştırdım asusun 2 yıl global garantisi war, hangi ülkeden alırsan al istediğin ülkede garanti kapsamına giriyor. asusun sadece tek bi eksiği war o da servis ciddiyeti, giden laptop 30 günden aşağı gelmiyomuş, ama o da 30 u geçmez hukuki olarak...
  • Arkadaşlar az kaldı aranıza katılacağım ama çok ısınıp satanlar olmuş ama grafiğe bakınca ısınmıyor şimdi 2 bin tl ye alıp pişman olmak istemiyorum ama hemen almam için yardımcı olun arkadaşlar lütfen iyi yanları olumsuzluklarını söyleyin bir son kullanıcı olarak
  • 2 yıllık global garantide bir sorun yaşamazsınız. Rahatlıkla alabilirsiniz. Deathßlue sen daha almadın mı :) Isınma konusunda iade ettim diyen yalan söylüyordur. Isınma her notebookta vardır önemli olan çalışmamızı etkileyecek seviyede olmamasıdır. Ben çok şükür 2,5 aydır kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım. Metro 2033, Dirt 2 gibi yüksek kalite oyunları high performansla oynadım oynuyorumda. Isınırmı diye düşünüp almayanlar çok geç kalmışlar :)
  • ısınıyor desem yalan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathßlue

Arkadaşlar az kaldı aranıza katılacağım ama çok ısınıp satanlar olmuş ama grafiğe bakınca ısınmıyor şimdi 2 bin tl ye alıp pişman olmak istemiyorum ama hemen almam için yardımcı olun arkadaşlar lütfen iyi yanları olumsuzluklarını söyleyin bir son kullanıcı olarak

Ben alalı yaklaşık bir hafta oluyor.Olumsuz yanını söyle dediğin için şöyle bir düşündümde hiçbirşey bulamadım.Sadece Gta 4 episodes from liberty city oynuyacaksan update çıkmasını bekliyeceksin.Oyunun ati ekran kartlarıyla alıp veremediği var.İyi yönlerine gelince.Bilgisayar adeta uyuyor.Kesinlikle sesini duyamazsın.Benim yaklaşık 35-40 saattir açık bilgisayarım ve bir gram ısınma yok.Isınıyor diyenler kesin Asus düşmanlarıdır.Ayrıca bu perfonmansta bir bilgisayarı bu kdar ucuza bulamayabilirsin.Sana tek tavsiyem "KAÇIRMA"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modena07 -- 13 Mayıs 2010; 16:17:16 >

• Hocam bir sorum daha olacak. Sorular boyle taksit taksit geliyor kusura bakmayin artik. Ben bilgisayarda yuksek cozunurluklu video editing, montaj vs yapacagim. Photoshop ve ayni zamanda 3ds max gibi 3 boyutlu programlar kullaniyorum. Acaba GPU bu programlarda devreye giriyor mu? Girmiyorsa benim icin bir anlami olmayacak. Simdiden tesekkurler.
  • photoshop cs5 64 bit akıyorrrrrr :)

not: gpu problemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: icaktan

Hocam bir sorum daha olacak. Sorular boyle taksit taksit geliyor kusura bakmayin artik. Ben bilgisayarda yuksek cozunurluklu video editing, montaj vs yapacagim. Photoshop ve ayni zamanda 3ds max gibi 3 boyutlu programlar kullaniyorum. Acaba GPU bu programlarda devreye giriyor mu? Girmiyorsa benim icin bir anlami olmayacak. Simdiden tesekkurler.

Evet devreye giriyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • teşekkkürler kemalwebnet :))
  • arkadaşlar mrb.makineye format attım sürücüleri yükledim fakat bilinmeyen donanım olarak PCI Basit İletişim Denetleyicisi bilinmeyen aygıt olarak duruyor.Acaba bu donanım nedir ? hangi sürücüyü yüklemel,y,m tşkler.
  • arkadaşlar bende yaza düşünüyorum fakat ben adanada yaşıyorum ısınma durumları önemli bir de
    buranın sıcakları etkiler mi yok sa kendi sıcaklığı dışında sorun yaşanmaz mı x1 modeli istanbul bili-
    şimde var ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueFox72

quote:

Bios 209 çıktı arkadaşlar bilginize.

Bu adamlar ne kadar hızlılar böyle. Daha dün 208'i çıkardılar bugün 209'u.

İstanbul Bilişimde sadece adı vardır :) Alırsınız ürünü bir kaç saat sonra telefon gelir "elimizde bu yok şu var, bu da hemen hemen aynısı bunu almak ister misiniz derler." Birde istanbulbilişimden aldığınız taktirde arıza durumunda yine onlara göndermeniz gerekiyor. Ama farklı bir yerden alırsanız dünyanın her yerinde yetkili asus servislerine götürebilirsiniz. Isınma konusunda çok fazla sorular var. Geçmiş mesajlarda test sonuçlarıda açıklamalarda mevcut onlara gözatabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bios 209 çıktı arkadaşlar bilginize.

Bu adamlar ne kadar hızlılar böyle. Daha dün 208'i çıkardılar bugün 209'u.

Ya benim takip hızıma ne demeli?

Dostum yoksa sen ASUS'ta mı çalışıyorsun? Sen bizim GURUmuzsun.

Çalışmıyorum ama çalış deseler hayır demezdim herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kantırcı_1

arkadaşlar mrb.makineye format attım sürücüleri yükledim fakat bilinmeyen donanım olarak PCI Basit İletişim Denetleyicisi bilinmeyen aygıt olarak duruyor.Acaba bu donanım nedir ? hangi sürücüyü yüklemel,y,m tşkler.

???
  • Power tuşu ve yanlardaki ışıklar nasıl kapanır, biyerde görmüştüm harici ekran kartı kapandığında sarı yanıyormuş bu ışıklar, onuda beceremedim.
  • Sadece bir güne özeldi. Bunun i5 li modeli çok perfonmans değişikliği yaparmı arkadaşlar ?
  • bende tj75 vardı i5 li sattım bunu aldım :)
    zarar 400 kaat :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Sadece bir güne özeldi. Bunun i5 li modeli çok perfonmans değişikliği yaparmı arkadaşlar ?

i7 ile i5 arasında çok fiyat farkı yok bildiğim kadarıyla dostum. Bütçen müsait değilse az daha bekleyip i7 liyi al derim. Çokta performans farkı yok. i7 de 4 çekirdek var ama halihazırda piyasada 4 çekirdek kullanan fazla bir program yok.

valla 350 lira fiyat farkı var. gayet fazla gibi.

Ben hangisini alıcağımı şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 21 Mayıs 2010; 15:41:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.