Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oto yaptım 117 ve 143 arası çalışıyo ama senin dediğini yapıcam teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

arkadaşlar ben XCPUSCAcalar arm. diye bi program kurdum bununla overclock yapılabiliyor ama ben fazla ileri gitmeye cesaret etmedim ,programı kurduğumda işlemci hızını 117 diye gösteriyor ve260 a kadar çıkarma şansınız var bunu kullanan deneyimli kullanıcılar varmı acaba paylaşımlarınızı bekliyorum

Peki bu programı kurduğumuzda telefonun garanti dışı olduğu doğru mu?
  • Merhaba Nel,

Şu an P526 kullanıyorum, bundan bir önceki cihazım 6915 idi. Benim fikrim büyük olmasa tercihim 6915 olur. Sanırım yukarıda yazılarımı okudun. P526 aldığıma pişman oldum ama bu belki benim başıma geldi. Cihazım servisten bana daha yeni ulaştı ve test etmişler ama birşey bulamamışlar. Birkere servisinden memnun kalmadım. HP servisine 6515 cihazımı gönderdiğim zaman bana yeni 6915 göndermişlerdi. Tamam ben ASUS firmasından yeni bir cihaz istemiyorum ama servis raporunda test edilip birşey bulamadıklarının açıklamasını yapıyorlar birde buna kızıyorum. Cihazda birşey olmasa ben neden oraya gönderip 4 hafta salak bir cep telefonu ile idare edeyim. Burada 4 hafta cihazsız kaldım ve aldığım günden beridir de hiç rahat kullanamadım cihazı. Ama 6915'ten çok memnundum. Cihazı babama vermiştim navigasyonunu kullanması için şimdi geri isteyemiyorum kendisinden :)) Bak bir de yakında HP614C gelecek. Benim niyetim o cihazı almaktı ama sabırsız olduğum için gidip P526 aldım:) O cihazı tavsiye ederim.

Neyse lafı çok uzattım, yine de karar senin. Başka arkadaşlar da alıp kullanıyorlar. Kimisi memnun kimisi de benim gibi hergün lanet yağdırıyor. Seninde dediğin gibi elektronik cihaz bunlar. Ama insan bir cihazı severek kullanmasını istiyor. Umarım ne alırsan iyi çıkar ve servis ile sorunun olmaz.

İyi çalışmalar...

quote:

Orjinalden alıntı: Nel

Selamlar..

Tüm yazılanları tek tek okudum.
    1 aydır hergün P526 ve hp6915 modelleri arasında gidip geldim fakat kesin kararımı veremedim.6915 modelinin 6.0 a yükseltilememesi ,biraz geniş olması, kare ekran olması yüzünden sanırım tercih etmiycem ama içimden geçen odur.P526 alıcam.yorumlarınız benim için önemli.Sorun yaşayan hatta bin pişman olan arkadaşlarında yazılarını okudum, bişey diyemiyorum sonuçta elektronik alet.Bende 4 aylık P990i var.. teknosadan aldım ve 1 hafta içerisinde 4 defa sıfırıyla değiştirdim.hepsi sıkıntılıydı.. Ama sonunda düzelttim sorunu :) .. arada çürük modeller buglar vs çıkacaktır elbet ama eğer servise yaptırtma şansınız varsa can sıkmaya değmez diye düşünüyorum.. alt tarafı telefon :)

Son olarak üstte iki pda arasında kaldıgımı belirttim ve sebeplerimi yazdım.. siz olsanız P526yı tercih edermyidiniz HP6915 yerine ? Ayrıca takas isteyenlerde var.. ne yapacagıma karar veremedim sizlerin yorumunu merak ettim..

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: mobil_doruk

Merhaba Nel,

Şu an P526 kullanıyorum, bundan bir önceki cihazım 6915 idi. Benim fikrim büyük olmasa tercihim 6915 olur. Sanırım yukarıda yazılarımı okudun. P526 aldığıma pişman oldum ama bu belki benim başıma geldi. Cihazım servisten bana daha yeni ulaştı ve test etmişler ama birşey bulamamışlar. Birkere servisinden memnun kalmadım. HP servisine 6515 cihazımı gönderdiğim zaman bana yeni 6915 göndermişlerdi. Tamam ben ASUS firmasından yeni bir cihaz istemiyorum ama servis raporunda test edilip birşey bulamadıklarının açıklamasını yapıyorlar birde buna kızıyorum. Cihazda birşey olmasa ben neden oraya gönderip 4 hafta salak bir cep telefonu ile idare edeyim. Burada 4 hafta cihazsız kaldım ve aldığım günden beridir de hiç rahat kullanamadım cihazı. Ama 6915'ten çok memnundum. Cihazı babama vermiştim navigasyonunu kullanması için şimdi geri isteyemiyorum kendisinden :)) Bak bir de yakında HP614C gelecek. Benim niyetim o cihazı almaktı ama sabırsız olduğum için gidip P526 aldım:) O cihazı tavsiye ederim.

