ya arkadaslar bu telefonu aldım fakat biri su gps olayında zayıf sinyal sorununu nasıl çözdüğünü anlatabilirmi lütfen... ,nasıl bir iştir anlamadım... i-go -- destinator her ikisindede gps zayıf sinyal diyor ve hiç bi şey yapamıyorum.. söze gps i var diye aldım ama yararlanamıyorum...,
bombos arazide bile çekmezmi bu gps ya ... nolur bilen arkadaslar söylesin yoksa kıracam su aleti.. nolur
selamlar arkadaşlar p535imi satıp 526lı oldum dün bende sonunda. :) şu klaveye olayı benim için vazgeçilmezmiş onu anladım. fakat şöyle bi durum var ben bu cihaza nasıl HARD RESET atıcam... bileniniz varmı???
arkadaslar WM6 da igo sorununun çözüm yolunu detaylı bir biçimde anlatabilecek olan var mı aranızda?
igo sorunu derken neyi kasteediyosun. 75 mb civarı olan igo dosyasını indir.içinde nasıl kurulum yapıldığı anlatılıyor. bende bu şekilde kurdum.
blumx , T9 klavyeyi sadece ingilizce olarak kullanabilirsin .yani telefonu ingilizce kurman lazım . oserhat , bende igo kullanıyorum fakat hiçböyle bir uyarı ile karşılaşmadım .bazen iki apartmanın arasında yahut altgeçitlerde falan yapabilir onun haricinde hiç yapmıyor .devam ederse ayarlarını kontrol edelim . mavics , gard reset için 2 yol var birincisi yazılımdan fabrika ayarların dönersin .ikincisi telefonunu kapat sol taraftaki scroll u üste dogru it ve aynı anda acma tusuna bas yaklasık 2-3 sanıye .
Arkadaslar yalvarıorum size bana p526 için olan igonun linklerini verin ve kurulumu konusunda yardımcı olun.... allah sizi indandırsın 7 8 saattir ugrasıorum ilk pda m oldugu icinde cok anlamıyorum...
cok teşekkürler
http://l.inc.md/c1Hw714sv bu linki vermişler p535 kullanıcı rehberi isimli forumda. İçinde kurulum açıklaması var.
teşekkür ederim. fakat rapidshare problemli sanırım 2 seferdir yuzde 45 te düşüo download deliricem...
igo wm6 da kuruldugunda bu telefona hardwareIDerror diye bir hata veriyor acarken.
forumda verilen linkten patch dosyasını indirdim ama olmuyor, yani igonun ekrana attıgı linkten aynı hata devam ediyor fakat dosya gezgininden patch bulunup acılırsa hatasız acılıyor fakat bu da hareket ahlindeyken zor oluyor.
dolayısıyla wm6 da hardwareIDerror almamak için tam olarak ne yapmak gerekli?
bu arada P526 satın almayı dusunen arkadaslara sahsi yorumlarımı yazayım (özellikle P525 ile kıyaslayacağım)
+ lar : daha sık tasarım tus takımı daha faydalı içinde cagrı filtreleme yazılımı ve asus'un mobileshell'e benzer yazılımları var ve işlevsel wm6 da telefon konusunda bir takım problemler sanırım cozulmus bu da cihaz için olumlu sarjı daha uzun gidiyor yedek kalem geliyor
- ler : en önemli dezavantajı, bence P535'in hemen hemen yarısı kadar hızlı, yani P535 turbo moddaki performansı beklemeyin kalem daha kaliteli olmalıydı bir aksesuar olarak kılıf daha kullanıslı olmalıydı
bu cihaz dayimda var ve bendede 535 var eline su bile dokemez 535in hem daha hizli hem COK FAZLA SORUN VERIYOR PROGRAM YUKLEMELERDE
P526 vatan'da 630ytl cardfinans ile. Telefon ozelliği olmayan gps cihazları ile aynı fiyat.
wifi olmaması çok kötü olmuş ya. ama asusun makinaları herbi güzel özellikle p525
wi-fi heryerde yok ama edge var. turkcell 50mb paket herseye yetiyor, mp3 indirmiyorsanız.
Daha önce pda kullanmadığım için bilgim yok. Kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim.
1-Blackberry deki pushmail yani sms gibi e-mailler alınabiliyormu? Yoksa internet bağlantısı varken gönder al me yapılması gerekiyor?
2-Wireless olmadığı için internet bağlantısı için örneğin Turkcell aylık sınırsız bağlantı imkanı var mı ?
1. Push email destekliyor. Mail'ler anında telefona dusuyor. Bu özellik exchange server mail sunucunuz varsa ya da hotmail üzerinden destekleniyor. 2. Turkcell'den internet paketi alınabilir. Aylık 50MB 19, 150MB, 29ytl.
Bu tele PPC oyunları uyar mı ?
Bu ürün zaten PPC. PPC uygulamaları calisir.
P526, touch screen'e sahip bir PDA. Tum PDA uygulamaları calisir. En guncel işletim sistemi Windows Mobile 6 ile geliyor.
arkadaşlar ben p526 aldım memnunum yanlız ben pc bu makineyi görmedi tanıtamadım ve 2 önemli uyarı yapim egerki sizin haricinizde başkasının msnsine girerseniz ( ki tafsiye etmiyorum ) o arkadaşın bütün arkadaşlar sizin telefon defterine kaydı oluşuyor silmeside zahmetli haberiniz olsun bunlar haricinde herhangi birsorunla karşılaşmadım beklentimi karşıladı diyebilirim tafsiye ederim herkese wiri olması o kadarda önemli değil zaten her yerde şifreli bazı noktalar hariç neyse alana hayırlı olsun gülegüle kullanın