Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hamdikoc58

quote:

Orjinalden alıntı: bruer

hamdikoc58 ;
    bence turkcell i sabit bir hattan ara ( yani P526 dısında bır telefondan ) onlar adım adım alnatıyorlar.P526 menulerınde yoksa P535 ile de anlatabilirler .

cihazın turkcell ayarlarını yapabildim hele şükür. yalnız şöyle bir sorunum var kendi sim kartım ile baglantı kuramıyorum. Ancak farklı bir sim kart takınca sorun yok. farklı bir turkcell kartta denedim yine sorun yok. sadece benim simkarta özgü yani. sorun nereden kaynaklanıodur acaba?

Simkartın eski ise böyle bir sorun olabilir. Turkcell Extralardan simkartını değiştir bence..
  • hamdikoc58 ;

diğer taktıgın sim kartlar 64kb olanlar sanırım yada 128 ? bunları kontrol edermisin öncelikle.. Sorunun freedom77 ninde dediği gibi simkarttan kaynaklandıgını düşünüyorum..

Kendi meseleme gelince..

Ara ara da olsa p526 da donmalar yaşıyorum.Servis ile görüştüm ve cihazı kendilerine göndermem gerektiğini söylediler.Şimdi 1,5 aylık bir cihazın servise gidip orada açılıp veya işlem görüp geri bana verilmesi sizce ne kadar doğru ? Sonuçta yazılımsal yada donanımsal kusuru olan ben değilim.Telefonun servis görmesi sonucu ileride satma durumuma karşı değer yitirmesi olayında ben neden zarar göreyimki ?
    Yani telefonu severek ve beğenerek aldım, ve sanırım bu benim kusurum gibi algılamaya başladım şuan.

Ben anlam veremiyorum bu duruma ve çok canımı sıktı açıkcası..
    Fabrika çıkışı ok damgasıyla çıkan cihazın kusurunu serviste düzelterek halletme mantıgı saçma değilmi ? ben tüketici hakları masasına bu durumu bildiricem..

Sizlerinde görüşünü merak ediyorum bu konuda.

Ayrıca bu sıkıntıyı yaşayanlar varmı aranızda ? ve 6.1 sürümüne yükseltme sonrası sizce düzelme olabilirmi ?

Yorumlarınızı bekliyorum...

Saygılar

• herkese çok teşekkür ederim. sorunum çözüldü. biraz saçma gelebilir ama Turkcell benim gprs i kapatmış da o yuzden baglanamıyomusum. halbuki ilk aradıgımda tel ayarlarını yapmam gerektiğini söylemişlerdi. neyse tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamdikoc58

merhaba arkadaşlar.
    ben de p526 lılar kervanına 4 gün önce katılmış bulunuyorum. Ancak hala bazı konularda ppc mi ayarlayamadım. Mesela hala gprs ile internete baglanamıyorum. Turkcell hat kullanıyorum. Farklı yerlerden ayarların tariflerini buldum (hatta turkcell in resmi sitesinden bile) ancak ne yaptıysam gprs ile baglantı kuramadım ve mms alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

hiç uğraşma arkadaşım kimseyi de arama hepten deliye döndürürler adamı. telefona reset attığında yani ayarlar/system default setting den açılışta sana hangi operatörü kullanıyorsan onu soruyor ona göre mms gprs filan hallediyor. son sürüm romda vodafone da var. ama hepsinde turkcell mevcut

6.1 hangi resmi sitede mevcut ben göremedim de ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Nel

hamdikoc58 ;

diğer taktıgın sim kartlar 64kb olanlar sanırım yada 128 ? bunları kontrol edermisin öncelikle.. Sorunun freedom77 ninde dediği gibi simkarttan kaynaklandıgını düşünüyorum..

Kendi meseleme gelince..

Ara ara da olsa p526 da donmalar yaşıyorum.Servis ile görüştüm ve cihazı kendilerine göndermem gerektiğini söylediler.Şimdi 1,5 aylık bir cihazın servise gidip orada açılıp veya işlem görüp geri bana verilmesi sizce ne kadar doğru ? Sonuçta yazılımsal yada donanımsal kusuru olan ben değilim.Telefonun servis görmesi sonucu ileride satma durumuma karşı değer yitirmesi olayında ben neden zarar göreyimki ?
    Yani telefonu severek ve beğenerek aldım, ve sanırım bu benim kusurum gibi algılamaya başladım şuan.

Ben anlam veremiyorum bu duruma ve çok canımı sıktı açıkcası..
    Fabrika çıkışı ok damgasıyla çıkan cihazın kusurunu serviste düzelterek halletme mantıgı saçma değilmi ? ben tüketici hakları masasına bu durumu bildiricem..

Sizlerinde görüşünü merak ediyorum bu konuda.

Ayrıca bu sıkıntıyı yaşayanlar varmı aranızda ? ve 6.1 sürümüne yükseltme sonrası sizce düzelme olabilirmi ?

Yorumlarınızı bekliyorum...

