evet fakat bazı yeni sürücüler sanki yeni ekran kartı almışcasına hızlandırıyor ekran kartını. Bir yolu olması lazım, hep eski sürücü kullancak değiliz ya.
Bir yeni sürüm çıkmasını beklemekte fayda var. Şuan sitede olan sürüm işimize yaramıyor gibi gözüküyor..
anlamadım bende sorun yok bende sitesinden güncelledim ama
arkadaslar detaylı resimlerde türkce harfler yok klavyede..ozelliklerinde tr q klavye demiş..yoksa başka bir modelinmi resimlerini goruyoruz..detaylı resimleri bekliyoruz ama kimse koymadı nedense...birde ısınma sorunu varmı cihazda?teşekkürler..
- Klavyede Türkçe harf ve karakterler + numpad var. - Dış kapakları artık kırmızı desenli olarak değil siyah desenli olarak üretiliyor.(İmzamda ki küçük resimde görüldüğü gibi) - Şuana kadar PES 2010, Football Manager 2010, GTA 4 gibi üst düzey oyunları oynamama rağmen hiçbir ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Kii zaten P işlemcilerde ısınma gibi bir sorun genel anlamda olmuyor.(HP'ler hariç (=)
arkadaslar ben hala sorunumu cözemedim.nedenini tam olarak bilemiyorumçben metin2 online oynuyorum ve oyun fena bir sekilde kasıyor.cpu kullanımını yüzde 80-90 dan asagıya indiremiyorum.ben bu modeli yeni aldım yaklasın 10 gün oldu.bu modelin ekran kartı cok mu dandik yoksa bana mı öle geliyor.bende önceden bir masa üstü vardı ondaki ekran kartı ati radeon 3650 drr3 512 mb ram vardı.bu makina neden metinde kasıyor.masaüstü pc de öle bisey yoktu.internet hızım iyi.ve ekran kartı driver ım güncel.en azından win7 öle diyo.ama halen cpu kullanımını düşermedim.bazen fan cok fazla çalısıyor bu yüzden.sebebini suana kadar sordugum kimse çözemedi.oyundaki kasma için normal dedi bir kaç kişi.neymiş laptop yaparmıs masa üstü gibi olmazmıs.eger öyle ise ben bu makineyi satcam 2. el fiyatına masa üstü alcam tekrardan.servise göndermeye cekiniyorum 3 aydan önce gelmez diyolar.aklımı yitirecegim pc mi aldık dertmi anlamadım.benim süphelendigim seyler sunlar.1. si ya ekran kartı driveri kurulu gözüküyor ancak kurulu olmayabilir.win 7 ye güncelle dedigimde güncellemiyor.zaten güncel diyo.driver versinoyu diger sayfadaki mesajımda var.2. si windows yüklenirken tam analamıyla dogru yüklenmemiş olabilir.öle ise ben buna yeni win 7 home premium u nasıl yüklerim.cd si yok bu aleti gönderen firma bunun icine win 7 cd si koymazmı adından lisanlı ürün kulalnıyoruz.bu düşünceye beni iten sebep ark pc de üst üste 2 tane xp kuruldugunda aynı problemin olusmasıdır.bu cpu kullanımının normal degerleri nedir bilen varsa bana burdan msj atsın.cpu kullanımı cok yüksek ancak oyunu pencere modunda acıp asagıya cektigimde düşüyor masa üzerinde calsırken yine yüksek cpu kullanımı.lütfen acil yardım.
ben internet üzerinden oyun oynamıyorum.ama bende cpu kullanımı en ağır işlemelerde bile 30-35in üstüne çıkmıyor.sıcaklıksa en fazla 56 oldu.ayrıca fan ayarlarını kullandığınız güç planının gelişmiş sekmesinden değiştirebilirsiniz.yani bu kadar sorun yaşamanız üzücü gerçekten umarım düzelir.
başka biyerde okumuştum şarj aleti takık değilse bazen oyunlarda kasma oluyomuş. Bunun içinde bir program yükleyince sorun ortadan kalkıyomuş. Şarj aletini takıp fn + space tuşu ilede high performance'a getirin. Eğer sorun yine devam ediyorsa Laptopunuzda arıza olabilir.
