Merhaba topladigm bir sistem hayatmda hiç görmedigim bir hatayi veriyor makine özellikleri P4 3.0 1 gb ram Ati 9800 se Seagate 80 sata
simdi problem su Power dugmesine bastigim zaman makine aciliyor 3 saniye sonra kapaniyor sonra tekrar power dugmesine bastigimda makine problemsiz aciliyor yanliz ram'i saydiktan sonra overclocking hatasi veriyor F2 ile devam edebiliyorum devam ettigim zaman windows aciliyor ve reset cektigim zaman bu hatayi vermiyor biostan düzeltiyorum hersey normale dönüyor ama makine sogudugu zaman ornegin 5 yada 6 saat sonra tekrar makineyi actigim zaman gene ayni hatayi veriyor makinenin bu arizasi nereden kaynaklanabilir? biostan düzelttigim halde neden y eniden acilinca bios ayarlarini kaydetmiyor?
bence bir bios update yap acılıp kapanma olayı power supp dan olabilir ..
bios updatei yap power swicthleri doğruyeremi taktın onu kontrol et boardun 5voltajlık kablosunu kontrolet bide pilin oralarda bir jumper olacak onu kontrol et bu arada cvp yazacak olursan marka modelini yaz boardun
Yanliz boardi ben toplamadim makine aldigim yer topladi Board Markasi Asus P4 Pe Makinenin böyle bir anda acilip kapanmasi sata hdd ye zarar verebilirmi yada board'da ileride problem yaratirmi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme