Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutayy

Bu arada merak edenler için,
    Hiçbir ayar yapmadan, 3mark06 basic için puanım 5365 çıktı.

yani o gördüğün 4000 ler falan yanlışmış iyi o zaman ya sevindim
  • n61vg253dv ya da n61vg213dv alacak arkadaşlar şu an gold mağazalarında bonus karta 12 taksitte güzel indirimler var..ben n61vg253dv yi 12 taksitle 1850 tl ye aldım üzerine 50 tl lik çantasını da pazarlık sonucu ücretsiz aldım:)..isteyenler diğer firmalarla 12 taksitte karşılaştırma yapabilirler farkı görürsünüz..
  • N61Vg213DV ile aynı özelliklerde Samsung diz üstü bilgisayar Media Markt'te 1299 TL.. Alacak arkadaşlar dilerlerse baksınlar. Fakat ASUS'ün Samsung'tan daha üstün özelliklerinin olduğunu unutmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruellemenT

N61Vg213DV ile aynı özelliklerde Samsung diz üstü bilgisayar Media Markt'te 1299 TL.. Alacak arkadaşlar dilerlerse baksınlar. Fakat ASUS'ün Samsung'tan daha üstün özelliklerinin olduğunu unutmasınlar.

aynı özellık değil onun ekran kartı 512 hard dısk 250gb.
  • Aynı diye gördüğümü hatırlıyorum :l broşürü atmamış olsaydım tekrar bakardım. Yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın.
  • arkadaşlar program veya oyun yuklerken muzıkte takılma atlama gibi bişey oluyormu sizde arada
  • bende takılma olmuyor. Ancak bende Live messenger çok geç açılıyor üye adımı ve şifremi yazıyorum bağlanması nerdeyse 4-5 dk sürüyor bunun nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka83

bende takılma olmuyor. Ancak bende Live messenger çok geç açılıyor üye adımı ve şifremi yazıyorum bağlanması nerdeyse 4-5 dk sürüyor bunun nedeni ne olabilir?

bağlantı hızı nasıl ? kablo,wriles ?? hangisi
  • kablolu adsl bağlantım var. İnternet hızında bir sorun yok sadece msn'e log in olduğumda programın açılması uzun sürüyor.
  • internet hızında bir sorun yoksa çok kişi kullanmıyorsan msn den kaynaklanıyodur.
  • benim live messenger ın açılması 30 sn sürmüyor tabi ilk başlarda daha uzun sürüyordu ama bu süre kısaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyblueeye

benim live messenger ın açılması 30 sn sürmüyor tabi ilk başlarda daha uzun sürüyordu ama bu süre kısaldı

aynen benımde öyle 15-20 sn de açılıyor
  • arkadaslar banada bilgisayarın açılış süresi biraz uzun geliyor durum sizde nasıl yoksa benim makınadamı bir sorun var?
  • Bende de aynı şekilde sanki uzun gibi sürekli açılışta birşeyler yapıyor. İnsanın 8 yıllık PC sinden sonra beklentilerimiz yüksek oluyor yoksa :) arkadaşlar bilgisayarı kullanırken güç prizden alınırken pilini çıkarıyormusunuz? Diğer konu ise arkadaşlar sizinde şarj adaptörünüzden çızırdama gibi ses geliyormu benimkinden harddisk sesi gibi ses geliyor...
  • Slm bu ürünü bende 15 gün önce aldım vodafone mobil coonct kullanarak nete bağlanıyorum
    Sıkıntılarım Oyun Olarak sadece internette farmville oynuyorum acaip donmalar var nasıl giderebilirim Xp kurmayı düşünüyorum 2920z ekran kartsız acerim bile daha iyi gibidi bunda farmvillede ne yapabilirim
  • asusu 3 gün önce aldım web cam acamıorum ayrıcada şarjjda olmadığı zaman ısınma yapıor nasıl önüne geçebilirim web camı msn açıor normalde ise açmıor program açılmıor ve ekran kartına 1yükleme filan yapmaya gerek varmı 1de ekranın kapattığımızda hangi tuşla açıoruz tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinbilisim

Bende de aynı şekilde sanki uzun gibi sürekli açılışta birşeyler yapıyor. İnsanın 8 yıllık PC sinden sonra beklentilerimiz yüksek oluyor yoksa :) arkadaşlar bilgisayarı kullanırken güç prizden alınırken pilini çıkarıyormusunuz? Diğer konu ise arkadaşlar sizinde şarj adaptörünüzden çızırdama gibi ses geliyormu benimkinden harddisk sesi gibi ses geliyor...

şarj ederken pilini çıkarmana gerek yok, eğer pil doluysa zaten otomatikman devre dışı bırakıyor pilini, sağ alt köşede o şarj olduğunu belirten işaretin üstüne gelirsen, %95 kullanılabilir (prize takılı, dolmuyor) yazısını görebilirsin.. yani çıkarmana gerek kalmaz..

şarj adaptöründen hiçbir ses gelmiyor bende

• aranızda dirt 2 oynayan varmı arkadaşlar. hangi graphics ayaralarında oynuyorsunuz ?
  • ASUS N61Vg213DV modelini mi aldın? Nereden ne kadara aldığını öğrenebilir miyim? Ben de almayı düşünüyorum.
  • asus nv61vg modelini pc depo dan 1558 e aldım verdiğim paraya yanmıyorum firma olarakta gerçekten her talebimi karşıladılar ama pc acaip donuyor nete baglı olarak farmville oynuyorum facede donup kalıyor pc messengerde sorun var açılıp kapanıyor sürekli fan sesi yoq cihazda ama ısınma olmuyor değil
    yani beklediğim gibi çıkmadı ürün yada bana öyle geliyor ekran kartında problemim olabilirmi bilmiyorum yardımcı olacak biri olursa sevinirim özellikle msn için :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.