Arkadaslar bu cıhazdan bende almayaı dusunuyorum fakat aklıma bır kac sorun takıldı oncelıkle 1gb lık fazı kartını verıyolar mı yoksa bır sure kampanya dahılınde mı verdıler yoksa hala verıyolar mı ? youtube da bir test videosu ızledım performansı harıka wi-fi olmaması benıde dusundurdur ama sonucta pda dan sureklı nette gezıntı olmaz yanı cok acıl bırsey oldugunda gprs den kullanırsın ısını gorur dıye dusundum bu ozellıgı es gectım bırde gps ıcın bır program vermemısler her programla uyumlu oldugunu soylemısler deneen arkadaslar varmı memnunmu acaba bırde ekran rengı 65k goruntu kalıtesı nasıl yeterlı mı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
Arkadaşım sen forumu okumuyorsun sanırım. Bendeki cihazın hızı kötü ve de tuş kilidi denilen o şeyi devreye sokunca cihaz belli bir zaman sonra kilitleniyordu. Sırf bu yüzden ötürü servise gönderdim. Bir de 1 GB'lık hafıza kartı beraberinde geldi. Ama ben 2 GB'lık kart alıp taktım 1 GB olarak gördü. Bunlar her cihazda olacak diye birşey yok. Senin alacağın cihazda belki olmayacak, belki de daha değişik sorunlar olacak. Yine de sen bilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: oguxxx
Arkadaslar bu cıhazdan bende almayaı dusunuyorum fakat aklıma bır kac sorun takıldı oncelıkle 1gb lık fazı kartını verıyolar mı yoksa bır sure kampanya dahılınde mı verdıler yoksa hala verıyolar mı ? youtube da bir test videosu ızledım performansı harıka wi-fi olmaması benıde dusundurdur ama sonucta pda dan sureklı nette gezıntı olmaz yanı cok acıl bırsey oldugunda gprs den kullanırsın ısını gorur dıye dusundum bu ozellıgı es gectım bırde gps ıcın bır program vermemısler her programla uyumlu oldugunu soylemısler deneen arkadaslar varmı memnunmu acaba bırde ekran rengı 65k goruntu kalıtesı nasıl yeterlı mı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
Yaklaşık 1 aydır p526 kullanıyorum. Alır almaz önce gerekli güncellemeleri yaptım. Tuş kilidi devredeyken 1 kere bile kilitlenmedi telefon. Wi-fi olmaması bir eksiklik belki ama gps olması başka bir artı. Dışarıda lazım olabilecek durumlarda gprs işini görecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: mobil_doruk
Arkadaşım sen forumu okumuyorsun sanırım. Bendeki cihazın hızı kötü ve de tuş kilidi denilen o şeyi devreye sokunca cihaz belli bir zaman sonra kilitleniyordu. Sırf bu yüzden ötürü servise gönderdim. Bir de 1 GB'lık hafıza kartı beraberinde geldi. Ama ben 2 GB'lık kart alıp taktım 1 GB olarak gördü. Bunlar her cihazda olacak diye birşey yok. Senin alacağın cihazda belki olmayacak, belki de daha değişik sorunlar olacak. Yine de sen bilirsin.
quote:
Arkadasım yeterınce arastırma yaptıgıma ınanıyorum senın cıhazında bahsettıgın sorunlar ılla olacak dıye bırsey yok almıs oldugun cıhaz bır pda ve dıgıtal bır cıhaz dıgıtal cıhazlar hazılımlarla yonetılırler ve bu hazılımlarda olusan hatalar ve dosyaların zarar gormesı sıstemı olumsuz etkıleyebılır bence sen bunun farkında degılsın donanımsal bır problem yasadın mı kapandı mı acılmadımı butur bır arıza olmadıysa eger uratıcının bır sucu yoktur ayrıca senın basına geldı dıye herkezın basına gelecek dıye bırsey yok ayrıca ben fıkır ıstedım akıl degıl hafıza kartınada gelınce ben kutudan cıkıyormu dıyo sordum cıkıyor demen yeterdı cıhazın arızalandıgı ıcın sınırlısın fırmaya anlıyorum ama hıcbır zaman butur yorumlar yapma ortada verılen bır emek ve satıs sonrası hızmet var...
arkadaslar cihazi 3 aydir kullanıorum play station emulatoru bile yukledim, gps i fazlasıyla kullandım, overclock ile cihazi gayet hızlı yapabilirsiniz bazen gerekebilio.. normal hızda da gayet iyi..
wifi işime yaramaz diosan p526 tus takımı ve boyutları ile harika bi pda dir.. BUNU KULLANAN BİRİ OLARAK soluorum, kullanmayan ya da kullanmayi bilmeyen arkadaslar yalan yanlis bilgi vermesin..
