Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben turkıye şartlarında laptopumu güçkaynaksız.. pilsiz fişte kullanmam.
  • bir sorumda wireless ile ilgili. Modemin şifresini bildiğim halde tam bağlanırken "windows unable to connect" diye birşey çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  • Bende dün itibariyle almış bulunmaktayım makineyi.MediaMarkt'tan 1.400tl ye aldım.Hayırlı olsun herkese.
  • iki gün önce bu laptopu aldım ve daha yeni recovery i DVD ye yazdırıyorum, yazdırdıktan sonra bunları silmemde bir sakınca olmaz değil mi ? ve kullanmada vs. de verebileceğiniz öneriler var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechanicalEngineer

Bende dün itibariyle almış bulunmaktayım makineyi.MediaMarkt'tan 1.400tl ye aldım.Hayırlı olsun herkese.

Bugün aradım mediamarkt i dün alsaydınız 1399 TL idi diyorlar bugün 1599 TL diyorlar. Şans işte arkadaşlar küçük yerde yaşamanında bu dezavantajı var neyse artık düşmesini bekleyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyblueeye
    iki gün önce bu laptopu aldım ve daha yeni recovery i DVD ye yazdırıyorum, yazdırdıktan sonra bunları silmemde bir sakınca olmaz değil mi ? ve kullanmada vs. de verebileceğiniz öneriler var mı ?

hdd dekı bolumu sılmenı onermem acıkcası nıye dersen bır tusla komple sıstemını yenıden kuarabılıyorsun obr turlu br suru ugras hemde dvd yegore baya hızlı kuruyor hdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

quote:

iki gün önce bu laptopu aldım ve daha yeni recovery i DVD ye yazdırıyorum, yazdırdıktan sonra bunları silmemde bir sakınca olmaz değil mi ? ve kullanmada vs. de verebileceğiniz öneriler var mı ?

hdd dekı bolumu sılmenı onermem acıkcası nıye dersen bır tusla komple sıstemını yenıden kuarabılıyorsun obr turlu br suru ugras hemde dvd yegore baya hızlı kuruyor hdd

bende silmemeyi planlıyordum fakat dvd ye yükleyince kendisi direk yok etmiş
  • Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda N61VG-213DV ya da N61VG-253DV almayı planlıyorum. Cihazı AutoCad çizimlerinde, office uygulamalarında ve internet için kullanacağım. Bu amaçla kullanım için uzunca bir süre beni idare eder mi ne dersiniz?
  • Arkadaşlar ben dv 253 model sahibiyim gerçekten hiç bir problem yaşamadım oyunlarda ısınma sorunu kesinlikle yok sadece fan hızlanıyor. pille çalışırken oyunlarda takılma var doğrudur ama normal pirize takılı olması lazım almak isteyenlere öneriyorum
  • Konuyu Açan arkadaştan İmzayı isteyebilirmiyim bende Artık bir ASUS N61vg kullanıcısı olarak...

Öncelikler almak isteyen arkadaşlar için birkaç duymak isteyecekleri şeylere cevap vermek istiyorum..
    Oncelikle ben 250 gb harddiskli olan modeli kullanıyorum.. fiyatı malum Şu aralar 1.555tl.. Bu fiyata arastırıp aldım bende tabiyki.. Sonucta Öğrenci olarak uzun süre hem yogun kullanımıma dayansın ve gerekli işlemleri yapsın diye aldım bu Modeli..

ASUS+ YENİ P SERİSİ + GT220M EKRAN KARTI+ WİN7...

Gerçekten donanım iyi arkadaşlar. son 2 senedir kullandıgım MSI bunun yanında Sıcak üfleyen klima gibi kalıyor Asus gerçekten sessiz ve ısınma diye bir derdi yok.. 2 saat Kardeşimle FİFA10 oynadık alet hiçmi ısınmaz... Gerçekten İnanın Isınmıyor.. Oyun demişken Oyun performansı ise Şaşılacak derecede iyi.. Fifa10 en yuksek ayarlarda kasma gibi derdi yok cihazın ve eminim diğer bir cok oyunda da böyle bir performans sergiler...
    Ekran Önunde yazan bilgi Yapıskanında 16'' HD/LED olarak geçior... Windows 7 64 bit yuklu olan bilgisayar ise işlemlerde yeterli hıza sahip...
    Pil olarakda Power4Gear Battary Saving ile kullanımda en fazla Şuanda 3 saat 45 dk gördüm arkadaşlar ki wifi açık ve nette dolasıordum...
    Baska sormak istediğiniz birsey olursa yardımcı Olmaya Çalısırım...

• @caglar_kilic
    Açıklamanız için teşekkür ederim, gerekli ve ayrıntılı olması ürün hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişilerin çok işine yarayacaktır.

