Şimdi Ara

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box 17,70TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
8.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atakan84

Ben de bu ürünü 26 ocakta sipariş etmiştim. Şu an geldi ve Xigmatek Midgard olan kasama monte ettim.

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box   17,70TL
    Resim temsilidir.

Anakartımda 3.0 desteği olmadığından çok önceleri aşağıda resmi bulunan 3.0 kartı almıştım ancak şu an arızalı, denediğimde 19 pinlik sokete kablo çok az farkla yetişemedi, eğer soket kırmızı işaretlediğim yerde olsaydı sıkıntısız yetişecekti.

Ben de aşağıdaki USB 3.0 kartı 13 $'a Aliexpress'ten ısmarladım. Umarım birbirleriyle uyum sorunu yaşamazlar.

Bu verdiğim bilgiler ışığında sanırım kablo ile ilgili şüpheler bir miktar azalacaktır diye değerlendiriyorum.

Bendede aynı kasa var fakat sürücü yerini sabitliyenedim. 3'5 den 5'25 dönüştürücü aldınız mı?

Edit ekleme film tarihinde 90tl ye almıştım şimdi fiyatlar uçmuş. Siz ne kadara aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 31 Ocak 2016; 10:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'te ben şuradan 12,99$'a almıştım an itibariyle 43,87$ olmuş fiyatı. Takip ederseniz zaman zaman indirime giriyor.

Buradan da satılan farklı yerlere ulaşabilirsiniz.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Ben sürücüyü resimde görüldüğü gibi 3,5" yuvasına taktım ki kasa içinde bunun için 3,5 luk yer mevcut oraya sabitledim. Şimdi kasayı açamadığım için ön görüntüsünü çektim, belki fikir verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Ben sürücüyü resimde görüldüğü gibi 3,5" yuvasına taktım ki kasa içinde bunun için 3,5 luk yer mevcut oraya sabitledim. Şimdi kasayı açamadığım için ön görüntüsünü çektim, belki fikir verebilir.

Detaylı bakınca farkettim içinde hazırmış bende silikon ile yapıştırmıştım. Benim alttaki usb leri çocuklar kırdı onlarda tamir etsem iyi olacak. Nasıl sökülüyor biliyormusunuz?

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim açıkçası, o yüzden sizi yanlış yönlendirmiyeyim.
  • Başlığı düzeltin ikiye katlamış fiyat :)

• cm stacker 831 kasaya taktım, kablo kısa değil uzunluğu asus anakartı olanlar için yeterli.

• Alıpta kullanmayacak birisi varsa bana aynı fiyattan gönderebilir mi ? Lazımdı yetişemedim

• fazla alan oldu mu ?
  • DH çökünce 34.22 olmuş
    elbette mağara buz gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

Deniz bitti :) Elimizde sadece birkaç tane kaldı ve sistem fiyatını orijinal fiyata çekti.

Bu üründen 1,000 adet sipariş ederek Asus ürünleri ile bir kampanya yapacağız. Asus ile çalışıyoruz.

Niyazi hocam kampanyanız hakkında bilgi verir misiniz? Kasa toplamaya çalışıyorum. Nerde fiyat performans ürünü Asus parçalar bulsam alma niyetindeyim.

Asus Anakart, Asus VGA kart ve Asus-Vento kasa alanlara iyi bir imkan sunacağız. 40-45 gün sonra...
  • @Niyazi Saral
    Niyazi Bey bizim gibi anakartında usb 3.0 olmayanlar için bir de pci-ex usb 3.0 kartlar da da kampanya yapabilir misiniz? Ayrıca paneli de alırız böylece güzel bir usb3,0'ımız olur :)
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    kac cm kablo uzunluğu.

• benim de bu tarz bir şeye ihtiyacım vardı. ön paneldeki kart okuyucu ve usbsi düzgün çalışmıyordu. ön taraftaki usbler bu nedenle yetmiyordu. zaten kart okutmaya da gerek olmuyor. bu üründen sipariş etmiştim. ilk geldiğinde bana da kablo kısa göründü, takabileceğimden emin değildim ama HAF 912 kasamda asus p8-z77v kartıma rahatlıkla takabildim. iyi ki fiyatı ucuzken kapmışız bir tane. haberdar edenlere teşekkürler.
  • 34 tl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Deniz bitti :) Elimizde sadece birkaç tane kaldı ve sistem fiyatını orijinal fiyata çekti.

Bu üründen 1,000 adet sipariş ederek Asus ürünleri ile bir kampanya yapacağız. Asus ile çalışıyoruz.

Dvd yazıcıyı dahil ederseniz seviniriz, ayrıca tahminen ne zaman düzenlemeyi düşünüyorsunuz?

İlginize teşekkür edemedim. Benzer bir ürün geçti elimize. İyi fiyattan sunduk yine. Sadece arkadaşların ilgisi hoşuma gittiği için...https://market.cizgi.com.tr/product/pccase/tgm-SLX-33A

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

@Niyazi Saral
    Niyazi Bey bizim gibi anakartında usb 3.0 olmayanlar için bir de pci-ex usb 3.0 kartlar da da kampanya yapabilir misiniz? Ayrıca paneli de alırız böylece güzel bir usb3,0'ımız olur :)

Varsa bildiğiniz bir sağlam USB 3.0 kartı aldığımız fiyat veririz. Yeter ki insanlara yarasın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

@Niyazi Saral

Varsa bildiğiniz bir sağlam USB 3.0 kartı aldığımız fiyat veririz. Yeter ki insanlara yarasın.

Yok mu kart önerecek birisi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Dvd yazıcıyı dahil ederseniz seviniriz, ayrıca tahminen ne zaman düzenlemeyi düşünüyorsunuz?

İlginize teşekkür edemedim. Benzer bir ürün geçti elimize. İyi fiyattan sunduk yine. Sadece arkadaşların ilgisi hoşuma gittiği için...https://market.cizgi.com.tr/product/pccase/tgm-SLX-33A

Maşallah onuda tüketmişler...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.