Şimdi Ara

ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
23.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ram'ler 4gb ddr2, olması kötü ddr3 olsa çok daha iyi olacaktı.
  • İlk mesajda ki "N61Vg213DV Kullanıcıları" bölümüne adının yazılmasını isteyen kullanıcılar bunu belirtirlerse/bana bildirirlerse mutlu olurum. Ayrıca 213DV ya da 253DV alan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim.
  • evet arkadaşlar konuyu sahipsiz bırakmayalım.kullananlar ismini yazdırsın.yorumlar paylaşılsın.bilgi almak isteyenlerde faydalansın.saygılar
  • benim adımı yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka83

benim adımı yazabilirsiniz.
    Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Forum kullanıcı adınız listeye eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal. -- 3 Mart 2010; 21:02:32 >
  • benide yazabilirsiniz
  • Açmış olduğunuz grup sayesinde doğru bilgilendirmenizle doğru bir seçim yaptığımdan dolayı tekrar teşekkür ederim. Benide eklemenizi rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat23

benide yazabilirsiniz
    Ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Forum kullanıcı adınız listeye eklenmiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: cem506

Açmış olduğunuz grup sayesinde doğru bilgilendirmenizle doğru bir seçim yaptığımdan dolayı tekrar teşekkür ederim. Benide eklemenizi rica ederim.
    Yardımcı olabildiysek ne mutlu, ürününüzü iyi günlerde kullanın. Forum kullanıcı adınız listeye eklenmiştir.
  • Arkadaşlar bende bu notebooktan yeni aldım şöyle bi sorunum var internete girip çıktıktan sonra masaüstüne adresses adressesfirst ve memoryfirst olarak üç tane tmp dosyası kendiliğinden çıkıor siliyorum girince yine aynı oluyo sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waldemar85 -- 4 Mart 2010; 17:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waldemar85

Arkadaşlar bende bu notebooktan yeni aldım şöyle bi sorunum var internete girip çıktıktan sonra masaüstüne adresses adressesfirst ve memoryfirst olarak üç tane tmp dosyası kendiliğinden çıkıor siliyorum girince yine aynı oluyo sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

virus taraması yap virus olabılır. sonra bi recovery yaparsın olmazsa.
  • herkese selam arkadaşlar. yaklaşık 3 ay önce aldım bu modeli ve oldukça memnunum. fakat bugün bir sorun yaşadım umarım çözüm bulabilecek vardır.
    laptop çok dolmuştu o yüzden yanında gelen recovery dvd si ile fabrika ayarlarına dönmek istedim. işleme başlamadan önce dosyalarımı d bölümüne yedekledim. daha sonra d nin içinde ne olduğunu bilmediğim bi kaç dosyayı sildim sanırım sistem dosyalarıydı ama o an fark etmedim. yani d içinde kurtardığım bi kaç dosya dışınca hiç birşey kalmadı. recovery dvd ile iş bittikten sonra benden sürücülerin olduğu dvd yi istedi. fakat onu taktıktan sonra ekrenda "E:\>start /w \I386\AsCopy.exe /copy64 yazısı çıkıp kalıyor yani hiç birşey kopyalamıyor. 15 dakika kadar bekledikten sonra burayı geçiyor. windows açılıyor fakat laptop ın fn tuşları ile çalışması gereken hiç bir özelliği çalışmıyor sürücüler yüklenmediği için. ben de sürücü dvd sini takıp windows dan kurmayı denedim. tüm sürücüleri seçip onay verdim ama hiçbirini kurmadı. her bir sürücüyü kurmaya başlıyor daha sonra failure diyip diğerine geçiyor ona da aynı hatayı veriyor. böylelikle hiçbir sürücüyü kurmayıp tekrar başlatmam gerektiğini söyledi. başlattım ama sürücüler kurulu değil tabiki. acaba o sildiğim dosyalar yüzünden mi oldu yoksa başka bir problem mi var laptop da?

• Bu laptopu kullanmakta olan kişiler arasındayım. Görüntüsü felan herşeyi resimle aynı fakat sadece benim laptopta N61VG Series yazıyor
  • Selam arkadaşlar bende bu makineden 3 gün önce aldım, ve burda okuduklarım bu makineyi almak konusundaki kararımı kesinleştirdi. şimdiden teşekkürler.
    Şöyle bir sorunum var, daha önceki bu konuyla ilgili mesajları okudum, ama çözüme kavuşulduğunu yazan hiç olmamış. COD6 oynuyorum performans ayarlarında bir sıkıntı yok ancak single player oynarken ekranım tam ekran olmuyor ama multi player modunda böyle bir problem yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
  • Jigsaw` üyesini silip beni ekleyebilir misin? Bu yeni üyeliğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pafrem

Selam arkadaşlar bende bu makineden 3 gün önce aldım, ve burda okuduklarım bu makineyi almak konusundaki kararımı kesinleştirdi. şimdiden teşekkürler.
    Şöyle bir sorunum var, daha önceki bu konuyla ilgili mesajları okudum, ama çözüme kavuşulduğunu yazan hiç olmamış. COD6 oynuyorum performans ayarlarında bir sıkıntı yok ancak single player oynarken ekranım tam ekran olmuyor ama multi player modunda böyle bir problem yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
    Bende Call Of Duty Modern Warfare 2 oynuyorum. Fakat oyun esnasında böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Muhtemelen oyun ayarlarından olan bir problemdir. Şuanda masaüstü bilgisayarımda olduğum için net bir çözüm yolu size sunamıyorum. Biraz kurcalayarak sorunu aşabileceğinizi düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: by Jigsaw

Jigsaw` üyesini silip beni ekleyebilir misin? Bu yeni üyeliğim.

Düzenlenmiştir.

• Arkadaşlar imzamızın arka planı beyaz renkte ve fazla güzel görünmüyor. Kulübümüzün imzasını benim şuanki imzam ile değiştirsek nasıl olur? Arka planı yok ve çok şık duruyor.
  • quote:

Arkadaşlar imzamızın arka planı beyaz renkte ve fazla güzel görünmüyor. Kulübümüzün imzasını benim şuanki imzam ile değiştirsek nasıl olur? Arka planı yok ve çok şık duruyor.

Anasayfada bulunan imza kodu güncellenmiştir. Yapmış olduğunuz geliştirme işlemi için teşekkür ederim.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/5c/a2/c4/5ca2c41dc973b39d7a8bc3e73bd5827e.png[/image] 
    [url=http://forum.donanimhaber.com/m_36339264/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36339264][b]ASUS N61Vg213DV Kullanıcıları Kulübü[/b][/url]
  • Anasayfadaki resimleride elden geçireceğim, izin var mı?
  • quote:

Anasayfadaki resimleride elden geçireceğim, izin var mı?

Estağfurullah ne izni. Bu kulüp sadece benim değil, tüm kullanıcıların. Sizler ne ve nasıl isterseniz öyle olacak herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal. -- 13 Mart 2010; 14:51:57 >
  • Arkadaşlar anasayfamızdaki fotoğrafların arkaplanını silip yeni halini kulübümüzün kurucusana pm olarak attım. En kısa zamanda değişecektir. Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.