Saygılar

öyle hemen açmazlar içini. yazılımı yüklerler vs.vs. senin firmware 6.1.8 mi ? yada son sürüm mü ? değilse son sürümü yükle bakalım devam ediyormu. donmalar bu tip cihazların hepsinde mevcut ama ben şuana kadar doğru düzgün bi donma vs yaşamadım. yani program yüklerken kaldırırken yada bir çok program kurulduğunda olabiliyor hatalar ama temiz kullanırsan daha az olur.

ben programları kuruyorum karta sonra reset atıyorum tertemiz oluyor ikionları start menuye ekleyince tekrar kurulmuş gibi kullanıyorum hem registry şişmiyor hemde windows klasörü

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ben programları kuruyorum karta sonra reset atıyorum tertemiz oluyor ikionları start menuye ekleyince tekrar kurulmuş gibi kullanıyorum hem registry şişmiyor hemde windows klasörü

Merhaba..
    Üzerinde standart 6.0 sürümü mevcut.Aslına bakarsanız indirdim 6.1 i fakat eğer sorun varsa cihazda ve yükleyip düzelecekse bu açıkca bir bug bana göre.Şuan cihazı default ayarlara aldım, resetledi tekrar açıldı.. bir güne yakındır sorun yaşamıyorum.Bir kaç gün daha test edicem ve sorun devam ederse servis ile görüşücem.Umarım sorun devam etmez..

Yazınızı alıntı yaptım, son yazdıgınız kısmı tam olarak anlayamadım.. windows klasörünün şişmesini bende istemiyorum, zaten çok fazla yer yok.Daha açık yazabilirmisiniz neler yapabiliriz bu konuda ?

Teşekkürler

• nel önce sen 6.1 nerden indirdin onu söylesene davul ettin beni burda resmi 6.1 hiç duymadım. rapide upload edersen yada linki verirsen çok sevinirim.

win mobile de her işletim sisteminde olduğu gibi. uygulama kurmalarında registry e bir takım bilgiler yükler ve programla ilgili kaldırmak için bazı dosyalarıda win klasörüne atar. 20 oyun kurduğunda bu kısım çok şişer gereksiz bir sürü dosya olur. bir çok oyun kurulduğu haliyle çalışır. ben karta kuracağım uygulamaları kurarım sonra reset atarım cihaza. böylelikle o uygulamalar kurulu halde kalır ama winde alan işgal etmezler. sadece gerekli olan resco explrer gibi bir programla kısayollarını oluşturmak.
  • Pardon ,
    ASUS un resmi sayfasında 6.1 P526 için var görünüyor.Oradan indirdim ama kurmadım daha kuran eden göremedim diye.Bir kaç farklı güncelleştirme daha yayınlamışlar.Yanlışta olabilirim valla ama 6.1 for ASUS P526 diyor

-------------------------
    Version V6.1.8

Description : ASUS P526 V6.1.8_Turkey_EXT_V158 firmware only for Turkey

Additional features and improvements:
    1. E icon could display within EDGE network.
    2. Fix the SMS incoming without notification problem

Notice:
    unzip the attachment to get two files:
    1. Firmware procedure:
    P526_V6.1.8_Turkey_F3.2_Lock_2nd.exe
    2. update guide:FUU_SOP_V1 0 _EN.pdf

Caution:
    1.Do not upgrade to different language or regional version onto your PDA Phone.
    2.Please follow the attached file to upgrade.
    ----------------------------------

http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/IA/P526/V618_WWE_Turkey_EXT_V158.zip

Ayrıca şu kurulum sonrası reset işini deniycem sağolasın

• bu resmi 6.0 ın son fw güncellemesi. ben bunu yükledim gerçi bunu yükledikden öncede pek kilitlenmiyordu.

wm 6.1 in çakması var bakalım yüklemedim daha. ama sen 6.1.8 kur.
  • 2 aydır telefonu sorunsuz kullanıyorum.

iki gündür, şarjı 12 saat de bitmeye başladı.
    önce pilden zannettim,
    ancak aynı telefonu olan başka bir arkadaşla pilleri değiştik ve onun telefonunda benim pilim sorunsuz çalıştı.

telefonu aynı gün aldığımız başka bir arkadaşım da benzer sorunları aynı zamanda yaşamaya başladı.

tahminimiz, ortak yüklediğimiz bir programın, biz farkında olmadan arkada çalışıp pili hızla tükettiği yönünde.

böyle bir sorunla karşılaşan yada çözümü konusunda bir fikri olan varmı acaba ?
  • sorunun telefondan mı olup olmadığını anlamanın en güzel yolu bence.

quickmenu yada spb tools gibi bir programla yada direk pocket pc de ki systemden memory kısmından açık olan uygulamaları kapatarak denemenizdir. hiç bir program kurmayın reset atın deneyin 1 günde belli eder kendini zaten.

quick menu bence çok beyeneceğiniz bir program.
  • öncelikle ilginiz için teşekkürler,

sorunun telefonda olduğu kesin(ve aynı gün alınmış 2 tefnda da var )
    dediğim gibi pille ilgili bir sorun olmadığını test ettim.

