Niyazi bey şuan çok büyük şaşkınlık yaşıyorum şirkete gelen kargo ekstresinde kargo 10.29 tl tutmuş, ürün zaten 17 tl bu nasıl bir kargo ücretidir? Telefonda kargo ücretinin en fazla 5-6 TL olacağını söylemişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: TiRaNTx
quote:
Orijinalden alıntı: Niyazi Saral
Stoklara anca girdi. Tükenmedi.
Niyazi bey şuan çok büyük şaşkınlık yaşıyorum şirkete gelen kargo ekstresinde kargo 10.29 tl tutmuş, ürün zaten 17 tl bu nasıl bir kargo ücretidir? Telefonda kargo ücretinin en fazla 5-6 TL olacağını söylemişlerdi.
Hakikaten fahiş fiyat. Karşı ödemeli olduğunda Deli Dumrul kanunları geçerli demek ki. Siz bana e-posta atın. Ben çözerim. Yok çözmez isem bizim tornavida setlerinden gönderirim bir adet. (Karşı ödemeli :) şaka..şaka)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TiRaNTx
quote:
Stoklara anca girdi. Tükenmedi.
Hakikaten fahiş fiyat. Karşı ödemeli olduğunda Deli Dumrul kanunları geçerli demek ki. Siz bana e-posta atın. Ben çözerim. Yok çözmez isem bizim tornavida setlerinden gönderirim bir adet. (Karşı ödemeli :) şaka..şaka)
Teşekkür ederim Niyazi Bey.
quote:
Orijinalden alıntı: atakan84
... aşağıdaki USB 3.0 kartı 13 $'a Aliexpress'ten ısmarladım. Umarım birbirleriyle uyum sorunu yaşamazlar.
USB 3.0 kart geldi ve monte ettim. Uyum sorunu olmadı, sıkıntısız kullanıyorum.
quote:
quote:
... aşağıdaki USB 3.0 kartı 13 $'a Aliexpress'ten ısmarladım. Umarım birbirleriyle uyum sorunu yaşamazlar.
USB 3.0 kart geldi ve monte ettim. Uyum sorunu olmadı, sıkıntısız kullanıyorum.
Hocam fırsatı iyi yakaladın. Uzun zamandır takip ediyorum hiç 13$ a düşmedi. Hayırlı olsun ve kasanın önüne kablo ulaştı mı?
Teşekkür ederim. Ben de tesadüfen aldım, aslında Asus ön paneli aldığımda elimdeki karta kablo yetişmedi ki zaten kart da arızalıydı. Ben de bu Orico'yu aldım ve kablo uzunluğu karta ulaşmada herhangi bir sıkıntı yaratmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme