Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilgi gösterip kulübümüzü canlı tuttuğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.
  • Tanıtım yazısında düzenlemiş olduğu resimler ve imza kodları için by Jigsaw adlı ASUS N61VgDV ve forum kullanıcısına teşekkür ederiz.
  • Arkadaşlar ASUS N61Vg213DV kullanıcısı olduğum için 3DMark Skorlarını (2001, 2003, 2005 ve 2006) ölçtüm ve sonuçları not ettim. Kulübümüzün anasayfasında (Tanıtım yazısında) yayınlanırsa sevinirim.

Resim

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü

Resimin kodu

quote:

[simage]*https://store.donanimhaber.com/68/d3/cd/68d3cd2fb01c6cc0c1fc16ba4effc83c.png[/simage]
    Not: Verdiğim kodun geçerli olması için * silmeniz gerekmektedir.

• 2 aylık asus n61 kullanıcısıyım. Fakat bazı performans sorunlarım oldu. COD 6 da kasma donma olmadı fakat GTA 4 de en düşük ayarlarda bile oyun kasıyor. Nvidia dan ayarı performans yapdım güç seceneklerınden de yapdım fakat fayda etmedi. Forumda bir arkadas yazmısdı gta 4 oynuyormus eğer bir çözümü varsa öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pafrem

Selam arkadaşlar bende bu makineden 3 gün önce aldım, ve burda okuduklarım bu makineyi almak konusundaki kararımı kesinleştirdi. şimdiden teşekkürler.
    Şöyle bir sorunum var, daha önceki bu konuyla ilgili mesajları okudum, ama çözüme kavuşulduğunu yazan hiç olmamış. COD6 oynuyorum performans ayarlarında bir sıkıntı yok ancak single player oynarken ekranım tam ekran olmuyor ama multi player modunda böyle bir problem yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim ...

video ayarlarından çözünürlüğü arttır (oyunun içinde) düzeliyor. Aynı sorun bende de vardı..
  • 3DMark Skorları anasayfada bulunan tanıtım yazısına eklenmiştir. Katkılarından dolayı by Jigsaw 'a teşekkür ederiz.

3DMark Skorları

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü
  • teşekkürler by jigsaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyzal

2 aylık asus n61 kullanıcısıyım. Fakat bazı performans sorunlarım oldu. COD 6 da kasma donma olmadı fakat GTA 4 de en düşük ayarlarda bile oyun kasıyor. Nvidia dan ayarı performans yapdım güç seceneklerınden de yapdım fakat fayda etmedi. Forumda bir arkadas yazmısdı gta 4 oynuyormus eğer bir çözümü varsa öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler

Arkadaşım sorun bilgisayarında değil. Sorun GTA IV'de. Aynı şey benim başıma geldi. Bu bilgisayarda NFS Shift, NFS Undercover, PES 10 gibi birçok oyunu grafik ayarı yüksek seviyede oynadım. GTA IV kasma sorununa gelirsek; Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır) bu işlemi yaptığın anda kasma sorunu ortadan kalkacaktır. Umarım sana yardımcı olabilmişimdir. Elde ettiğin sonucu bu konu altından yazabilirsin.

• Orijinalden alıntı: CruellemenT

Orijinalden alıntı: Pafrem

Selam arkadaşlar bende bu makineden 3 gün önce aldım, ve burda okuduklarım bu makineyi almak konusundaki kararımı kesinleştirdi. şimdiden teşekkürler.
    Şöyle bir sorunum var, daha önceki bu konuyla ilgili mesajları okudum, ama çözüme kavuşulduğunu yazan hiç olmamış. COD6 oynuyorum performans ayarlarında bir sıkıntı yok ancak single player oynarken ekranım tam ekran olmuyor ama multi player modunda böyle bir problem yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
    Bende Call Of Duty Modern Warfare 2 oynuyorum. Fakat oyun esnasında böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Muhtemelen oyun ayarlarından olan bir problemdir. Şuanda masaüstü bilgisayarımda olduğum için net bir çözüm yolu size sunamıyorum. Biraz kurcalayarak sorunu aşabileceğinizi düşünüyorum

İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: by Jigsaw

quote:

Orijinalden alıntı: ceyzal

2 aylık asus n61 kullanıcısıyım. Fakat bazı performans sorunlarım oldu. COD 6 da kasma donma olmadı fakat GTA 4 de en düşük ayarlarda bile oyun kasıyor. Nvidia dan ayarı performans yapdım güç seceneklerınden de yapdım fakat fayda etmedi. Forumda bir arkadas yazmısdı gta 4 oynuyormus eğer bir çözümü varsa öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler

Arkadaşım sorun bilgisayarında değil. Sorun GTA IV'de. Aynı şey benim başıma geldi. Bu bilgisayarda NFS Shift, NFS Undercover, PES 10 gibi birçok oyunu grafik ayarı yüksek seviyede oynadım. GTA IV kasma sorununa gelirsek; Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır) bu işlemi yaptığın anda kasma sorunu ortadan kalkacaktır. Umarım sana yardımcı olabilmişimdir. Elde ettiğin sonucu bu konu altından yazabilirsin.

Dediklerini aynen uyguladım gerçekten işe yaradı en yüksek ayarlarda bile kasma 0 çok teşekkürler.

• bana hangi antivirüs programını önerirsinzi ? Şimdiye kadar Trend Internet Security ile idare ettim, gerçi pek bir işe yaradı mı bilemem ama onun da deneme süresi dolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyblueeye

bana hangi antivirüs programını önerirsinzi ? Şimdiye kadar Trend Internet Security ile idare ettim, gerçi pek bir işe yaradı mı bilemem ama onun da deneme süresi dolmuş
    Ben uzun yıllardır Avast kullanıyorum. Fakat NOD32'ninde iyi bir antivirüs programı olduğunu biliyorum. Avast ve NOD32 arasında bir şeçim yapmak gerekirse Avast'ı seçerim.
  • quote:

bana hangi antivirüs programını önerirsinzi ? Şimdiye kadar Trend Internet Security ile idare ettim, gerçi pek bir işe yaradı mı bilemem ama onun da deneme süresi dolmuş

Rica ederim

quote:

"Trend Internet Security" bu program hakkındaki bildiğim tek şey anti-virüs programı olmaması. Sadece internette verimli dolaşmak için işe yarıyor diye biliyorum. Önereceğim programa gelirse; Microsoft Security Essantials olacaktır. Hem microsoft'un lisanslı ürünü hemde aktivasyon kodları istemiyor. Hatta bilgisayarı yavaşlatmıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by Jigsaw -- 19 Mart 2010; 21:14:19 >

• arkadaşlar ekspress card yuvasının kapağının içinde sd ms card takmak için bir kısım var,hatta üzerinde yazıyor.bunun bir işlevi varmı acaba?
  • Beyler benim bir sorunum var. Knight online oynuyorum 2. knighti açınca arkada kalan clienti donduruyor windows 7 den kaynaklanıyor büyük ihtimalle xp de boyle bir sorunum yokdu pc eski olmasına rağmen ancak asus n61 de arkada kalan client donuyor alt tab yapıp ona gecınce duzelıyor bu sefer diğer client donuyor ki bu durum knight hiç çalışmamasıyla eşdeğer. Bunun bir ayarı varmıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • valla onuda denedim ama olmuyor
  • Arkadaşlar merhaba sizden bir ricam olacak 720p filmleri laptoptan plazmaya hdmı kablo ile aktarıp seyretmeye çalıştım bu akşam ama bir türlü istediğim görüntüyü yakalayamadım acaba ne yapmam gerekir ...
  • arkadaslar bende asus almaya karar verdim fakat N61Vg ve K50ID arasinda kaldim..
    N61VG213DV: CPU-P7450
    GPU-220M
    4GB DDR2

K50ID: CPU-T6670
    GPU-320M
    3GB DDR3
    Evet arkadaslar bir N61VG213DV kullanicisi olarak bana bu laptopu mu yoksa k50ID mi oneriyorsunuz.bu ikisi arasinda kaldim.
  • K50ID nın hem ramı ddr3 ekran kartı 320 m işlemcisi daha yeni teknoloji ama kullanmadığım için bilemem fakat n61vg213 dvninde sorunsuz olduğunu söyleyebilirim
  • arkadaşlar bende kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu, bi sorun yaşıyorum oda hapörlöründen devamlı olarak cızırtı gibi bi ses gelmesi helede ses fazla açıksa. karşılaşan arkadaşlar varsa böyle bi sorunla yardımcı olurlarsa sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.