Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı 660ytl 10 taksit şeklinde satın alabiliyorum, sizce buna değer mi. Ürünü alıp 2 gün sonra geri vermek zorunda kalmak istemiyorum.
  • Arkadaşlar cihazı almak üzereyim 1 saat kadar vaktim var son kez sizlere sormak istedim.

wi/fi benim için önemli değil bunun haricinde cihaz alınırmı ne diyorsunuz.
  • wi-fi onemli degilse al, en sık pda, bu fiyata gps'li pda telefon bulunmaz.
  • Bu akşam cihazı satın aldım, daha önce de belirttiğim gibi wi-fi olup olmaması benim için fark etmiyordu, ürün beraberinde 150mb'lık turkcell internet paketi, 1gb hafıza kartı ve 1 adet yedek kalem geldi.

Diğer tüm kutu içeriği, araç kiti şarj cihazları vs. hepsi mevcut. Yaklaşık 1-2 saattir cihazı kurcalıyorum, en çok hoşuma giden yanı ise batarya takılı haldeyken bile çok hafif olması.

Detaylı bir inceleme yapmak isterdim ancak zamanım yok şimdilik bu kadar.
  • Arkadaşlar ben dün P526 aldım. Kutusundan kulaklık çıkmadı, çıkması gerekmiyormuydu. Alan arkadaşlar bilgi verirseler sevinirim.
  • alit hocam kutusundan kulaklık çıkması lazım sizin aldığınız ürün kutusu daha önce açılmamış ise kulaklık olması gerekiyor, bunu neden söylüyorum
    dün cihazı satın alırken mağazada açık olan başka bir p526 sanırım bir başkası tarafından kullanılıp geri iade edilmişti çünkü cihaz açılışta şifre sorup duruyordu, aldığınız ürün daha önce açılmış ise içerisinden alınmış olma ihtimalini düşünmek gerekir.

ben açılmamış bir cihaz satın aldım kutu üzerinde turkcell'in 150mb internet hediye kartı vardı kutu içeriğinde ise

araç montaj kiti
    araç şarj cihazı
    usb kablosu
    usb şarj cihazı
    2 adet kitapçık
    2 adet yazılım cd'si
    kulaklık
    koruyucu kılıf
    1 adet yedek kalem çıktı.

bence aldığınız firma ile görüşün, gerekirse ürünü iade edin yada size kulaklığı temin etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Ocak 2008; 10:43:44 >

• BeyazBüyü Hocam Teşekkür ederim. İçinden Turkcell paketi ve kulaklığı çıkmadı. Yazdıklarınızın diğerleri vardı. Turkcel paketi çok önemli değil ama kulaklık önemli. Ben Arena Bilgisayar'dan aldım. Biraz ucuz (593YTL) aldım diye sevinirken kulaklık çıkmadı.
    Bende kullanılmış olmasından şüpelendim, çünkü daha önce Asus P525 aldığımda açılışta bir doğrulama filan istiyordu kalemle * gibi birşey çıkıyor kalemle ona basıyon, sağa sola gidiyor, kopyala yapıştır filan yaptırıyordu ama bunda kartı takar takmaz çalıştı. Belki Windows 2006'nın özellikliği böyle bilemiyecem.
    Arena'ya mesaj yazdım gelmedi, artık öğleden sonra telefon açacam.
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
    Cihaz kibar, kaleme ihtiyaç duymadan birçok şeyi rahat kullanabiliyorsunuz ama biraz tıkanma yapıyor. Daha fazla program yüklemedim bakalım yükleyince nasıl olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: bruer

Ivyilmaz ,
    istediğin ilnk aşagıda
    http://rapid share.com/files/70429145/WM6_Fix_June18.rar.html
    rapid ve share kardeştir ...araya bosluk girmesin ..

patch için teşekkürler bu sayede yazılımı sorunsuz çalıştırabildim.

• Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 1 aydır değişik smartphone ve PDA lar üzerinde inceleme yapıyorum. P526 da yaptığım incelemeler neticesinde oldukça ilgimi çekti fakat aklımı karıştıran birkaç soum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

-Öncelikle pilin süresi için genelde 1,5-2 gün civarı gittiği söyleniyor. Bu durum sadece telefon özellğinin kullanılması ile ne kadara çıkabilir. ( Telefonla günde 5 dk. civarı konuşurum).
    -Kulaklıkla müzik kalitesi nasıl.
    -Gerçekten cihazda kilitlenme sorunu varmı yoksa bunun kullanıcılardan mı kaynaklı olduğunu düşünüyorsunuz.

Saygılarımla....
  • zekai s hocam cihazı alalı 1-2 gün oldu full şarj yaptıktan sonra yazılım yüklemek için sık sık usb bağlantısı yaptığımdan şarj süresini henüz tespit edebilmiş değilim.

kulaklık ses düzeyi gerçekten iyi ve tatmin edici ancak tasarımı bana biraz garip geldi şöyle ki; kulaklığı kulağınıza takarken sanki hiç takmamışsınız gibi dışarıda kalıyor kulak içerisine tam yerleşmiyor bu yüzden ben biraz sıkıntı yaşadım.

3-4 uygulama peş peşe açarak çalıştırdığım zamanlar oldu kısa süreli bekleme haricinde kilitlenme yaşamadım.
  • Beyaz büyü hocam cevabın için teşekkür ederim. Kulaklık sorunu belki 2,5mm den 3,5 mm ye dönüştürücü kullanlarak iyi bi kulaklıkla çözülebilir.

Saygılarımla...
  • arkadaşlar, P526 da ses sorunu yaşayan var mı?

bahsettiğim normal telefon konuşması, çok boğuk ve az ses geliyor hoparlörden.
  • Tüm kullanıcı arkadaşlara selamlar,
    P526 da turkcell sim kartında kayıtlı bilgilere ulaşırken "bir sorun oluştu. poutlook.exe hataya neden oldu" diye bir hata mesajı vererek kişiler kapanıyor. Outlook kontaklarında böyle bir sorun yok. Bir çözümü var mı, yoksa Sim bilgilerini göstermeden sadece outlook kontaklarını nasıl kullandırabiliriz?
  • Arkadaşlar, bu cihaza 2gb microSD kart taktım 968MB olarak gördü, acaba karttamı sorun var diye başka bir 2GB microSD kart taktım yine 968MB olarak gördü.
    Sonra 4GB micro HCSD kart taktım hiç görmedi.
    Hadi 4 GB'lık kartı HCSD olduğu için görmedide, 2GB'lık normal SD kartları niye 968MB olarak gördü bilgisi olan varmı.
    Kendi makinesinde farklı kart deneyen oldumu acaba, bilgi verebilir mi?
  • Belki komik olacak ama bir şey sormak istiyorum,

cihaz içerisinden bluetooth özelliğini açmama rağmen herhangi bir dosyayı başka bir cihaza gönderemiyorum, göndermek istediğim cihazı asus p526'ya eklememe rağmen gönderme işlemine izin vermiyor.

göndermek istediğim dosya üzerine tıklayıp gönder dediğim zaman sms iletileri, mms,mail vs. çıkıyor ancak bluetooth yok.

sizce bu bir sorunmu yoksa ben bir şeyleri eksik yada yanlış mı yapıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Belki komik olacak ama bir şey sormak istiyorum,

cihaz içerisinden bluetooth özelliğini açmama rağmen herhangi bir dosyayı başka bir cihaza gönderemiyorum, göndermek istediğim cihazı asus p526'ya eklememe rağmen gönderme işlemine izin vermiyor.

göndermek istediğim dosya üzerine tıklayıp gönder dediğim zaman sms iletileri, mms,mail vs. çıkıyor ancak bluetooth yok.

sizce bu bir sorunmu yoksa ben bir şeyleri eksik yada yanlış mı yapıyorum.

Bazı telefonlarda bluetooth ile dosya gönderme olayı olmuyor ya, belki bunda da bluetooth ile dosya gönderme yoktur. Yanlız ben dün bluetooth kulaklık denedim sorunsuz çalıştı.

