Şimdi Ara

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box 17,70TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
8.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh be benim anakarta uymuyormuş, masraf yapmaktan kurtuldum şaka bir yana keşke olsaydı tam lazım olan şeydi.
  • gigabyte 990 fxud5a anakarta çok iyi uydu, kablosu yetmiyor diyenlere de şaşıyroum, cm stacker kasada bağladım, anakartımın da ortasında usb 3 slotu. teşekkürler bu güzel ürün için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi Saral

Kargo sorunu olan arkadaşlar şahsen bana ulaşabilirler. nsaral@cizgi.com.tr 3 kuruşluk ürün için kimsenin sıkıntı çekmesini istemem.

Benim mesajları neden sildirttiniz ? Kötü bir şey mi vardı mesajda ?
    Burda da mı diktatörlük var ?Ayıp olmuyor mu ?

Ahh kardeşim Niyazi Bey bu tür işlere girecek adam değil

Nereden biliyorsun dersen csg forumunda iken bile ( kibu forumun sahibi Sn.Niyazi Saral' dı ) eleştirilerde hiçbir mesajımızı silmedi .
    Çizgi Elektronik üzerinden getirttiği getirtmediği ürünleri , kargo firmasını , servis süresini vs eleştirdik de eleştirdik buna rağmen hiçbirimizin mesajını sildirtmemiştir.
    Aksine o zamanın yöneticilerine dahi bu konu burada dursun silmeyin vs diye yazdığını kaç defa şahit olmuşumdur

Hayır anlamadığım eleştiri değil tam tersi övgü vardı yazdıklarımda ve ürün ile ilgili bilgi vermek istemiştim. Küfür yok, aşağılayıcı terim yok, hakaret yok. Bu forumda da mı dikta yönetimi başladı, bilelim de ona göre yazalım mesajlarımızı ...

• Forum yöneticisi kim ? Neden bana cevap vermedi silinme nedenini yazsın burada herkes okusun ve bilsin
  • Yaşı daha genç olan arkadaşlarımızın Çizgi Elektronik ve ortağı Niyazi Saral hakkında az bilgileri olmaları normal. Ben ilk PC'si 8086 olan ve işim gereği daha sonra tüm bilişim sektörünü bankacılık sektöründe izlemiş birisi olarak, sadece şunu söyleyeyim, bir bilişim ürünü almak için Türkiye'de alışveriş edebileceğiniz en itibarlı kurumlardan biri ile muhattapsınız. Çok kısa iki cümlede bunu ifade etmek istedim. Nitelikli bir ürün. Gereksinimi olan ve uyumsuzluk sorunu olmayan kullanıcı alır ve kullanır.
  • Fırsat için teşekkürler 3 adet ve 1 adet sipariş edildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi her usb3.0 belleği takmak için kasanın arkasına uzanan biriyseniz seversiniz tabi anakartınız destekliyorsa. Bir de kablosu kısa gibi geldi bana fakat sadece uyumlu anakartlarda olduğu için sıkıntı oluşturmadı. Bence bu tip aletlerin kablosu biraz daha uzun olmalı zira herkesein kasası aynı değil yerler ve boyutlar farklı
  • Deniz bitti :) Elimizde sadece birkaç tane kaldı ve sistem fiyatını orijinal fiyata çekti.

Bu üründen 1,000 adet sipariş ederek Asus ürünleri ile bir kampanya yapacağız. Asus ile çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyazi Saral -- 29 Ocak 2016; 13:17:07 >
  • Yeni farkettim lakin geç kaldım. Fiyat 34 tl olmuş
  • gigabyte z87 hd3 anakartıma cuk oturdu , kablo da gayet uzun geldi bağlantıyı yaptım stabil kullanıyorum. bilgilendirmeyi yapan arkadaşa teşekkür ederim faydalı oldu
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    resimli payalasabilirmisin benim anakarta kablo uzunluğu yetermidiye merak ediyorum urun gelince forumdaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

Kargo sorunu olan arkadaşlar şahsen bana ulaşabilirler. nsaral@cizgi.com.tr 3 kuruşluk ürün için kimsenin sıkıntı çekmesini istemem.

