Şimdi Ara

asus p4 s800-mx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu board un 400 mhz desteği var.400 mhz lik ddr ram aldım.ram 200 mhz de çalışıyor.bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?
    işlemci celeron 2.4
    teşekkür ederim

• Bende de Asus P4P800 var. İşlemcim P4 2.4 533 Mhz iken DDR 333 de çalışıyordu. Şuan P4 2.6C (800 Mhz) şuan DDR 400 de çalışıyor. Senin işlemcinin Frekansı 400 MHZ olduğu için öyle çalışıyor. (Tam denemedim ama...Tabi bu stabil olanı Over clok ile atrrırabilirsin ama sorun çıkabilir iyi soğutman lazım.)
  • hocam hiç overclocka kalkışma bu sana ne kazandırı bi düşün sen eğer profosyonel bi kullanıcı diilsen yani makinayaı sonuna kadar zorlamıyosan overclock gerekmez zaten öteki türlü farkı hissewdemessin bile üstelik riskide war boşa kafanı yorma
  • işlemci ile ilgili oldugu kesinde overlock yapsan bile 400 mhz calıştıramayabilirsin ramını 400 mhz de onun için hiç ugraşma kalsın ülee be yaw
  • bios'dan DDR ram auto veya 400mhz'de olup olmadığını kontrol edebilirsin.
    Ben de DDR333 ram kullanıyorum ve bios'tan da 333mhz olarak ayarladım
  • 200Mhz aslında 400Mhz olabilir (DDR old. düşünürsek ki öle olmalı), yoksa p4'le rami hiç bi şekilde öle çalıştıramazsınız (200Mhz gerçek fsb olursa ram frekansı 100Mhz olur ki olmaz öle şey)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.