Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn'in geç açılmasıyla ilgili sorun yasayanlar oldu bence en güncel sürümünü yükleyemeyi deneyin.ayrıca diğer markalara göre ısınma sorunu yok diyebiliriz.o donma olayı internet bağlantınızla ilgili olabilir.ekran kartı ayarını performans yapın yine çözülmezse sorun donanımsal olabilir saygılar
  • donanımsal derken nasıl bir sorun olabilir
  • peki sorun hala devam ediyormu
  • bende bu cihazı aldım.kullanabileceğimiz en son ekran kartı driver i sürümü ne?
  • Arkadaşlar ben de Asus N61 ve X61 arasında ne fark var onu merak ediyorum.Yani hangisi daha iyi? N61 den de N61 VN280BD modeline bakıyordum. Şimdide ASUS N61Vg213DV modelini gördüm.Öncelikle N61 ve X61 arasındaki farkı sonra da hangi N61 bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • @mıragen
    Sorduğunuz sualler hakkında pek fazla açıklayıcı bilgi vermem belkide güç. Fakat araştırmalarım ve bazı bilgilerim sonucunda ASUS'un X serilerinde bazı problemlerin meydana geldiğini ve kullanıcıların pek hoşnut olmadığı bilgisine ulaştım.
    Bakmış olduğunuz VN280BD modeline gelecek olursak; işlemcisi ve harddiski bakımından Vg213DV'den daha iyi bir model olduğu aşikar. Fakat bu iki unsurun yanında fiyatta bir o kadar artacaktır. Eğer işlemciye fazla yüklenmeyeceğim(ki Vg213DV'de kullanırken sorun yaşayacağınız bir problem olacağını sanmam), 320GB harddisk bana yeter diyorsanız Vg213DV'yi, ben çok üst düzey programlar kullanacağım, harddisk kapasitesi benim için çok önemli ve ekonomik bakımdan VN280BD alabilecek durumdayım diyorsanız VN280BD'yi öneririm.
  • Teşekkür ediyorum. Görüşlerinizi dikkate alıcam.Yine de araştırıyorum.
  • arkadaşlar merhaba
    incelediğim kadarıyla n61vg 213dv ile k61lc 213 dv arasında pek bi fark yok sanırım. n61 in diğerinden farkı bluetoothu olması ve işlemci ön belleğinin 3mb olması k6lc nin 1mb. arasında tahmini 100-150 tl oynucak sizce değer mi?
  • Arkadaşlar merhaba kısmetse bugün yarın sizin aranıza katılacam N61vg 213dv almayı düşünüyorum hem fiyat vede performans açısından fakat tanıdığım abiye sorunca asus kasa olarak sağlam değil almışken kasası sağlam olsun dedi bana samsung önerdi full hd ekran kartlı ve bunu alırsan ddr3 ile değiştirirsen daha iyi olur dedi. fakat ben sizlerin yorumlarınıza göre asusta karar kılmış gibiyim zaten evimdeki plazma hd ready hd görüntü aktarmayı düşünüyorum deneyen arkadaşımız oldumu acaba hd görüntüsü açısından, birde Bursa'da ikamet etmekteyim acaba en uygun nereden alabilirim fikri olan varmı biraz önce media mar sordum ellerinde varmış ama telefonda fiyat vermediklerinden dolayı gidip görecem int üzerinden vatanbilg. 1560Tl. özellikle bu kasa sağlamlığı açısından aklıma kurt soktular bir de 100-200 fazla verip şunuda alabilirsin diyebileceğiniz model varmı gerçekten yorumlarınız çok önemli hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem506

Arkadaşlar merhaba kısmetse bugün yarın sizin aranıza katılacam N61vg 213dv almayı düşünüyorum hem fiyat vede performans açısından fakat tanıdığım abiye sorunca asus kasa olarak sağlam değil almışken kasası sağlam olsun dedi bana samsung önerdi full hd ekran kartlı ve bunu alırsan ddr3 ile değiştirirsen daha iyi olur dedi. fakat ben sizlerin yorumlarınıza göre asusta karar kılmış gibiyim zaten evimdeki plazma hd ready hd görüntü aktarmayı düşünüyorum deneyen arkadaşımız oldumu acaba hd görüntüsü açısından, birde Bursa'da ikamet etmekteyim acaba en uygun nereden alabilirim fikri olan varmı biraz önce media mar sordum ellerinde varmış ama telefonda fiyat vermediklerinden dolayı gidip görecem int üzerinden vatanbilg. 1560Tl. özellikle bu kasa sağlamlığı açısından aklıma kurt soktular bir de 100-200 fazla verip şunuda alabilirsin diyebileceğiniz model varmı gerçekten yorumlarınız çok önemli hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum.