Neyse lafı çok uzattım, yine de karar senin. Başka arkadaşlar da alıp kullanıyorlar. Kimisi memnun kimisi de benim gibi hergün lanet yağdırıyor. Seninde dediğin gibi elektronik cihaz bunlar. Ama insan bir cihazı severek kullanmasını istiyor. Umarım ne alırsan iyi çıkar ve servis ile sorunun olmaz.

İyi çalışmalar...

quote:

Selamlar..

Tüm yazılanları tek tek okudum.
    1 aydır hergün P526 ve hp6915 modelleri arasında gidip geldim fakat kesin kararımı veremedim.6915 modelinin 6.0 a yükseltilememesi ,biraz geniş olması, kare ekran olması yüzünden sanırım tercih etmiycem ama içimden geçen odur.P526 alıcam.yorumlarınız benim için önemli.Sorun yaşayan hatta bin pişman olan arkadaşlarında yazılarını okudum, bişey diyemiyorum sonuçta elektronik alet.Bende 4 aylık P990i var.. teknosadan aldım ve 1 hafta içerisinde 4 defa sıfırıyla değiştirdim.hepsi sıkıntılıydı.. Ama sonunda düzelttim sorunu :) .. arada çürük modeller buglar vs çıkacaktır elbet ama eğer servise yaptırtma şansınız varsa can sıkmaya değmez diye düşünüyorum.. alt tarafı telefon :)

Son olarak üstte iki pda arasında kaldıgımı belirttim ve sebeplerimi yazdım.. siz olsanız P526yı tercih edermyidiniz HP6915 yerine ? Ayrıca takas isteyenlerde var.. ne yapacagıma karar veremedim sizlerin yorumunu merak ettim..

Saygılar

elektronik işi hepten tombalaya döndü artık şansına ne çıkarsa ben oldukça memnunum

• XCPUSCAcalar programını kurdum ama bende max 195 mhz e kadar görünüyodu ben yanlış programmı kurdum acaba arkdaşlar, program çalışır çalışmazda uyguluyor sanırım işlemci hızını cihazın hızı yawaşlıyor yani bende işlemci hızı artıcağıına azalıyor... anlayamadım

birde arkadaşlar açılıştan asuslauncher ı kaldırma şansım varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 23 Nisan 2008; 9:44:06 >
  • asus launcheri nerden kaldıracan ? sol tuş dan mı yoksa tümden telefondan mı

yok doğru programı kurdun ben açıkçası pek anlamadım o program kaldırdım ama daha da ilerilerine çıkıyor 250 gibi menuleri iyice karıştır
  • ben launcheri tümden telden kaldırmak istiyorum yada pasif olsun arka planda kalmasını istemiyorum sürekli elle diilde hep pasif kalmasını istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinolampx

ben launcheri tümden telden kaldırmak istiyorum yada pasif olsun arka planda kalmasını istemiyorum sürekli elle diilde hep pasif kalmasını istiyorum

sol tuşdan kaldırdan sonra zaten launcher ile ilgili pek bişi kalmıyor. onuda tweaks yardımı programlarla halledebilirsin
  • 1- xcpuscalar i 260 da kullanıorum herhangi bi sorun yok baya hızlanio makine, programın anasayfasından kullanma kılavuzuna bakabilirsiniz..

2- asuslauncher programı rom dadir silemezsiniz fakat:

*sol tustan kaldirirsiniz

**SKTOOLS programı ile baslangicta calismasini engellersiniz boylece ram den kazanc saglarsınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Arkadaşlar Spectec Micro SD Wi-Fi çıkarmış. nereden bulabilir/getirtebiliriz?

şu anda türkiye de yok ancak taiwan dan temin edebilirsin ben araştırıyorum belki yakın zaman da getirtebilirim
  • @mobil_doruk ve @oktayakgoz,

değerlendirmeleriniz için teşekkürler..
    Sorunlar yaşadıgın için üzgünüm gerçekten biliyorum sıfır bir telefonun servise gitme durumunu, hiç hoş değil.ben kararımı p526 dan yana verdim ve sanırım bir iki güne alıcam.acemi penguen hesabı aldıktan sonrada değerlendirmelerimi paylaşırım elbet sizlerle.Karşılaşılabilecek olası sorunlara gelince.. açıkcası artık bunu düşünmüyorum, sizinde dediğiniz gibi iş biraz tombala.. çürük yumurtaları buluyoruz en azından umarım sorunla karşılaşmam ve sorunsuz bir telefon olur..

