ilgilendiğin için sağol. Control Panelde çubuğu prformansa kaydrtktan sonra ordaki 3 seçenekten hangisi seçeceğiz? mantıken performansın olduğu tabi ama yinede sormak istedim.
Rica ederim. Sorunlarınızı çözdüyseniz/aştıysanız ne mutlu bana.
Not Baremi : Konunun ilk mesajında kullanıcılar bölümüne adının yazılmasını isteyen yani "Kulübe üye olmak isteyen" arkadaşlar mesajlarında belirtirlerse sevinirim ve isimlerini eklerim.
arkadaşlar siz hangi ekran kartı drıverını kullanıyorusunuz.. asus driver cd sindekınımı yoksa nvdia nın sıtesındekı en son surumumu ?
@ CruellemenT
ilgin için sağol. Control Panel'da çubuğu performansa getirdiğimizde orda 3 seçenek var onlardan herhangi birini seçmemiz sistemin performansını etkiler mi?
@ berkaydj
haklısın sürücüleri daha güncellemedim. Nvidia'nın sitesinden son sürümü indiricem.
arkadaşlar windows derecelendırmesınde grafikler ve oyun grafiklerı 0.1 puan düştü sebebı ne olabılır ?
arkadaslar benim laptop bu modelden ama benım bir sorunum var metin2 online oyununu oynarken nedense cpu kullanımı üzde 80-90 lara cıkıyor ve oyun benim için eziyete dönüşüyor.ekran kartı ayarlarını perfonmansa getirdim ama hala aynı donukluk ve agırlık devam ediyor.birde bu pcu kullanımı olayı kafamı karıstırıyor.lütfen biri bana yardım etsin.benim pc de gercekten bir sorun var.neden millet pes 2010 oynarken ben metin2 gibi bir online oyunda bu makina ile kasılıp kalıyorum.
@anelka83 Ben "Benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver" seçeneğini kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarımda da aynı seçeneği kullanıyorum. Diğer seçenekler hakkında pek bilgim bu nedenle yok. Sizinde bunu kullanmanızı öneririm.
@berkaydj Bu düşüş yaşanmadan hemen önce yaptığınız bir işlem ya da şüphelendiğiniz bir durum var mı? Bende oyun grafiklerinde puan aldığımdan beri 6.4..
@synan38 Metin2'de kasma sebebi internet bağlantınızın yavaşlığından kaynaklanıyor olabilir. Eğer internet hızınız yavaşsa ya da 2-3 kişi bir internet bağlantısını kullanıyorsanız bu durum ping olmasını sağlar ve bunun neticesinde oyununuz kasar. Eğer internet bağlantım hızlı diyorsanız ekran kartınızın en güncel driverını yükleyin. Eğer bu ikisinide yaptım fakat bence sorun var diyorsanız müşteri hizmetleri ile irtibata geçmenizi öneririm..
quote:
synan38: arkadaslar benim laptop bu modelden ama benım bir sorunum var metin2 online oyununu oynarken nedense cpu kullanımı üzde 80-90 lara cıkıyor ve oyun benim için eziyete dönüşüyor.ekran kartı ayarlarını perfonmansa getirdim ama hala aynı donukluk ve agırlık devam ediyor.birde bu pcu kullanımı olayı kafamı karıstırıyor.lütfen biri bana yardım etsin.benim pc de gercekten bir sorun var.neden millet pes 2010 oynarken ben metin2 gibi bir online oyunda bu makina ile kasılıp kalıyorum.
bılgısayarı ılk aldığın zamanda böylemıydı ?
evet çok geniş kapsamlı bı vırus taraması yapmıştım 4.5 saat suren. ondan sonra tekarar derecelendırme yaptığımda dusmuştu.. format attım tekrar recovery yaptım puanlama duzeldı şimdi..
@synan38 Metin2'de kasma sebebi internet bağlantınızın yavaşlığından kaynaklanıyor olabilir. Eğer internet hızınız yavaşsa ya da 2-3 kişi bir internet bağlantısını kullanıyorsanız bu durum ping olmasını sağlar ve bunun neticesinde oyununuz kasar. Eğer internet bağlantım hızlı diyorsanız ekran kartınızın en güncel driverını yükleyin. Eğer bu ikisinide yaptım fakat bence sorun var diyorsanız müşteri hizmetleri ile irtibata geçmenizi öneririm..
ustadım bilgisayarı yeni aldım 1 haftalık daha.ekran kartı driveri günceldir diye yüklemedim.internet baglantım 8 mpss sanırım ondan degil.benim aklıma takılan baka birseyde cpu kullanımının yüksek olması.yüzde 80-90 bana anormal geldi.bende bulunan driverin versiyonu nu yazayım sana 8.15.11.8631 budur.belki kurulurken düzgün kurulmadı.ben hic birsey kurmadım driver vs gibi.ekran kartı ayarlarım da burada yazan gibi performans olarak ayarlandı.driveri tekrar netten indirip yükleyeyim mi?bilgiler icn tşkler.
nvida'nın sitesinde sanırım sorun var 200m serisini seçip arattığımda sürekli hata veriyor.
Arkadaşlar bende bugün hepsiburada.com dan ASUS N61Vg213DV-B 1.578 TL ye 12 taksitle şipariş vermeyi düşünüyorum. Ben bu bilgisayarı Visual Studio 2008,Photoshop,fireworks,flash gibi ağır programlarda kullanacağım. Sizin görüşleriniz nedir arkadaşlar marka,model,özellik ve fiyat olarak görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum. Görüşlerinize göre hemen sipariş vereceğim artık bıktım da bundan önceki PC mi 7 yıldır kullanıuyorum ve bıktım artık.
Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum....
ben photoshop, indesign, corel kullanıyorum programlar oldukça hızlı çalışıyor.
Fakat oyunlardaki problemim devam ediyor. Control Panel'daki çubuğu performansa çektiğimde sprun çözülmüştü ancak bu sabah nvidia'nın sitesinden güncel sürücüleri yükledim. Doğru sürücüyü yüklediğime eminim. Crysis'i tekrar açtığımda önerilen ayarları seçtiğimde bu sefer en düşüğü seçiyor sürücüyü yüklemeden önce yükseki seçiyor ve sorunsuz çalışıyordu bu neden kaynaklanıyo olabilir?
ahomano bu sorun donanımsal olarak değil, bilgisayar gerçekten çok iyi şu an için oyunlarda yaşadığım problemi saymazsam gayet memnunum.
oyun aşırı yavaşladı yardımlarınızı bekliyorum.
indirdiğin drıveri kaldır birde asus driver dvd sindekını yukle.. bi dene
nasıl bir yavaşlama var yani donmamı takılmamı yada hiç açılmıyormu
oyunlar açılıyor fakat çok kasıyor. Sürücüyü yüklemeden önce çok rahat çalışıyordu driver versionu 195.62 siz kaçı kullanıosnz acaba?
186.31 kullanıyorum
bu arada benimde 3b iş ve oyun performansı 6.4den 6.3e düştü canım sıkıldı neden bi bilen varmı
arkadaşlar bu klavyeyi nasıl temızlıyıcez? arlarındakı tozları