Şimdi Ara

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box 17,70TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
8.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alynty: mgm38

ASUS P8Z77-V LX ANAKARTA UYUMLU MU?

Anakartınız 2-22 sayfasında ok yazıyor. PDF olarak internette de var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyazi Saral -- 26 Ocak 2016; 9:45:12 >
  • Niyazi Saral kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle ben de 2007 den beri forumdayım ve her zaman Çizgi Elektronik biraz da Niyazi beyin buralarda bizzat bulunmasından dolayı ve tabi hızlı kaliteli hizmetinden dolayı ön planda oldu.

Sonralıkla bu aparatın ben sadece asus anakartlarda çalışacağını düşünmüyorum. Herhangi usb3.0 a bağlandığında da aynı işi görür diye düşünüyorum. Denemek lazım. Eğer deneyip de yazıldıysa o bilgiler çok ilginç ama denenmediyse bence müşteri aralığını daraltmak demek oluyor. Fiyat mühiş uygun.

Ücretsiz kargo isteyen arkadaşlara gelince. O zaman da fiyat 21 TL olacaktı. Böyle olunca diyelim 3 tane aldınız, tek kargo ücreti ödeyeceksiniz. En temizi böylesi :)
  • Bu ürün usb 3.0 desteklemeyen anakart takılıyor mu?

Ya da bunun 2.0 için olanı var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün elime ulaştı.malzeme kalitesi gayet güzel. Kablo kısalığı biraz problem olacak gibi duruyor. Ne vardı kabloyu 20 cm yapsalar

ayrıca yanında tornavida seti de almıştım. Ürün beklediğim gibi kaliteli çıktı. Keşke laptop vidaları içinde uç olsaydı sette.

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box   17,70TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmuhendis -- 26 Ocak 2016; 15:11:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Bu ürün usb 3.0 desteklemeyen anakart takılıyor mu?

Ya da bunun 2.0 için olanı var mı arkadaşlar?

anakartta uygun port olması lazım harici usb için. usb2 olanlar için var bu tip şeyler,

usb2 ön panel şeklinde aratırsan baya sonuç çıkar.
  • gigabyte 990xa-ud3 anakartım için aldım çalışıyor.

Çizgi market'e teşekkürler.
  • Msi p67 gd53 anakartta çalışıyor. Tek sorun kablo kisa uzatmanin yolunu bulmak lazım. Biraz aliexpress karıştırayım.

• Asus m5a97 le r2.0 var uyumlu mu merak ediyorum bende? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 26 Ocak 2016; 18:32:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablo kısa gelen arkadaşlar için çözüm 3.82 $

http://www.aliexpress.com/item/Hot-selling-USB-3-0-Motherboard-20pin-Male-Connector-To-20pin-Female-Extension-Cable/32454172821.html?spm=2114.10010108.100010.5.28MbDZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmuhendis -- 26 Ocak 2016; 19:51:37 >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    2.0 için olanı var ama harici disk falan takamazsınız veya telefon şarj edemezsiniz. Flaş bellek gibi düşük güç isteyen aygıtlar için.
  • Kablosu ne kadar kısa? Ölçüp yazabilir misiniz?

• slm,

az önce elime geçti ürün, kablo çok kısa !! Anakartan ön panele almak imkansız. Aras kargo ile geldi 4 TL kargo parası aldılar.

Mini kasalara uygun ama benim RC690 II ye uymadı maalesef. Satın almak isteyen varsa vereyim.

Düzeltme : Benim anakarta uydu , kablo yeterli geldi. Anakartımda tam ön panele yakın usb 3.0 soketi koymuş adamlar ben görmemişim. İşte Asus anakart satın almanın faydası buymuş demek ki :-) Lakin ön panele koyacak 5.25 " den 3,5 " çevirecek ızgarayı bulamadım evde... Kasayla gelmişti aslında demek ki kayboldu. Anakartım Z77-A.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 2 Şubat 2016; 19:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Kablosu ne kadar kısa? Ölçüp yazabilir misiniz?

Kablo 30 cm
  • bende aldım henüz gelmedi
    ama aras kargo olduğunu bilsem almazdım
  • GhostDog kullanıcısına yanıt
    hocam bu kargo işleri bölgeden bölgeye çok değişiyor. Benim muhitte yurtiçi kargo berbat. Yurtiçi ile gelemeyecek diye çok korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

ürün elime ulaştı.malzeme kalitesi gayet güzel. Kablo kısalığı biraz problem olacak gibi duruyor. Ne vardı kabloyu 20 cm yapsalar

ayrıca yanında tornavida seti de almıştım. Ürün beklediğim gibi kaliteli çıktı. Keşke laptop vidaları içinde uç olsaydı sette.

Tornavida setinin kaliteli olduğunu söylediğiniz için yazıyorum. Bu seti son 20+ senedir aynı üreticiden alıyorum. Çoğunlukla hediye (promosyon) amaçlı kullanıyoruz. Çok isteyen olunca dayanamadık bir süredir internette satışta. Bu üretici Bosh'a üretim yapar ve kalitesini değiştirmez. Ayrıca 35 senedir sektörde nasıl kaldığımızın da bir göstergesidir. Kaliteli ürün satmak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyazi Saral -- 27 Ocak 2016; 17:41:03 >

• GhostDog kullanıcısına yanıt
    Kargo sorunu olan arkadaşlar şahsen bana ulaşabilirler. nsaral@cizgi.com.tr 3 kuruşluk ürün için kimsenin sıkıntı çekmesini istemem.
  • Niyazi Saral kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de öyle ürün güzel , piyasa kötü üretilmiş çin mallarıyla dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

Kargo sorunu olan arkadaşlar şahsen bana ulaşabilirler. nsaral@cizgi.com.tr 3 kuruşluk ürün için kimsenin sıkıntı çekmesini istemem.

Benim mesajları neden sildirttiniz ? Kötü bir şey mi vardı mesajda ?
    Burda da mı diktatörlük var ?Ayıp olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

Benim mesajları neden sildirttiniz ? Kötü bir şey mi vardı mesajda ?
    Burda da mı diktatörlük var ?Ayıp olmuyor mu ?

Ahh kardeşim Niyazi Bey bu tür işlere girecek adam değil

Nereden biliyorsun dersen csg forumunda iken bile ( kibu forumun sahibi Sn.Niyazi Saral' dı ) eleştirilerde hiçbir mesajımızı silmedi .
    Çizgi Elektronik üzerinden getirttiği getirtmediği ürünleri , kargo firmasını , servis süresini vs eleştirdik de eleştirdik buna rağmen hiçbirimizin mesajını sildirtmemiştir.
    Aksine o zamanın yöneticilerine dahi bu konu burada dursun silmeyin vs diye yazdığını kaç defa şahit olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Ocak 2016; 1:47:08 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.