1_ gps i gayet hızlıdır (4800 de kullanırsanız anında yakalar uyduları)
2_ 2 eksik yonu vardır: wifisi olmaması ve islemcisinin dier pdalara gore yavas olmasıdır(fakat bu islemci play station emulatoru disinda bana sorun yaratmadi@200mhz.. 270mhz e kadar overclock mumkun..)
3_ telefonu 3-4 kere dusurdum sert yuzeylere, cizik bile olmadi malzemesi super ve acaip hafif ince bi pda.. normal bi telefon gibi tustakımı var, tuslarini istediginiz iş icin programlayabiliorsunuz mesela ben sol ve sag tusu ayarladım, normalde sadece jog dial in yukarı ve asagisi var telefonda, sol sag yok, fakat onu da baska tuslara atadim..
4_ tus takimi ve boyutlarıyla wifisi olmasa da, gps ile mukemmel bi pda dir.. pda ya b** atmayalım kullanmayi bilelim, elbette sorunlu p526 lar olabilir ama normal bi p526 gayet iyidir 8gb a kadar sdhc kart destekler resmi sitesinde patch leri firmware leri vardir.
quote:
Orjinalden alıntı: algool
arkadaslar cihazi 3 aydir kullanıorum play station emulatoru bile yukledim, gps i fazlasıyla kullandım, overclock ile cihazi gayet hızlı yapabilirsiniz bazen gerekebilio.. normal hızda da gayet iyi..
wifi işime yaramaz diosan p526 tus takımı ve boyutları ile harika bi pda dir.. BUNU KULLANAN BİRİ OLARAK soluorum, kullanmayan ya da kullanmayi bilmeyen arkadaslar yalan yanlis bilgi vermesin..
1_ gps i gayet hızlıdır (4800 de kullanırsanız anında yakalar uyduları)
2_ 2 eksik yonu vardır: wifisi olmaması ve islemcisinin dier pdalara gore yavas olmasıdır(fakat bu islemci play station emulatoru disinda bana sorun yaratmadi@200mhz.. 270mhz e kadar overclock mumkun..)
3_ telefonu 3-4 kere dusurdum sert yuzeylere, cizik bile olmadi malzemesi super ve acaip hafif ince bi pda.. normal bi telefon gibi tustakımı var, tuslarini istediginiz iş icin programlayabiliorsunuz mesela ben sol ve sag tusu ayarladım, normalde sadece jog dial in yukarı ve asagisi var telefonda, sol sag yok, fakat onu da baska tuslara atadim..
4_ tus takimi ve boyutlarıyla wifisi olmasa da, gps ile mukemmel bi pda dir.. pda ya b** atmayalım kullanmayi bilelim, elbette sorunlu p526 lar olabilir ama normal bi p526 gayet iyidir 8gb a kadar sdhc kart destekler resmi sitesinde patch leri firmware leri vardir.
kardeş bu overclock işlemini nasıl yapıyoruz?ve overclock yapılan cihaz garanti dışı kalıyomu?
metin929496 ;
overclock yapan programlar var xcpuscalar, pocket hack master bu işi en iyi yapan programlardır.. evet garanti disi kalir ama cihaz cok ısındıgı zaman kendi reset atar bu sebeple pek sorun olmuo.. abartmamak lazım tabi 250-270 ideal p526 icin, ben 250mhz de oldukca kullandım sorun olmadı hic..
kimse bu telefona laf atmasın wifi ihtiyacı olanlar başka bişi alsınlar. ekranı pil süresi ve hafifliği ile bence mükemmel bir pda. ha unutmadan çok da yakışıklı
ben igo yu kurdum açılırkan hardware ıd error diyor ne demek istiyor bu
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
kimse bu telefona laf atmasın wifi ihtiyacı olanlar başka bişi alsınlar. ekranı pil süresi ve hafifliği ile bence mükemmel bir pda. ha unutmadan çok da yakışıklı
ben igo yu kurdum açılırkan hardware ıd error diyor ne demek istiyor bu
+1;
google da yazarsan sorunu, bi igo.exe bulcaksin onu indir sonra da telefondaki igo.exe ile degistir.. yapamazsan yardımcı olurum..
Dostum,
Burası bir forum sitesi. Sen bir soru sordun ben de fazlası ile yanıtladığıma inanıyorum. 1. si Bende bir programcıyım, neyin ne olduğunu biliyorum ve 2004 yılından beridir cep bilgisayarı kullanıyorum. 2. si Yüklenilen programlardan oluşabilecek bug lar olabilir. Ama benim cihazım alındığı günden beridir sorunlu. 3. sü İstediğim gibi istediğim firmaya eleştri yaparım. Çünkü ben burada mağdurum, başkasınında mağdur olmasını istemem. Benim servis ile ne çektiğimi sen bilmiyorsun, bu da normaldir. Seni yönlendirmeye çalışıyoruz burada, başına gelebilecek sorunları söylüyoruz. Sanırım bunu anlatamadım. Cihaz hakkında; her cihaz aynı olacak diye birşey yok şeklinde bahsetmiştim, sana yine de alacaksan sen bilirisin diye söylemiştim hatırlarsan.