İmza :
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/fd/5b/a2/fd5ba2c66d47eb84d92cfc5400b5fbd1.jpg[/image] 
    [url=http://forum.donanimhaber.com/m_36339264/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36339264][b]ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü[/b][/url]

İmza kodları anasayfada ki tanıtım yazısınada eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal. -- 21 Ocak 2010; 11:00:09 >
  • bir sorum olcak komşu wireless şifresini söylemesine rağmen şifreyi girip bağlandığımda limited acces yazısı çıkıyor bağlantı oluyor fakat hiç bi siteye giremiyorum bunun nedeni ne olabilir?
  • Merhaba arkadaşlar, bu hafta içerisinde ya bu Asus' u ya da Packard Bell TJ65-DM-009TK alacağım.

İkisininde hepsiburada' da fiyatı aynı. Hangisini tavsiye edersiniz? Siz Asus' un N61Vg213DV kullanıcıları olarak ısınma probleminiz oldu mu? Fazla oyun oynamayan biriyim. Genelde müzikle ilgilenirim ve müziği çok dinlerim. Makinede sadece sql kurulu olacak mesela. Muhasebeciyim aynı zamanda. Lütfen fikirlerinizi rica ediyorum, Marka/performans/kalite olarak Asus mu yoksa Packard Bell TJ65-DM-009TK mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

quote:

bende silmemeyi planlıyordum fakat dvd ye yükleyince kendisi direk yok etmiş

neyse gecmıs olsun arkadasım

• quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

Merhaba arkadaşlar, bu hafta içerisinde ya bu Asus' u ya da Packard Bell TJ65-DM-009TK alacağım.

İkisininde hepsiburada' da fiyatı aynı. Hangisini tavsiye edersiniz? Siz Asus' un N61Vg213DV kullanıcıları olarak ısınma probleminiz oldu mu? Fazla oyun oynamayan biriyim. Genelde müzikle ilgilenirim ve müziği çok dinlerim. Makinede sadece sql kurulu olacak mesela. Muhasebeciyim aynı zamanda. Lütfen fikirlerinizi rica ediyorum, Marka/performans/kalite olarak Asus mu yoksa Packard Bell TJ65-DM-009TK mi?

hiç ısınma problemi olmadı bende şimdiye kadar, hatta ses bile çıkarmıyor.. yani 4-5 saat oyunun açık kaldığı oldu önce ben sonra abim oynadık hiç ısınnma olmadı, ısınmadan yana düşünmen gereken bir şey olduğunu zannetmiyorum

• ısınma sorunu yok cihazın ayrıca performansı gayet iyi hızı ekran kartı işlemcisi kısaca herşeyiyle ideal bir notebook ayrıca media markette en son 1400 tl ye satıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

ısınma sorunu yok cihazın ayrıca performansı gayet iyi hızı ekran kartı işlemcisi kısaca herşeyiyle ideal bir notebook ayrıca media markette en son 1400 tl ye satıyorlardı.

Valla dostum, Konya' da MediaMarkt yok maalesef Ama akşam elektroworld' e bakacağım, bir de vatan' a.

Sabahten beri başka yerlerde de araştırma yaptım. Artık kararımı verdim arkadaşlar. Yarın siparişimi verip aranıza katılacağım Teşekkürler yorumlar için..
  • s.a beyler bende bu laptoptan almayı dusunuyorum onceki laptop um acer 5738zg idi gayet guzel bir makinaydı call of duty 6 yı cok rahat oynadım ve bitirdim fakat onu birine verdim ben kendime baska laptop almayı dusunuyorum sizce bu laptobu alsam pişman olurmuyum internette okudum ekran kartı dusuk fln diolardı siz bi kullanıcı olarak anlatırsanız cok sevirinim 5738zg nin ekran kartımı yoksa bu laptop un ekran akrtımı daha iyi simdiden teşekkürler...
  • ben crysis oyununu kurmuştum ama ekranı kaldırmadı gibi geldi ses iyi ama görüntü sanki ağır çekim gibiydi oyunu hemen kaldırdım.belkide ayarlama yapmam gerekiyordu ?oynayan arkadaş varmı ? birde fan sesi sürekli var çok değil ama az da olsa rahatsız ediyor
  • ben crysis call of duty 5 6 prototype farcry 2 gibi oyunları cok rahat oynamıstım 5738zg de NVIDIA GeForce G105M ekran kartı vardı
    birtek nfs shift te en dusuk kalitete oynadım oburleri cok rahattı senin ayarlar yapılı olmaya bilir bu ekran kartı ile bu kadar oyunu rahatlıkla oynuyorsan gt220 ile neler yapılır :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.