Şimdi Ara

ASUS O!Play - TV HD Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazonda gördüm Alet 99 dolar dts dahil herşeyi encode ediyor, WD in yeni çıkacak live playerdan daha iyi olabilir, esata girişi bile var, işilemcisi nedir acaba?

http://www.amazon.com/ASUS-Play-Media-Player-Black/dp/B002MCZJ3C/ref=pd_bxgy_e_img_b

Video Compression: MPEG1/2/4, RM/RMVB, VC-1, H.264
    Video File Extension: .MP4, .MOV, .XVID, .AVI, .DIVX, .ASF, .WMV, .MKV, .RM, .RMVB, .FLV, .TS, .M2TS, .DAT, .MPG, .VOB
    Audio: MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF
    Image: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
    Subtitle: SRT, SUB, SMI, SSA
    Hassle-free multimedia playback without file conversion
    Full 1080p high-definition video via HDMI output
    Simple and fast plug-and-play connectivity (eSATA, USB 2.0)
    High-speed Ethernet LAN connection for easy network streaming
    Bitstream or decode Dolby Digital and DTS Surround audio

• İşlemcisi Realtek 1073, şu an için Türkçe altyazı desteği yok.
  • yavaş bir işlemcimi?
  • Tam tersi hızlı bir işlemci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Tam tersi hızlı bir işlemci...

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=783&osCsid=b858516de7c42fe3f0a0365f2f7d8969

bu aletinde realtek galiba değil mi??

o zaman bu dark media alınır mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bumin Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Tam tersi hızlı bir işlemci...

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=783&osCsid=b858516de7c42fe3f0a0365f2f7d8969

bu aletinde realtek galiba değil mi??

o zaman bu dark media alınır mı??

Teknik desteği iyi ise alınır... Diğer forumda bahsettiğimiz gibi... Bu cihazı üreten frma (Mvix) yazılımı geliştirecek kişiye 500 $ öneriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 15 Ekim 2009; 17:29:48 >

• güzel cihaza benziyor ama TR desteği yok sanırım
  • cihazi deneme firsatim oldu...

her yerde tr destegi yok diye yazilmis...benim kullandigim cihazda TR ALTYAZI PROBLEMSIZ CALISIYOR....sadece SRT dosyalarinin UNICODE olarak kaydedilmesi gerekli...ANSI olarak kaydederseniz turkce harfleri gostermez...bu arada cihaz uzerindeki unicode ayarlarinin da turkce olmasi gerekli...bu arada firmware sanirim guncellenmisti...asusun sitesinden indirim update etmekte fayda var...

cihazi fazla inceleyemedim...ama bilgisayardan tv baglantisiyla seyretmek bazi geceler cpu'nun gurultusu yuzunden cekilmez olabiliyor...ustelik her zaman tasiyabileceginiz kucuk ve kullanisli bir cihaz...bence fiyatina gore cok iyi...
  • Arkadaşlar ben cihazı aldım. Cihazın Türkçe Menü desteği var. Alt yazılarda ise sistem ayarlarından türkçeyi seçtiğiniz takdirde sorunsuz izleyebiliyorsunuz. Tek eksik gösterilebilecek tarafı sertifikası tutmayan bluray dosylarını avchd klasöründen direk oynatamıyorsunuz. Stream dosyasına girmek gerekli. DTS AC3 ACC formatlarının hepsinde gayet net 5.1 çıkış alabiliyorsunuz sorunusz parasını hakeden bir cihaz...Ben tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.