Aldıktan sonra telefonu sizlerle yorumları paylaşıcam, tekrar teşekkürler..
  • quote:

@mobil_doruk ve @oktayakgoz,

değerlendirmeleriniz için teşekkürler..
    Sorunlar yaşadıgın için üzgünüm gerçekten biliyorum sıfır bir telefonun servise gitme durumunu, hiç hoş değil.ben kararımı p526 dan yana verdim ve sanırım bir iki güne alıcam.acemi penguen hesabı aldıktan sonrada değerlendirmelerimi paylaşırım elbet sizlerle.Karşılaşılabilecek olası sorunlara gelince.. açıkcası artık bunu düşünmüyorum, sizinde dediğiniz gibi iş biraz tombala.. çürük yumurtaları buluyoruz en azından umarım sorunla karşılaşmam ve sorunsuz bir telefon olur..

Aldıktan sonra telefonu sizlerle yorumları paylaşıcam, tekrar teşekkürler..

internet üzerinden alırsan 7 gün içinde koşulsuz iade etme hakkın olur. al 5 gün dene beyenmezsen geri gönderirsin

• merhaba arkadaşlar.
    ben de p526 lılar kervanına 4 gün önce katılmış bulunuyorum. Ancak hala bazı konularda ppc mi ayarlayamadım. Mesela hala gprs ile internete baglanamıyorum. Turkcell hat kullanıyorum. Farklı yerlerden ayarların tariflerini buldum (hatta turkcell in resmi sitesinden bile) ancak ne yaptıysam gprs ile baglantı kuramadım ve mms alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • hamdikoc58 ;
    bence turkcell i sabit bir hattan ara ( yani P526 dısında bır telefondan ) onlar adım adım alnatıyorlar.P526 menulerınde yoksa P535 ile de anlatabilirler .
  • saol arkadsim aradim turkcell i bayagi beklettikten sonra yanıt verdiler... Ancak otomatik ayar gönderemiyoruz dediler.. ben de manuel olarak gireyim dedim. anlatin dedim. Manuel olarak da yardımcı olamııcam dedi.....
  • Valla bu konuda Vodafone u tek geçerim. Müşteri hizmetleri kesinlikle ilgili departmanı bağlıyorlar, otomatik ayar onlarda da yok ama adım adım ayarlatıp çalışır hale getirene kadar yardımcı oluyorlar.
  • Nihayet aldım.. bir haftaya yakın oldu aslında.Bu süreçte biraz değerlendirme fırsatımda oldu cihazı.Yeni yeni tanımaya başladım ne nerede diye.. kısa bir değerlendirme yapacak olursam..

** Öncelikle tasarımı benim hoşuma gidiyordu, halada öyle. :)
    ** Daha önceki kullandıgım cihazlara görede hızlı.. belki p535 gibi değil ama ben eşekten inince bu ingiliz tayı gibi geliyor.En azından word excel açılırken hiç sıkıntı yaşatmadı..
    ** GPS igo ile çok harika çalışıyor.görüntüler çok harika ama hala pek çok kısmını beceremiiyorum.
    ** İçerik yeterde artar.. bazen kesinlikle almayın.. aman wifi si yok ölü doğdu vs gibi yazanlara şimdi eskisine oranda 10 kat daha katılmıyorum.. Elbette çözümler ihtiyaçlara göredir.. ama o kadar kötülüğü hak edecek bir telefon değil.. bence harika.Ayrıca ince ve tuş takımı var
    ** iphone meraklısı değilim ama temasını yukleyince telefon çok şık oldu.güzel görünüyor

Şaka bir yana.. yaşadıgım garipliklerde kısaca şunlar..
    Bluetooth ile dosya transferi yapamadım.. Kızılötesi diye bir ayar kısmı var.. onu işaretlemedim, belki bununla alakalı olabilir.Bir haftaya yakın sürede bir kaç defa donarak üzdü beni birinde reset attım.. ama nedendir çözemedim durumu ? Umarım hep böyle gitmez.. bir kaç yerde okudum update sonrası düzeliyormuş ama emin değilim tabiki..
    igo yüklü üzerinde.. Usb kablosunu taıp işlem yaptıktan sonra yani kabloyu çıkarınca IGO nun yeni sürümü bulundu yuklemek istermisin ? diye soruyor sürekli.yes derseniz hardware ID error diyor.no derseniz düzgün açılıyor.Usb kablosuyla ne alakası var çözemedim, yaşayan varmı aynı durumu merak ettim ?
    Ayrıca Alarm sesleri çok düşük seviyede ve yüksek seviyeli birşey ekleyemedim.sanırım storage carddan windows içine taşımak gerekiyormuş.Buda ilginç

Aklımda olan bir kaç soru var..
    asus resmi sitesinde wm6.1 Türkçe var görünüyor.kuranınız varmı ? varsa extra ne özellik yada iyileştirme kazanılabilir paylaşırsanız sevinirim.. Belki bu donma sorununa çözüm getirilmiştir.

