Şimdi Ara

Asus notebook için yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.İlk önce ASUS laptop aradığımı belirtmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.(1500tl-2000tl)
    Şimdi aklıma takılan bir soru var ve bu soruma cevap arıyorum.

-Asus bayisine gittim ve freedos notebooklar uygun özellik ve uygun fiyat gözüme çarptı. Arkadaşa haber verdim notebooklara birde o baktı.Notebook'un özellikleri ekrana yapıştırdıkları kağıtta yazıyodu.Ram'i 8GB olan laptopu arkadaşa gösterdim."Bunu beğendim." dedim.Arkadaşın gözünden kaçmayan nokta aklıma takıldı.Notebook üzerindeki etikette Ram 4 GB yazıyordu.İlgilenen arkadaşa sordum ve sistem özelliklerinde 8GB olarak gözükür bir sorun olmaz dedi.Cevap mantıksız geldi.Neden 4GB yazsınlar ki?Bu soruya cevap arıyorum.Ayrıca böyle bir laptopu tavsiye edermisiniz.Fiyatı gerçekten uygun :)

• kardeş şimdi işletim sistemin 32 bit olursa 8gb ram de olsa 4 gözükür sistemin 64 bit olması gerek 8 gbyi kullana bilmen için soruyu anladıgım kadar cevapladm ne anlatmak istediyini tam anlamadm ram 8 var diyolar leptopun içine girince 4 mü var yoksa 4 mü gözüküyor
  • lordlancez L kullanıcısına yanıt
    Laptopun kasasının üstünde özellikleri yazıyor ya.Orda bellek 4GB yazıyor.Ama bilgisayarı açıp sistem özelliklerine baktığında 8GB olarak gözüküyormuş.bilgisyarın içini açma değil normal başlattığında sistem özelliklerine bakıyoruz.
  • sen bana o bilgisayarın linkini atarmısın ben bir bakayım ona
  • lordlancez L kullanıcısına yanıt
    Asus bayisinde gördüm bunu internette değil.Asus bayisini arayıp sorcam da belki bilen vardır dedim.
  • Bazi distribitorler laptopa ram ekliyebiliyorlarmis.asus garantisinden cikmiyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.