Ekran kartı bence oldukça iyi crysis, modern warfare 2 gibi oyunları yüksek ayarda hiç kasmadan oynayabiliyorum.
evet o programın adı powermizer swicth pildeyken oluşan kasmalar için kullanılıyor
Selam, Bende 253Dv modeli sahibiyim.Merak ettiğim ise görev yöneticisini açtığınızda sizde kaç adet uygulama geri planda çalışıyor ? bende 70 küsür uygulama var bu çok değil mi? Hangilerinin gereksiz olduğunu nasıl anlarız?
ben de hepsiburadadaki kalan param nedeniyle bu laptobu almak istiyordum ama
kasasını gidip mediamarkt da gördüm çok dandik geldi bana plastiği ve tuşları
teknosadaki asus serileri çok hoştu- fiyat olarak ta 1450 civarı ve özellikleri buna yakın ama ekranı 14 olduğundan almadım
===>>kasa ve tuşlar sizce nasıl=? bi packard bell ile aradaki fiyat farkına değecek bişey var mı ey kullananlar????? tam karar veremiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: caution
arkadaslar detaylı resimlerde türkce harfler yok klavyede..ozelliklerinde tr q klavye demiş..yoksa başka bir modelinmi resimlerini goruyoruz..detaylı resimleri bekliyoruz ama kimse koymadı nedense...birde ısınma sorunu varmı cihazda?teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: synan38
arkadaslar ben hala sorunumu cözemedim.nedenini tam olarak bilemiyorumçben metin2 online oynuyorum ve oyun fena bir sekilde kasıyor.cpu kullanımını yüzde 80-90 dan asagıya indiremiyorum.ben bu modeli yeni aldım yaklasın 10 gün oldu.bu modelin ekran kartı cok mu dandik yoksa bana mı öle geliyor.bende önceden bir masa üstü vardı ondaki ekran kartı ati radeon 3650 drr3 512 mb ram vardı.bu makina neden metinde kasıyor.masaüstü pc de öle bisey yoktu.internet hızım iyi.ve ekran kartı driver ım güncel.en azından win7 öle diyo.ama halen cpu kullanımını düşermedim.bazen fan cok fazla çalısıyor bu yüzden.sebebini suana kadar sordugum kimse çözemedi.oyundaki kasma için normal dedi bir kaç kişi.neymiş laptop yaparmıs masa üstü gibi olmazmıs.eger öyle ise ben bu makineyi satcam 2. el fiyatına masa üstü alcam tekrardan.servise göndermeye cekiniyorum 3 aydan önce gelmez diyolar.aklımı yitirecegim pc mi aldık dertmi anlamadım.benim süphelendigim seyler sunlar.1. si ya ekran kartı driveri kurulu gözüküyor ancak kurulu olmayabilir.win 7 ye güncelle dedigimde güncellemiyor.zaten güncel diyo.driver versinoyu diger sayfadaki mesajımda var.2. si windows yüklenirken tam analamıyla dogru yüklenmemiş olabilir.öle ise ben buna yeni win 7 home premium u nasıl yüklerim.cd si yok bu aleti gönderen firma bunun icine win 7 cd si koymazmı adından lisanlı ürün kulalnıyoruz.bu düşünceye beni iten sebep ark pc de üst üste 2 tane xp kuruldugunda aynı problemin olusmasıdır.bu cpu kullanımının normal degerleri nedir bilen varsa bana burdan msj atsın.cpu kullanımı cok yüksek ancak oyunu pencere modunda acıp asagıya cektigimde düşüyor masa üzerinde calsırken yine yüksek cpu kullanımı.lütfen acil yardım.
yokmu problemime cözüm bulacak kişi
yokmu bir cvp vercek olan
wirus taraması yap drweb diye bı program war bu farklı bi şekılde tarıyor.. uzun surebılır.. taradıktan sonra format at 0 dan win 7 yukle win 7 dvd si ile..
adaptörün laptopta uzun süre takılı kalması (4-5) bir arızaya yol açar mı??
quote:
anelka83: adaptörün laptopta uzun süre takılı kalması (4-5) bir arızaya yol açar mı??
nasıl yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: anelka83
Bu durum sadece pil ömrünüzün azalmasına yol açar. Eğer sürekli prizde kullanıyorsanız pilinizi çıkarmanızı öneririm.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: anelka83
CruellemenT : Bu durum sadece pil ömrünüzün azalmasına yol açar. Eğer sürekli prizde kullanıyorsanız pilinizi çıkarmanızı öneririm.