Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yurt dışından Asus P526 aldım. İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

1. Cihazın çok estetik bir görünüşü var.
    2. Windows Mobile 6.0 yüklü olarak geliyor.
    3. 200MHz işlemcisine rağmen hiç yavaş değil.
    4. Edge desteği ile hızlı internet erişimi sağlıyor.
    5. GPS Sirf III chipset'li ve Sirf III moduna fabrika çıkışı getirilmiş durumda.
    6. Şart ettim, 3 gündür kullanıyorum.
    7. Eksisi 128MB dahili bellek kullanması. Micro SD kart kullandıgı için bu kartlar SD / mini SD kartlara göre daha pahalı.
    8. Şu ana kadar ne eko, ne de ses kesilmesi yaşadım. Yurt dışından alınanlarda 1 adede kadar pasaportunuzdaki cikisi gosterek kolayca kullanıma açtırabiliyorsunuz.
    9. Wireless olmaması kimine göre eksi ama eski telefonum Asus P525'ti ve wireless'ını hiç kullanmıyordum. Wireless internet heryerde şifreli.

İzlenimlerimi size anlatmaya devam edeceğim. Türkiye'ye gelmesi 1-2 ayı bulacak gibi.

ASUS P526 KULLANICILARI

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ama bir yoruma katılamıycam
    wireless interneti birçok yerde şifresiz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal73

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ama bir yoruma katılamıycam
    Evet bu yoruma katılıyorum. Özellikle alışveriş merkezlerinde şifresiz kullanma imkanı çok rahat. Hatta geçen hafta vergi dairesinin birinde wireless ağa bile girdim

quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Temmuz 2007; 13:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal73

Güle güle kullanın.

Tuş takımının olması çok iyi. Hangi mantığa dayanarak Wi-fi koymamışlar anlamak zor. Büyük ihtimalle pazarlama stratejisi.
    526 almaya kalksan Wi-fi yok. 525 almaya kalksan GPS yok. 535 almaya kalksan tuş takımı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Güle güle kullanın.

Tuş takımının olması çok iyi. Hangi mantığa dayanarak Wi-fi koymamışlar anlamak zor. Büyük ihtimalle pazarlama stratejisi.
    526 almaya kalksan Wi-fi yok. 525 almaya kalksan GPS yok. 535 almaya kalksan tuş takımı yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Güle güle kullanın.

şu anda hala P525 en avantajlısı. tuş takımı var birkere, nerdeyse bütün temel işlemleri tuş takımı ve joystick ile yapabiliyorsunuz.
    wifi harika bir şey, arkadaşın dediği gibi iş yerlerinde, AVM'lerde, otellerde vb. yerlerde ücretsiz hat var. gprs'e hiç gereksinim duymadım.

GPS olayında ise artık SD kart yuvasına SD karta entegre GPS alıcı modül üretildi. normal SD karttan tek farkı küçük bir anteni olması. Ben pek ilgilenmiyorum belki ama İlla gps diyen P525 kullanıcıları için çok iyi bir haber...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkop

quote:

Güle güle kullanın.

şu anda hala P525 en avantajlısı. tuş takımı var birkere, nerdeyse bütün temel işlemleri tuş takımı ve joystick ile yapabiliyorsunuz.
    wifi harika bir şey, arkadaşın dediği gibi iş yerlerinde, AVM'lerde, otellerde vb. yerlerde ücretsiz hat var. gprs'e hiç gereksinim duymadım.

GPS olayında ise artık SD kart yuvasına SD karta entegre GPS alıcı modül üretildi. normal SD karttan tek farkı küçük bir anteni olması. Ben pek ilgilenmiyorum belki ama İlla gps diyen P525 kullanıcıları için çok iyi bir haber...

Alıntıları Göster
    Fiyatı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: husnuweb

Fiyatı nedir ?

Alıntıları Göster
    p 525 kullana cok memnun olan biri olarak cihazıma alternatif cihaz olaraka bunu görüyorum tus takımı bence bir pda için olursa cok iyi oluyor.
    Hayırlı olsun güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS 23" VX239H KULLANICILARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiwago

p 525 kullana cok memnun olan biri olarak cihazıma alternatif cihaz olaraka bunu görüyorum tus takımı bence bir pda için olursa cok iyi oluyor.
    Hayırlı olsun güle güle kullan

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun gule gule kullanın
  • quote:

Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Bence bu Forumdaki En Güzel Yorum

quote:

Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

quote:

Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    +1000

quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

quote:

Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: unhappyboy

+1000

quote:

Orjinalden alıntı: labraxx

quote:

Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Herkese yorumları için teşekkürler.

Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Hızı fena değil. Turkcell ekonomik internet paketlerinden aldım. Wireless'a ihtiyaç duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PDA2008

Herkese yorumları için teşekkürler.

Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Hızı fena değil. Turkcell ekonomik internet paketlerinden aldım. Wireless'a ihtiyaç duymadım.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Rusya'da aldığım P526'ı bir şekilde İngilizce'ye çevirmemin yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkop

quote:

Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    quote:

Benim gibi ağrıda yaşayanlar için iyi bir fırsat. Burda wireless olan otel AVM zaten yok. GPS e ise ihtiyayacım çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Serdar -- 28 Eylül 2007; 18:07:47 >

• quote:

Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    quote:

Güle güle kullanın.

Aynen uyuz oldum 526 yi bekliyecektim turkiyeye gelmesini mecburen 535 aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kicker401

quote:

Güle güle kullanın.

Aynen uyuz oldum 526 yi bekliyecektim turkiyeye gelmesini mecburen 535 aldim.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar acele etmeyin daha P527 gelecek... http://www.teknomag.com/index.php/post/2847/

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarashman

Arkadaslar acele etmeyin daha P527 gelecek... http://www.teknomag.com/index.php/post/2847/

Alıntıları Göster
    hepsiburada.com sitesindekinde wireless var yazıyor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=371946&productId=telcepasp526

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur NET

hepsiburada.com sitesindekinde wireless var yazıyor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=371946&productId=telcepasp526

Alıntıları Göster
    abi wireless varsa alıcam ben bunu ama hepsiburada yanlış yazmıştır büyük ihtimalle sadece b bile olsa alırım, edge,wifi,gps(sirf III),tuş takımı daha ne isterim ki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

abi wireless varsa alıcam ben bunu ama hepsiburada yanlış yazmıştır büyük ihtimalle sadece b bile olsa alırım, edge,wifi,gps(sirf III),tuş takımı daha ne isterim ki :D

Alıntıları Göster
    This device is a candybar with a number keypad. The P526 is run by Windows Mobile 6 Professional. Bluetooth and GPS modules are integrated, as well as a 2 MP camera.

* Class: communicator
    * Position in the line: above ASUS P525
    * Rivals: HTC P3300
    * Description based on review

* General features
    o Announced in 2007, May
    o GSM 850/900/1800/1900
    o Body materials: plastic, metal
    o OS: Windows Mobile 6 Professional
    o CPU: TI`s OMAP 850 201 MHz
    o 2.6" touchscreen, TFT, has the resolution of 320x240 pixels (53.5x40.5 mm – active area) and shows up to 65000 colours, backlighting control (8 brightness levels)
    o Battery type Li-ion 1300 mAh
    o Battery life:
    + talk mode - up to 5 hours
    + standby mode - up to 150 hours
    o Weight: 115
    o Dimensions: 110 x 58 x 15.4 mm
    o Colours: white, silvery

* Memory
    o RAM: 64 MB (44.98 MB available)
    o ROM: 128 MB, 43.29 MB available to a user for storing data, installing programs
    o Expansion connector for MiniSD

* Call management, ringing tones
    o Vibracall
    o Polyphony, 64 tones
    o mp3, wav, mid, wma as a call melody

* SMS
    o Predictive text input Т9
    o SMS, MMS, Email

* Camera
    o Integrated 2 MP camera with 5-digital zoom
    o Camera takes photos with the resolution 1600x1200, 1280x960, 640x480, 320x240, 160x120, 80x60 pixels
    o Picture quality: Super Fine, Fine, Normal
    o White balance: Auto, Tungsten, Halogenic, Incandescent, Fluorescent, Sunny, Cloudy
    o Effects: Black-White, Sepia, Negative, Solarize
    o Video recorded as 3gp ( with the resolution of 176x144 and 128x96 pixels) and mp4 (with the resolution of 160x120 and 80x60 pixels)

* Multimedia
    o JAVA MIDP2.0 + CLDC
    o Games

* Connectivity
    o Bluetooth 1.2 (A2DP)
    o EDGE
    o GPRS
    o USB 1.1
    o MiniUSB
    o GPS-чип SiRF Star III
    o Connector 2.5 mm for a headset
    o Synchronization with PC (USB)