ben bu konularada çok iyi anlayan biri değilim ama notebook alacağım için araştırma fırsatım oldu 200 lira fazla veririm diyosan bu modelin 253dv li olanına bakabilirsin.tabi ki sen yine de araştır.

http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_33812_ASUS_N61VG_253DV_C2D_2_53_4_500_16_1GBGF_CAM_W7HP.html

• Bana sorarsanız ister 213dv ister 253 dv olsun ikiside iyi cihazlar kasa sağlamlığı konusunda asusa güvenebilirsiniz bence gayet dayanıklı son karar sizin tabiki saygılar.
  • @cem506
    Öncelikle merhabalar,
    Direk konuya gireceğim.. Bende Bursa'da ikamet ediyorum ve yaklaşık 3-4 ay önce bu cihaza Teknolojix'ten alarak sahip oldum. Benimde aklımda Samsung vardı, Teknolojix'te mağaza müdürüyle uzun konuşmalarımdan sonra bana sağdığı bir çok özellik arasında ASUS'un kasasının daha sağlam olduğu söylemide yer alıyordu. Ayrıca bunun yanında Samsung'un ekranı ASUS'e göre çok kötü diyebiliriz, çünkü ekranı sadece karşısından baktığımızda görebiliyoruz, yanımızda bulunan kişiler ekranı siyah bir şekilde görüyorlar.

Şahsi nacizane tavsiyem ASUS'un herhangi bir modelini almanız olacaktır. Ayrıca Media Markt'te fiyatların diğer yerlere göre daha uygun olduğunu duymuştum.
  • Arkadaşlar merhaba n61 vg 253dv aldım herkeze çok teşekkür ederim özelliklede restlessoblivion , sps1991 , CruellemenT
    arkadaşlarımada şimdiki benim merak ettiğim satıcının demesi 14 saat şarz olması ve bunun dışında acaba gereksiz silmem gereken veya ilave olarak yüklemem gereken program varmı özelliklede virüs programım yok ne yüklememi tavsiye edersiniz ...
  • @cem506
    Öncelikle hayırlı olsun. Ürünü alırken içinizi rahatlatacak ve fikir verecek nitelikte birşeyler söyleyip size yardımcı olduysam ne mutlu bana. Sorularınıza gelince; ben ilk aldığımda İnternet Security dışında hiç birşey silmedim. Antivirüs programı olarakta yıllardır Avast kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Fakat bazı kesimler daha iyi antivirüs programları olduğunu söylüyorlar ama bana göre gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir program.
  • benDe bugün eksen bilgisayarDan 1400 tl 12 taksite alDım.performansını görecez ...
  • Öncelikle bilgisayarlarınız hayırlı olsun ben sorun yaşamadım umarım sizlerde yaşmazsınız.antivirüs programı olarak bende avast kullanıyorum gayet hoş makineyi kasmıyor ayrıca gayet basit bir kullanımı var,tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem506

Arkadaşlar merhaba n61 vg 253dv aldım herkeze çok teşekkür ederim özelliklede restlessoblivion , sps1991 , CruellemenT
    arkadaşlarımada şimdiki benim merak ettiğim satıcının demesi 14 saat şarz olması ve bunun dışında acaba gereksiz silmem gereken veya ilave olarak yüklemem gereken program varmı özelliklede virüs programım yok ne yüklememi tavsiye edersiniz ...

cem hayırlı olsun n61vg253dv bu cihazı nereden kaça aldın öğrenebilirmiyim?
  • arkadaşlar 3D mark 06 sonucunu koyabılırmısınız alıcak arkadaşlar burdan karşılaştırma yapabılmelerı için ?
  • Tşk.arkadaşlar sabah bende avast'ı kurdum. Bilg. bimeks' ten aldım bugün kampanya son günü tek çekim nakit 1641Tl bonus' 6 taksit 1651 Tl aldım. Aslında bir an 280bd alacaktım ellerinde 253 ve 280bd birer adet varmış 280bd 2040 Tl ama bukar kendimi zorlamaya gerek yok diye vazgemek zorunda kaldım ama bilg.zaten memnunum 213 ise Bursa zafer'de 1 adet vardı 1480Tl di tekrar çok saolun,
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.