Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asus'un verdiği cdlerde driverı bulamadım laptopla beraber gelen 3 cd var üçündede nvidiayla ilgili bişey göremedim.
  • bende 195.62 yükledim sorun yok
  • 186.31 kurduğumda sorun yok oyunlar gayet hızlı çalışıyor 195.62 de ise aşırı yavaşlıyor sanki ekran kartını görmüyor o derece.
  • Bu modeli K61IC213DV 'den ayıran ne anlamadım tam. 1550'e fln geliyor takstle, fiyat iyimi arkadaşlar.? Liste başı yaptım. sanırım değer.
  • evet değer bencede
  • arkadaşlar başılkta açtım kimse yazmıyor lütfen yardım
    kamera siyah beya asus n61vg253dv laptop var nedir bunun sorunu lütfen yardım edin...
  • Arkadaşlar bende asusun bu modelini alacağım ancak hepsiburada.com da bu ürün 1560 12 ay taksitle ne dersiniz fiyat nasıl? Birde istanbul bilişim nasıl bir sitedir oradan ürün almayı tavsiye edermisiniz?
  • bende aynı fiyata aldım fiyat uygun ama siteyi iyi araştır kardeşim aman ha
  • ben de bu modelle ilgileniyorum
    istanbulbilişim elinde olmayan ürünleri fahiş indirimlerle gösterip müşteriyi siteye çekip
    ardından o yok onun yerine bu var diyerek satış yapan bir firma
    dene ve gör:)

220 ekran kartı 240 arasında nasıl bir fark var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

bende aynı fiyata aldım fiyat uygun ama siteyi iyi araştır kardeşim aman ha

Kardes bu fiyata iyi araştır demişsin ama sence nereden almalıyım sen ne dersin sende yeni almışın hepsiburada.com 1560 tl 12 taksit ancak birde teknosa hp nin bir modeli var aşağıda linkini verdim sizce arkadaşlar hangisini almalıyım birde teknosda 1000 tl ve üzerine 100 tl hediye çeki var ne dersiniz bu konuda hangisi arkadaşlar...

Teknosadaki HP bilgisayar

Hepsiburadaki Asus

ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

• ben fiyata uygun dedim ama siteye dikkat et dedim bide hepsiburada daha güvenilir bence ayrıca hp bana biraz soğuk geliyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sps1991 -- 11 Ocak 2010; 19:46:26 >
  • HP'yi kesinlikle önermem. Heleki bu HP T işlemcili ise hiç önermem. Gözünüz kapalı bir şekilde ASUS'ü alın derim, eğer tereddütleriniz varsa Samsung'un modellerine de bakabilirsiniz, fena ürün yapmamışlar.
  • Aslında asus kesinleşti gibi ama yinede pişman olmamak için bin bilsemde bir bilene sorayım diyorum sonuçda hergün alınacak birşey değil...
    Görüşleriniz çok önemli...
    Mesela P işlemciler az ısınır performansı iyidir diyorlar ancak T işlemcilerde yeni nesil olduğunu özellikle benim programlamada kullanacağım alanda daha iyi performans içerdiği söyleniyro merak ediyorum sizce nedir işin aslı...
  • T işlemci yeni nesil olabilir fakat P işlemci T'den daha yeni (: üst düzey programlarda kesinlikle T6600'dense P7450'de çok daha iyi verim alırsınız.
  • p7450 kesinlikle kaliteli pişman olmazsınız
  • sps1991 195.62'i nvidianın kendi sitesinden mi indirdin yoksa başka bi siteden mi yeni sürücü problemli biraz bende.
  • nvidianın sitesinden indirdim siz yanlış sürücü indirmediğinize eminmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sps1991 -- 12 Ocak 2010; 15:53:46 >
  • eminim 200m serisini seçiyorum.
  • Arkadaşlar yeni ekran kartı güncellemesini indirip bende kurdum ve kasma yaşadım. Bundan dolayı notebookunuzu alırken içinden çıkan CD'den olan driverı kurun.
  • quote:

CruellemenT :Arkadaşlar yeni ekran kartı güncellemesini indirip bende kurdum ve kasma yaşadım. Bundan dolayı notebookunuzu alırken içinden çıkan CD'den olan driverı kurun.

katılıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.