Şimdi Ara

asus notebook garanti şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun kuzene bir laptop alacaktık metro magazasından win 7 home basic vardı. arkadasa sorduk dedik işletim sistemini değiştirdik mi garanti kapsamına cıkar mı diye? o da garanti kapması dışı kalır donanımsal olarakta dedi. dedim pardus ubuntu vs yuklemek istiyorum ben win 7 hb kullanmak zorundamıyım 3-4 ay sonra win 8 cıkacak onu yukleyemeyecekmiyim dedim yüklersiniz ama garanti kapması dışı kalır dedi :s anlamıyorum peki pcdepo mormani gibi siteler freedos 2 yıl asus türkiye garantili satıyorlar.. onlarda nasıl garanti devam ediyor. magaza müdürüyle de görüştük o da aynısını dedi çünkü asus türkiye buna izin vermiyo gibi birşey dedi..

fikri olan asus kullanan arkadaslar falan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuchs_78 -- 27 Mayıs 2012; 17:49:16 >

• işletim sistemi garanti bozmaz istediğinizi yükleyebilirsiniz.
  • olur mu öyle şey, istersen hackintosh kur.
  • bende öyle biliyorum çok saçma geldi herhalde içindeki 25 gb lık bölümden bahsediyorlar hani driver lar falan.. onu formatlamayınca bir sorun olmaz zaten aldık bilgisayarı garanti şartlarında garanti dısı kalma konusunda öyle birşey söylemiyor
  • Kardeşim bence sen mağaza müdürü ile değil oranın boş işleriyle uğraşan biriyle görüşmüşsün oda sallamış.Asla öle bişey olmaz işletim sistemi garanti dısı yapmaz makinayı.Öyle olsaydı millet salka mı freedos makina alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

arkadaşlar bugun kuzene bir laptop alacaktık metro magazasından win 7 home basic vardı. arkadasa sorduk dedik işletim sistemini değiştirdik mi garanti kapsamına cıkar mı diye? o da garanti kapması dışı kalır donanımsal olarakta dedi. dedim pardus ubuntu vs yuklemek istiyorum ben win 7 hb kullanmak zorundamıyım 3-4 ay sonra win 8 cıkacak onu yukleyemeyecekmiyim dedim yüklersiniz ama garanti kapması dışı kalır dedi :s anlamıyorum peki pcdepo mormani gibi siteler freedos 2 yıl asus türkiye garantili satıyorlar.. onlarda nasıl garanti devam ediyor. magaza müdürüyle de görüştük o da aynısını dedi çünkü asus türkiye buna izin vermiyo gibi birşey dedi..

bunu diyen bilgisayardan hiç anlamayan özürlü bir tezgahtar olsa gerek.
    Bİlgisiz insanların anlmadıkları işlerde çalıştırılmasından ve insanları yanlış yönlendirmesinden nefret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

arkadaşlar bugun kuzene bir laptop alacaktık metro magazasından win 7 home basic vardı. arkadasa sorduk dedik işletim sistemini değiştirdik mi garanti kapsamına cıkar mı diye? o da garanti kapması dışı kalır donanımsal olarakta dedi. dedim pardus ubuntu vs yuklemek istiyorum ben win 7 hb kullanmak zorundamıyım 3-4 ay sonra win 8 cıkacak onu yukleyemeyecekmiyim dedim yüklersiniz ama garanti kapması dışı kalır dedi :s anlamıyorum peki pcdepo mormani gibi siteler freedos 2 yıl asus türkiye garantili satıyorlar.. onlarda nasıl garanti devam ediyor. magaza müdürüyle de görüştük o da aynısını dedi çünkü asus türkiye buna izin vermiyo gibi birşey dedi..

bunu diyen bilgisayardan hiç anlamayan özürlü bir tezgahtar olsa gerek.
    Bİlgisiz insanların anlmadıkları işlerde çalıştırılmasından ve insanları yanlış yönlendirmesinden nefret ediyorum.

aynen aynı mal insanlar bana ürünü iade edemeceyeğimi söyledi elektronik olduğu için fakat ben iade etmek istemedim isteseydim alıcaklardı seve seve:))

• aynen beyler garanti dışı kalma bölümünde birşey yok zaten işletim sistemiyle alakalı mal mal insanlar allahtan bu işlerden anlıyoruz da lafı koyabiliyoruz. ona ragmen tereddüt ediyor insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.