Saygılar

• Merhaba Nel,

Oncelikle aramiza hosgeldin, bluetooth ile bir dosya gondereceksen once dosyanin uzerine kalemi tut. Sonra kizil otesi ile gonder de ve asagida algiladigi cihazi sec. o kadar. Donma konusuna gelince benim cihazda ilk onceleri dondu ve yaklasik 1,5 ay kadar bu sekilde devam etti. Sonra servise gonderdim ve cihaz geri geldi. Simdilik duzgun calisiyor.

Neyse cihazin hayirli olsun.

quote:

Nihayet aldım.. bir haftaya yakın oldu aslında.Bu süreçte biraz değerlendirme fırsatımda oldu cihazı.Yeni yeni tanımaya başladım ne nerede diye.. kısa bir değerlendirme yapacak olursam..

** Öncelikle tasarımı benim hoşuma gidiyordu, halada öyle. :)
    ** Daha önceki kullandıgım cihazlara görede hızlı.. belki p535 gibi değil ama ben eşekten inince bu ingiliz tayı gibi geliyor.En azından word excel açılırken hiç sıkıntı yaşatmadı..
    ** GPS igo ile çok harika çalışıyor.görüntüler çok harika ama hala pek çok kısmını beceremiiyorum.
    ** İçerik yeterde artar.. bazen kesinlikle almayın.. aman wifi si yok ölü doğdu vs gibi yazanlara şimdi eskisine oranda 10 kat daha katılmıyorum.. Elbette çözümler ihtiyaçlara göredir.. ama o kadar kötülüğü hak edecek bir telefon değil.. bence harika.Ayrıca ince ve tuş takımı var
    ** iphone meraklısı değilim ama temasını yukleyince telefon çok şık oldu.güzel görünüyor

Şaka bir yana.. yaşadıgım garipliklerde kısaca şunlar..
    Bluetooth ile dosya transferi yapamadım.. Kızılötesi diye bir ayar kısmı var.. onu işaretlemedim, belki bununla alakalı olabilir.Bir haftaya yakın sürede bir kaç defa donarak üzdü beni birinde reset attım.. ama nedendir çözemedim durumu ? Umarım hep böyle gitmez.. bir kaç yerde okudum update sonrası düzeliyormuş ama emin değilim tabiki..
    igo yüklü üzerinde.. Usb kablosunu taıp işlem yaptıktan sonra yani kabloyu çıkarınca IGO nun yeni sürümü bulundu yuklemek istermisin ? diye soruyor sürekli.yes derseniz hardware ID error diyor.no derseniz düzgün açılıyor.Usb kablosuyla ne alakası var çözemedim, yaşayan varmı aynı durumu merak ettim ?
    Ayrıca Alarm sesleri çok düşük seviyede ve yüksek seviyeli birşey ekleyemedim.sanırım storage carddan windows içine taşımak gerekiyormuş.Buda ilginç

Aklımda olan bir kaç soru var..
    asus resmi sitesinde wm6.1 Türkçe var görünüyor.kuranınız varmı ? varsa extra ne özellik yada iyileştirme kazanılabilir paylaşırsanız sevinirim.. Belki bu donma sorununa çözüm getirilmiştir.

Saygılar

• Teşekkürler..

Umarım dediğin gibi sorun sürekli değildir... servise göndermek istemiyorum açıkcası yeni telefonu.kısa bir süre daha bekleyelim görelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruer

hamdikoc58 ;
    bence turkcell i sabit bir hattan ara ( yani P526 dısında bır telefondan ) onlar adım adım alnatıyorlar.P526 menulerınde yoksa P535 ile de anlatabilirler .

cihazın turkcell ayarlarını yapabildim hele şükür. yalnız şöyle bir sorunum var kendi sim kartım ile baglantı kuramıyorum. Ancak farklı bir sim kart takınca sorun yok. farklı bir turkcell kartta denedim yine sorun yok. sadece benim simkarta özgü yani. sorun nereden kaynaklanıodur acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.