Şimdi Ara

Asus notebook için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus D509DJ-EJ119 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-d509dj-ej119-amd-r7-3700u-8g-512gb-ssd-mx230-2gb-fhd-15-6-dos_pdp_553055377

Kazananlar kulübü ile 5200 liraya geliyor, 75 tl world puan var, sizce bu fiyata alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar
    Hocam bilgisayarı aldınız mı? Neye karar verdiniz?

• Hocam bilgisayarı almadım, ama işi bilen arkadaşlarıma sorduğumda hemen hepsi "pahalı, ama bu saatten sonra bundan daha ucuzunu da bulur musun bilmiyorum" dediler. Çoğu güzel bilgisayar olduğu konusunda onay verdi, ama ben biraz daha macbook'a doğru kaldığımdan almadım, yoksa alacağım bilgisayar buydu.

• elan_vital E kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar alma amacınız nedir hocam? Oyun oynar mısınız, veya sadece iş için mi? Biraz açarsanız daha detaylı yardımcı olabiliriz 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Öğretmenim, canlı ders ve online eğitim için bilgisayar başında çok zamanım geçiyor. Bunun dışında ofis programları ve bir kaç basit grafik çalışması yapıyorum, hepsi bu. Bilgisayarda film izlemem, oyun oynamam. Belki belirtmem gerek; şöyle bir sorunum var; kullandığım bir araç-gerecin bana küçük de olsa bir sorun çıkarmaması çok önemli; bu çok canımı sıkıyor. Bu nedenle basit işler de olsa; yapacağım işlerin 2-3 gömlek üstü bir bilgisayar almayı düşünüyorum; yani kafamın rahat olmasını önemsiyorum. Ses ve kamerasının bir online ders için beklentiyi karşılaması bir kriter olabilir belki, bunun dışında tek kriterim "4-5 sene kafamı ağrıtmasın" :)
    Şimdiden çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.