Cihazlar hazılımlarla yönetilmez yazılımlarla yönetilir. Bendeki cihaz hem kapandı, kapandı ve de açılmadı. Hardware olarak bir sorun olduğu gözüküyor. Farkında olmasam ben bir programcı olamam sanırım. Ama senin iyi araştırma yaptığın söylenemez. Yine de umarım cihazı aldıysan ya da alacaksan hayırlı olsun. umarım bir sorun ile karşılaşmazsın.
İyi çalışmalar...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mobil_doruk
quote:
Arkadasım yeterınce arastırma yaptıgıma ınanıyorum senın cıhazında bahsettıgın sorunlar ılla olacak dıye bırsey yok almıs oldugun cıhaz bır pda ve dıgıtal bır cıhaz dıgıtal cıhazlar hazılımlarla yonetılırler ve bu hazılımlarda olusan hatalar ve dosyaların zarar gormesı sıstemı olumsuz etkıleyebılır bence sen bunun farkında degılsın donanımsal bır problem yasadın mı kapandı mı acılmadımı butur bır arıza olmadıysa eger uratıcının bır sucu yoktur ayrıca senın basına geldı dıye herkezın basına gelecek dıye bırsey yok ayrıca ben fıkır ıstedım akıl degıl hafıza kartınada gelınce ben kutudan cıkıyormu dıyo sordum cıkıyor demen yeterdı cıhazın arızalandıgı ıcın sınırlısın fırmaya anlıyorum ama hıcbır zaman butur yorumlar yapma ortada verılen bır emek ve satıs sonrası hızmet var...
seçeneklere bakıldığında wireless özelliğinin olmaması dışında uygun fiyatlı mantıklı bir cihaz olarak gözüküyor.
Bu cihazlara sonradan wireless özelliği kazandırılabiliyor mu? Demek istediğim, bilgisayara USB'den bir wireless adapter takarak wirelees'li hale getirebiliyoruz. PDA'larda böyle bir imkan var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: bal974
seçeneklere bakıldığında wireless özelliğinin olmaması dışında uygun fiyatlı mantıklı bir cihaz olarak gözüküyor.
Bu cihazlara sonradan wireless özelliği kazandırılabiliyor mu? Demek istediğim, bilgisayara USB'den bir wireless adapter takarak wirelees'li hale getirebiliyoruz. PDA'larda böyle bir imkan var mı?
var microsd kart yerine wireless kartları var aynı boyutta bi miktar dısarda kalio cok fazla diil. pek yaygın diil ama..
cep teldeki wireles olayı bana çok garip geliyor ya. geri kafalılık ta yapmak istemem ama pil sorunları olan bir sistem artı wireles ile internet ne kadar güzel bir seçim olabilirki ?
quote:
Orjinalden alıntı: algool
quote:
Orjinalden alıntı: bal974
var microsd kart yerine wireless kartları var aynı boyutta bi miktar dısarda kalio cok fazla diil. pek yaygın diil ama..
sd ve minisd için olanlarını gördüm, ama microsd olanını hiç görmedim, nereden bulunabilir, ebay'de falan ben bulamadım da...
micro sd wifi kartları yeni yeni adı duyulmaya başladı şuan için yok gibi bişi ama bir iki ay içerisinde piyasada olur
Öncelikle belirtmek isterim ki KALİTE GÖRECELİ bir kavramdır. Bana göre HP den beter bi servis yok. 6515 im vardı servise bi gitti 6 ay kıvrandırdılar beni sonunda para iadesi aldım sonunda ama Hp gibi bir kurumda yok cihaz kayboldu, yok program değiştirdik gibi SAÇMA ÖTESİ sebeplerle müşteri memnuniyetini alaşağı etme olmamalıdır. Asusun da servisi güzel değil bi arıyosun 20 dk telefonda bekletiyorlar.
Saygılarımla..
wm06 da yazı alanın da kopyala yapıştır için start simgesini de kullanabilirsiniz. basıp bekleyince kopyala yapıştır menüsü çıkıyor
bu telin sağ sol yokya. sağ ve sol seçim tuşlarını bu iş için kullanabilirmiyiz.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
micro sd wifi kartları yeni yeni adı duyulmaya başladı şuan için yok gibi bişi ama bir iki ay içerisinde piyasada olur
tamam o zaman :) demek ki üründe wifi olmaması bir sorun veya eksiklik olmaktan çıkıyor... tabii ki bütünleşik bir wifi kadar kullanışlı olmaz ama gerektiğinde eksikliği giderebiliyoruz
arkadaşlar gps ile yeni tanıştım nasıl kulllanacam bilmiyorum gerekli dosyaları nerden alabilriim acaba ? birde bende asus un sitesiindeki son firmware hali ile geldi sanırım wm06 fix dye bişey var onuda yüklemem gerekiyomu yinede acaba ??