quick menü asus un kendi toolunda gösteremediği,(ki burdan girip memorydeki bütün açık programları kapattım zaten)
    arkadaki açık programları gösteren bir program mı?

nerden indireceğime dair bir link varsa sevinirim.

ek olarak;

bir tezim var, crackli igo 2006 bir süre sonra (2 ay gibi), böyle bir duruma sebebiyet veriyor olabilir.i go2006 plus ı 2 aydan uzun süredir hiç kaldırmadan kullanan var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

sorunun telefondan mı olup olmadığını anlamanın en güzel yolu bence.

quickmenu yada spb tools gibi bir programla yada direk pocket pc de ki systemden memory kısmından açık olan uygulamaları kapatarak denemenizdir. hiç bir program kurmayın reset atın deneyin 1 günde belli eder kendini zaten.

quick menu bence çok beyeneceğiniz bir program.

• 2 aydan uzun süredir kullanmıyorum igo yu ama ,bendede ilk günlerde pil iyi gidiyodu sonra program kurdukça bi süre sonra daha az gitmesi dikkatimi çekti ama bende tam olarak neden olduğunu bulamadım..
  • arkadaşlar benimde bir sorum olucaktı bugün itibariyle saat 21:50 gibi p526 aldım fakat sylus kaleminde ya da ekranda bir problem var ilk defa pda bir cihaz kullanıyorum yedek kalemiylede aynı sorunu yaşadım acaba sorun ekranda mı? sağ üst köşeye bastığımda sağ alt tarafın menüsü seçiliyo ya da ortaya basınca sol taraf yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izz_y -- 10 Mayıs 2008; 0:20:49 >
  • bahsettiğin ekran problemi hakkında şunu söyleyim. arada bu tip şeyler olur dokunmatik ekranlarda. ama sürekli ise önce ekran kalibrasyonu yapıp denemek gerek.

start/setting/system de screen ayarlarına gelip ordan align screen tuşuna basarak hassas bi şekilde ekran kalibrasyonunu yap. bir süre kullan bakalım. ekranda darbe vs varsa bu da aynı sorunu oluşturur.

igo nun pil yiyeceğini sanmam pil yiyen uygulamalar arka planda açık olan yada açık gözükmeyipte sürekli çalışan bazı programlar var. mesela resco recoerder tel kayıtlarını otomatik kayıt seçeneği var şayet seçili olursa ciddi anlamda pil tüketiyor.
  • sevgili oktayakgoz yardımınız için teşekkür ederim gerçi menüyü sola kaydırmak için epey uğraştım onuda en sonunda tuşlara sola kaydır seçeneğini atayarak çözüm buldum çok teşekkür ediyorum
  • arkadaşlar sizlere bir kaç sorum daha olucaktı ilk önce gps vericisini nasıl güncelleştirebilirim 2. olarak igo id error veriyo onu nasıl düzeltebilirim sd kartı fat 32 yapmayı bilmiyorum şimdiden teşekkürler
  • IGO2008 de bizim cihaz neden soft reset atıyo acaba gpsi algılamaya çalıştığında anlayamadım....
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    Gökhan ben.
    Bugün itibarile ile bende aranıza katıldım :) Şuan şarj oluyor yakışıklı pda

Fakat bu konuda yardıma ihtiyacım var.
    Msnimi versem bana destek olabilir misiniz? msn : gharmanbasi@hotmail.com

Gps konusunda bir çok marka tavsiye ediliyor?Acaba hangisi kullanılmalı?Ve patch diye birşeyden söz ediliyordu,varmı böyle birşey,yoksa 100 ytl verip navigasyon yazılımını satın mı alacağız..?
    Öte yandan p 526 konusunda bildiklerinizi paylaşmak isterim,yapılması gerekenler,ipuçları filan...
    Program Müzik gibi konularda da yardıma ihtiyacım var..
    Çok şeymi istiyorum :)
    Yardım ederseniz çok mutlu olacağım.
    Lütfen ekleyin beni.
  • Ve bu ROM nedir? Ne işe yarar?
    Ve kutu içinden SD ADAPTER diye birşey çıktı bu ne işe yarar?
    igo'yu şuan satın alamam,diğer türlü nasıl kullanabilirim?kurulum nasıl olacak,ve nerden indirebilirim?
    Radyo yok dimi?Neden yok ya alla allla
    Ve neden GPS güncelleme istiyor ve neden bu güncelleme için servis sağlayıcımıza bağlanmak istiyor,açıklarsanız sevinirim.
    Program vs yazılımlar için tavsiye ettiğiniz siteler var mı?
    Tema yükleniyor mu?

TeşekkürLer,
    Ve lütfen birileri beni msn'e eklesin,p526 ile ilgili bilgiler almam lazım.

PPC im şuan açıkken şarj oluyor,şarj sırasında kapalı mı olmalı?Kaç saat şarj olmalı acaba?2 saat oldu,şuan %99 olarak gözüküyor neden acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.