• arkadaşlar sizin cihazın rom sürümü nedir acaba?
    bendeki V6.0.29 şeklinde
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P526 burada ise
    ASUS P526 V6.1.8_Turkey_EXT_V158
  • neyse arkadaşalar ben kurdum cihazda edge var ama g işareti ile gösteriliyordu yükledikten sonra e işareti oldu bi de sms sesi ile ilgili bug giderildi.
    t9 yüklemek isteyenler asus un sitesinden girip indirebilir.
    igo da ise sadece burada verilen igo exe sini c/program files/igo exe si ile değiştirmek olacak.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 1 aydır P526 kullanıyorum. Daha önce HP6915, HP6515 ve Casper M500 kullandım. Casper M500 gerçekten berbat bir cihazdı. en çok beğendiğim cihaz HP6915 idi. P526'yı aldığım zaman çok hoşuma gitti ama şimdi pişman oldum. PPC konusunda 2004 yılından beridir kullandığım için bilgime güvenirim. Bu cihaza aldığım günden beridir 25 - 30 defa reset attım. Ama HP6915 cihazıma 1 senede yaklaşık 4 - 5 kez reset atmışımdır. P526 cihazım sağ yan tarafındaki kilit tuşu devredeyken tekrar tuş kilt tuşunu açtığımda telefon ekranı açılmıyor halen daha simsiyah bir şekilde kalıyor. Dolayısı ile reset atıyorum. Bazen de kişilerde iken donup kalıyor. Aynen reset olayını tekrarlıyorum. Navigasyon konusunda I-GO yazılımını kullanmaktayım Türkiye haritası çıktığı günden beri. HP6515 ve HP6915 cihazlarımda da kullanmıştım. P526'da ilk önce I-GO yazılımını kurduğumda HardwareIDerror hatası veriyordu. Forumu iyice okuduktan sonra bulduğum bir çözüm microSD karta fat32 format atmamı öğrendim ve sonra denedim. Sonuç başarılı oldu. Şimdi I-GO yazılımını sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ama lisanslı olarak almayı düşünüyorum :)) Bluetooth konusunda bu cihazdan başka bir cihaza dosya ya da başka bir şey gönderilemiyor, ya da ben beceremedim ama bir arkadaşımda HP6815 var o da bu sorunu yaşıyor.

Cihazımın rom'unu yaklaşık 2 hafta önce V6.1.8_Turkey_EXT_V158'e yükselttim. Ama hala reset istiyor cihaz.

Şimdilik benden bu kadar. Cihazı incelemeye devam ediyorum hala, size tekrar gelişmeleri haber veririm. Bu arda şimdi cihazıma bir bakayım dedim ama nafile. Yine donup kalmış. Ya ben bu cihazı kıracağım ya da başka bir çözüm bulacağım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobil_doruk -- 8 Şubat 2008; 23:54:12 >

• Arkadaslar kendi adıma soylemek gerekirse benim P525 den cektiğim kadar kimse cekmemiştir eminim.. once ilk geldiği hafta Basarı elektroniğe geri giderek bir anakart değişikliiğine maruz kaldı sonrasında zaman geçtikce ekranın sol alt kosesi sapıttı ve sonrasında tus takımında duyarsızlık basladı. Servise (TELETEKNIK) verdim 1 ay on gun oldu tam bi sene kullandıgım cihazın P526 ile değişim kararı geldi :))

Şimdi iki telefonu da kullanabilme luksune sahip olan bir kullanıcı olarak P525 deki Wifi yi hiç kullanmadım desem yeridir. Evet alısveriş merkezlerinde baglanabiliyoruz ama ne için kullanıyoruz ben hiç oyle aa dur bi haberlere bakayım diye hiç girmedim bi kere girmek istedim onda da zaten bataryası yetersiz geliyor :)) Wifi acık oldugunda deli gibi batarya somuruyordu. MSN messenger için ise hem evimde hem de iş yerimde zaten bilgisayarım var dolayısıyla gittiğim bi alısveriş merkezinde de msn e girmenin alemi yok yani sonucta alısverişe eglenceye gitmişim diye dusundum..

Yani wifi benim için cok da byuk bir eksi değil ki alet zaten Edge destekliyor alacagım bir RSS feed en fazla benden 2-3 kontur goturur ki bunu da her zaman yapmayacagıma gore yine sorunyok ama GPS gerçekten cok iyi olacak..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.