* Organizer and extras
    o Standard programs Windows Mobile 6 Professional (Review Windows Mobile 6 Professional (Crossbow) Upgrade to Windows Mobile 6)
    o Mode Switcher - copies shortcut ALT+TAB for PC
    o ASUS Status – module for showing a system info icon on Today screen
    o Audio – program plain sound settings
    o Ring Tones – for installing mp3, wav, mid and wma as files as the main call signal
    o Voice Commander – utility for voice dial and control
    o Wakeup source – adjusts activation of the device by pressing side button
    o Profile – useful for profile adjustment, those profiles are absent in Windows Mobile by default
    o Java – download and start Java-applications
    o Call Filter – makes black and white call lists
    o GPS Catcher – for updating satellite data, allows shortening cold GPS start
    o Asus Launcher – full-functional medium, allows accessing programs and settings in a customary view like in mobile phones

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

This device is a candybar with a number keypad. The P526 is run by Windows Mobile 6 Professional. Bluetooth and GPS modules are integrated, as well as a 2 MP camera.

* Class: communicator
    * Position in the line: above ASUS P525
    * Rivals: HTC P3300
    * Description based on review

* General features
    o Announced in 2007, May
    o GSM 850/900/1800/1900
    o Body materials: plastic, metal
    o OS: Windows Mobile 6 Professional
    o CPU: TI`s OMAP 850 201 MHz
    o 2.6" touchscreen, TFT, has the resolution of 320x240 pixels (53.5x40.5 mm – active area) and shows up to 65000 colours, backlighting control (8 brightness levels)
    o Battery type Li-ion 1300 mAh
    o Battery life:
    + talk mode - up to 5 hours
    + standby mode - up to 150 hours
    o Weight: 115
    o Dimensions: 110 x 58 x 15.4 mm
    o Colours: white, silvery

* Memory
    o RAM: 64 MB (44.98 MB available)
    o ROM: 128 MB, 43.29 MB available to a user for storing data, installing programs
    o Expansion connector for MiniSD

* Call management, ringing tones
    o Vibracall
    o Polyphony, 64 tones
    o mp3, wav, mid, wma as a call melody

* SMS
    o Predictive text input Т9
    o SMS, MMS, Email

* Camera
    o Integrated 2 MP camera with 5-digital zoom
    o Camera takes photos with the resolution 1600x1200, 1280x960, 640x480, 320x240, 160x120, 80x60 pixels
    o Picture quality: Super Fine, Fine, Normal
    o White balance: Auto, Tungsten, Halogenic, Incandescent, Fluorescent, Sunny, Cloudy
    o Effects: Black-White, Sepia, Negative, Solarize
    o Video recorded as 3gp ( with the resolution of 176x144 and 128x96 pixels) and mp4 (with the resolution of 160x120 and 80x60 pixels)

* Multimedia
    o JAVA MIDP2.0 + CLDC
    o Games

* Connectivity
    o Bluetooth 1.2 (A2DP)
    o EDGE
    o GPRS
    o USB 1.1
    o MiniUSB
    o GPS-чип SiRF Star III
    o Connector 2.5 mm for a headset
    o Synchronization with PC (USB)

* Organizer and extras
    o Standard programs Windows Mobile 6 Professional (Review Windows Mobile 6 Professional (Crossbow) Upgrade to Windows Mobile 6)
    o Mode Switcher - copies shortcut ALT+TAB for PC
    o ASUS Status – module for showing a system info icon on Today screen
    o Audio – program plain sound settings
    o Ring Tones – for installing mp3, wav, mid and wma as files as the main call signal
    o Voice Commander – utility for voice dial and control
    o Wakeup source – adjusts activation of the device by pressing side button
    o Profile – useful for profile adjustment, those profiles are absent in Windows Mobile by default
    o Java – download and start Java-applications
    o Call Filter – makes black and white call lists
    o GPS Catcher – for updating satellite data, allows shortening cold GPS start
    o Asus Launcher – full-functional medium, allows accessing programs and settings in a customary view like in mobile phones

Alıntıları Göster
    Wireless yok yıkıldığım andır :( neyse P527 bekliycez ya da n95 alcaz artık...

• Arkadaşlar P526'da wireless yok. Hepsiburada yanlış yazmış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.