Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok pahalıya almışsın.. ben N61Vg253DV yi yanı bır ust modelını ilk çıktığı zamanlar 1.5 ay once yazıcı usb klavye hepsini toplam 1740 a almıştım medıa mark tan 12 taksıte
  • media mrktten 1600 tlye aldım bnde
  • Hocam bu yandaki ışıklar nasıl kapatılıyor? Geceleri rahatsız ediyor.. Yardımcı olursan çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  • Evet hacı ya bende kapatmak istiyorum şu ışıkları, oda arkadaşım rahatsız oluyormuş gece :D
  • biosta led die bi ayar war ordan kapatılıyor
  • Arkadaşlar sizlerin notebookları tamamen sessiz mi çalışıyor? Yoksa harddisk bölümünden(sağ bölüm, numpad bölümü) çok azda olsa bir ses geliyor mu?
  • hard disc sesi gibi bir ses gelio ya tırt tırk die sınır oldum bi ara.. ama artık takmıyorum.. çok sessiz ortamalrda duyuluyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

biosta led die bi ayar war ordan kapatılıyor

Hocam biosa nasıl gireceğiz acaba?
  • bilgisayar açılırken f2 tusuyla
  • @berkaydj

Çok fazla anormal bir ses değil. Sizde de olduğuna göre demek ki normal bir durum bu.
  • bu ürünle beraber win7 64 bit veriliyor sanırsam. Bilmediğimden soruyorum, 64 bit 'de HDD üzerindeki dosya transferlerinin hızı falan değişiyor mu 32 bite göre? Daha mı hızlı? Yoksa 64 bit olan programlarda mı işe yarar.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende bu laptopu aldım bazı sorularım olcak cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.

1-) Crysis'i kurdum, oynarken kasmalar oluyor birde oyun tam ekran açılmıyor pencerede açılıyor, bunun nedeni ne olabilir?

2-) Evde usb modem var laptopa usb ile bağlayıp nete girebilir miyim?

3-) Birde Laptopla beraber kurulu gelen programlardan hangilerini silmemi önerirsiniz?

4-) Ben bazen oyun oynuyacağım bazende grafik programları ( InDesign, Photoshop, Corel) ile çalışacağım bu laptop ihtiyaçlarımı karşılar mı?

Şimdiden Teşekkürler, İyi Günler...
  • @ phoneman
    Evet laptop ile beraber alıcılara Windows 7 64bit işletim sistemi veriliyor. Ağır programlarda bu özelliğin iyi yanını görüyorsunuz. Nede olsa 1 GB RAM artıyor, bu durum göz ardı edilemez diye düşünüyorum.

@anelka83
    1- Ekran kartı ayarlarınızdan çalışma gücünü "Performans"a çekerek tekrar deneyin.
    2- USP modemden kastınız Wriless vesaire değil değil mi? Eğer değilse malesef bu konu hakkında bir bilgim yok.
    3- Bende İnternet Security hariç hepsi duruyor. İnternet Security'i silme sebebim bazı sitelere girmeme izin vermemesiydi. Bu da günlük girdiğim sitelerde olumsuz bir yön olarak gözüme çapıyordu. Avast Antivirüs Programı işimi görüyor.
    4- Photoshop(cs2, cs3, ...) gibi programları rahatlıkla kullanıyorum. Hiçbir sorun teşkil etmiyor.
  • 1Bendede aynı sorun olduğunda sayın cruellement ekran kartı ayarını performans yapmamı söyledi ve sorun çözüldü cod5i sorunsuz oynuyorum 2evet 3zaten pek yer kaplamıyor bence silmeyin 4bu laptop ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar saygılar
  • CruellemenT ve sps1991 cevaplarınız için teşekkürler.

1-) Ekran kartı performansı, Nvidia Control Panel'daki değil mi? Oyunun tam ekran açılmaması da mı bu yüzdendir?

eve gider gitmez hemen deneyeceğim sonucu bildiririm. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka83 -- 7 Ocak 2010; 12:01:53 >
  • evet kontrol panelinde
  • 1-) Dediklerinizi yaptım ve oyun performansı istediğim düzeye geldi. Nvidia Control Panel'daki Use My Preference bölümündeki çubuğu en sola çekip performance ayarına getirdim doğru değil mi?

Oyun performansı arttı ancak oyun hala pencerede açılıyor tam ekran nasıl yapabilirim?
  • quote:

anelka83:
    1-) Dediklerinizi yaptım ve oyun performansı istediğim düzeye geldi. Nvidia Control Panel'daki Use My Preference bölümündeki çubuğu en sola çekip performance ayarına getirdim doğru değil mi?

senin Nvidia Control Paneli turkçe değilmi ?
  • hayır ingilizce yanlış mı yaptım yoksa? tam ekran konusunda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • benim Nvidia Control Paneli turkçe. performance getirdiysen doğrudur. Crysis in ayarlarında tam ekran yapma seçeneğı war zaten ordan yap.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.