Benim mesajları neden sildirttiniz ? Kötü bir şey mi vardı mesajda ?
    Burda da mı diktatörlük var ?Ayıp olmuyor mu ?

Ahh kardeşim Niyazi Bey bu tür işlere girecek adam değil

Nereden biliyorsun dersen csg forumunda iken bile ( kibu forumun sahibi Sn.Niyazi Saral' dı ) eleştirilerde hiçbir mesajımızı silmedi .
    Çizgi Elektronik üzerinden getirttiği getirtmediği ürünleri , kargo firmasını , servis süresini vs eleştirdik de eleştirdik buna rağmen hiçbirimizin mesajını sildirtmemiştir.
    Aksine o zamanın yöneticilerine dahi bu konu burada dursun silmeyin vs diye yazdığını kaç defa şahit olmuşumdur

Silinen mesajlarım geri geldi, yüce Allahım sen nelere kadirsin :-)
    Nasıl bir mucizedir bu ya rabbim ...

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Kablo gerçekten kısa gibi montajını yapmadım mesafe yeter mi yetmez mi bileimyorum ancak malzeme kalitesi kalite hissine vesile oluyor. Tasarımı da kötü durmuyor.

ASUS Ön Panel USB 3.0 Box   17,70TL
  • Kablo baya kısaymış fiyatta artmış geçmiş olsun :/
  • Yalnız montaj için kablo arkada kaldığından baya kalıyor kısa gibi gelebilir ancak kasa içinde yeterli olacaktır muhtemelen.

Düzenleme : Anakartında usb 3 olup 19 pin girişi olmayan arkadaşlar aşağıdaki ürüne bakabilirler.

http://www.teknobiyotik.com/dark-2-x-usb-3-0-port-19-pin-portlu-pci-express-x1-kart.html#!prettyPhoto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 30 Ocak 2016; 18:52:13 >
  • quote:

Deniz bitti :) Elimizde sadece birkaç tane kaldı ve sistem fiyatını orijinal fiyata çekti.

Bu üründen 1,000 adet sipariş ederek Asus ürünleri ile bir kampanya yapacağız. Asus ile çalışıyoruz.

Dvd yazıcıyı dahil ederseniz seviniriz, ayrıca tahminen ne zaman düzenlemeyi düşünüyorsunuz?

• Ben de bu ürünü 26 ocakta sipariş etmiştim. Şu an geldi ve Xigmatek Midgard olan kasama monte ettim.

Resim temsilidir.

Anakartımda 3.0 desteği olmadığından çok önceleri aşağıda resmi bulunan 3.0 kartı almıştım ancak şu an arızalı, denediğimde 19 pinlik sokete kablo çok az farkla yetişemedi, eğer soket kırmızı işaretlediğim yerde olsaydı sıkıntısız yetişecekti.

Ben de aşağıdaki USB 3.0 kartı 13 $'a Aliexpress'ten ısmarladım. Umarım birbirleriyle uyum sorunu yaşamazlar.

Bu verdiğim bilgiler ışığında sanırım kablo ile ilgili şüpheler bir miktar azalacaktır diye değerlendiriyorum.

• quote:

Deniz bitti :) Elimizde sadece birkaç tane kaldı ve sistem fiyatını orijinal fiyata çekti.

Niyazi hocam kampanyanız hakkında bilgi verir misiniz? Kasa toplamaya çalışıyorum. Nerde fiyat performans ürünü Asus parçalar bulsam alma niyetindeyim.

• Kablosu kisa arkadaslar dikkat

• atakan84 kullanıcısına yanıt
    Oriconun bu kartı ali expresste satılıyor mu? Ne zamandır amazona bakıyordum bende bunun için. Hem pahalı gibiydi hemde ülkemize gönderim yoktu. Hemen bende göz atayım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.