İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası 720QM İşlemci Hızı 1.6 GHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 640 GB HD Dönüş Hızı 5400 Rpm İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT335 Ekran Boyu(inch) 15.6" Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Dual Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası 720QM İşlemci Hızı 1.6 GHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 640 GB HD Dönüş Hızı 5400 Rpm İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT335 Ekran Boyu(inch) 15.6" Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Dual Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
[ asus N61VG ]
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası P8700 İşlemci Hızı 2.53 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT220 Ekran Boyu(inch) 16" Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Double Layer Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 3.1 kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Intel Core® i7™ 720QM (4 çekirdek ) Intel® Gelişmiş Akıllı Ön Bellek 6MB [casper nirvana ]
Intel® Core™ 2 Duo 2.8 GHz (2 çekirdek ) Intel® Gelişmiş Akıllı Ön Bellek 6MB [ asus N61VG ]
bu 2 islemci arasındaki farklar nelerdir söyler misiniz :)
konu yanlıs yere acıldı bu kapanabılır notebook kısmına tekrar actım ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme