Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metinolampx

arkadaşlar gps ile yeni tanıştım nasıl kulllanacam bilmiyorum gerekli dosyaları nerden alabilriim acaba ? birde bende asus un sitesiindeki son firmware hali ile geldi sanırım wm06 fix dye bişey var onuda yüklemem gerekiyomu yinede acaba ??

igo yu kurman gerekiyor öncelikle. ayarla bölümünden gps ayarlarını yapman lazım. ilk sekme ye com3 ikinci ye com 4 ve baud hızı 37600 mu ne onu seçiyon en son sekmede tek seçim olanı seçiyon.

açık havada çalışır gps. kesinlikle gökyüzünü görmesi lazım.
  • igo8 denedim progam açılıyor gps aramasında reset atıyor , şuan IGOMYWAY_2006 yükleyip çalıştırabildim yalnız en güncel harita elinde olan varmı yada nerden bulabilriim acaba ??
  • senin harita kaç

bende 2007 10 var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Bu arada Windows Media Player'in sesi çok düşük. Neredeyse duyulmuyor. Ne yapmalıyım?

Hem media playerdan hem de telefonun ana menusunden sesini aç. Dışarıya ses kalitesi gerçekten çok kaliteli.
  • gps en sağlıklı telefonun gökyüzünü gördüğü alanlarda çalışır. bazen olabiliyor bir sokak ilerde göstermesi
  • 2007.10 haritasını buldum teşekkürler , yalnız igo08 cihaza neden softreset atıyor anlayamadım ??
  • quote:

2007.10 haritasını buldum teşekkürler , yalnız igo08 cihaza neden softreset atıyor anlayamadım ??

boşver atmasada zaten doğru düzgün çalışmıyor en güzel şuan elinde olan.
  • bugün 1.30 dk boyunca denedim güzel çalıştı , yalnız ilk bağlantı kurarken uydu bulmasına rağmen bazen bağlanmıyor bazende çok geç kuruyor bağlantıyı , herhangi bi ayar yapmamız gerekiyomu acaba gps için bağlantı kurmasını hızlandırabilecek bi ayar varmıdır ??
  • gps cathcer midir nedir öyle bi program var p526 da gprs üstünden bişileri uptade ediyor. sanırım gps uydularının o anki yerini buluyor. o yardımcı olabilir
  • Cihazına herhangi bir navigasyon programı kurdunmu? Kurmadıysan ben I-GO isminde bir yazılım kullanıyorum. Gayette memnunum, aşağıya linkini verdim. İstersen bir incele. Kolay gelsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_14423700/mpage_14/tm.htm

quote:

arkadaşlar gps ile yeni tanıştım nasıl kulllanacam bilmiyorum gerekli dosyaları nerden alabilriim acaba ? birde bende asus un sitesiindeki son firmware hali ile geldi sanırım wm06 fix dye bişey var onuda yüklemem gerekiyomu yinede acaba ??
  • şuan igo yükledim kulllanıyorum güzel çalışıyor teşekkürler, 2007.10 haritasından sonra yeni bir harita geldimi acaba ?
  • daha sonrasını ben duymadım
  • wm6.1 i deneyen arkdadaşlar varmı acaba ? güncellemeye değer bi değişiklikler varmı ? birde türkçe t9 kullanamıyormuyuz bu cihazda kullanabilen varmı acaba ?
  • t9 dan geçtim multibilmem ne kurulunca transcriber de çalışmıyor. 6.1.8 en son rom bu. bu arada ben 6.1 in yüklenebilir olanını bulamadım bu telefon için. çıktımı acaba
  • Selamlar..

Tüm yazılanları tek tek okudum.
    1 aydır hergün P526 ve hp6915 modelleri arasında gidip geldim fakat kesin kararımı veremedim.6915 modelinin 6.0 a yükseltilememesi ,biraz geniş olması, kare ekran olması yüzünden sanırım tercih etmiycem ama içimden geçen odur.P526 alıcam.yorumlarınız benim için önemli.Sorun yaşayan hatta bin pişman olan arkadaşlarında yazılarını okudum, bişey diyemiyorum sonuçta elektronik alet.Bende 4 aylık P990i var.. teknosadan aldım ve 1 hafta içerisinde 4 defa sıfırıyla değiştirdim.hepsi sıkıntılıydı.. Ama sonunda düzelttim sorunu :) .. arada çürük modeller buglar vs çıkacaktır elbet ama eğer servise yaptırtma şansınız varsa can sıkmaya değmez diye düşünüyorum.. alt tarafı telefon :)

Son olarak üstte iki pda arasında kaldıgımı belirttim ve sebeplerimi yazdım.. siz olsanız P526yı tercih edermyidiniz HP6915 yerine ? Ayrıca takas isteyenlerde var.. ne yapacagıma karar veremedim sizlerin yorumunu merak ettim..

Saygılar

• Nel;

"wifi isine yaramicak ise" kesinlikle p526.. tustakımı ve zarifligi herseye deger, NORMAL BIR P526 kullanıorum suana kadar bi sorunla karsılasmadım 4gb sdhc kartını aldım 50 ytl.. bi adet de 2.5-3.5 kulaklık donusturucu aldım her kulaklıgı kullanabiliorum.. kısacası tasıması kolay mesaj yazması kolay, gps navigator olarak kullan ve aynı zamanda 4gb lik bi mp3 player olarak kullan..

yane git al ben de cok arastirdim:)

p526 incelemem:

quote:

Orjinalden alıntı: algool

arkadaslar cihazi 3 aydir kullanıorum play station emulatoru bile yukledim, gps i fazlasıyla kullandım, overclock ile cihazi gayet hızlı yapabilirsiniz bazen gerekebilio.. normal hızda da gayet iyi..

wifi işime yaramaz diosan p526 tus takımı ve boyutları ile harika bi pda dir.. BUNU KULLANAN BİRİ OLARAK soluorum, kullanmayan ya da kullanmayi bilmeyen arkadaslar yalan yanlis bilgi vermesin..

1_ gps i gayet hızlıdır (4800 de kullanırsanız anında yakalar uyduları)

2_ 2 eksik yonu vardır: wifisi olmaması ve islemcisinin dier pdalara gore yavas olmasıdır(fakat bu islemci play station emulatoru disinda bana sorun yaratmadi@200mhz.. 270mhz e kadar overclock mumkun..)

3_ telefonu 3-4 kere dusurdum sert yuzeylere, cizik bile olmadi malzemesi super ve acaip hafif ince bi pda.. normal bi telefon gibi tustakımı var, tuslarini istediginiz iş icin programlayabiliorsunuz mesela ben sol ve sag tusu ayarladım, normalde sadece jog dial in yukarı ve asagisi var telefonda, sol sag yok, fakat onu da baska tuslara atadim..

4_ tus takimi ve boyutlarıyla wifisi olmasa da, gps ile mukemmel bi pda dir.. pda ya b** atmayalım kullanmayi bilelim, elbette sorunlu p526 lar olabilir ama normal bi p526 gayet iyidir 8gb a kadar sdhc kart destekler resmi sitesinde patch leri firmware leri vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algool -- 20 Nisan 2008; 5:57:22 >

• algool teşekkürler yorumun için..

evet bende p526 da karar kıldım.elimdeki P990 da wifi var ama bir vakitten sonra anlamını yitirdi benim için.. neden derseniz ? alışveriş merkezlerinde vs genelde wifi yakalıyorum.. ama orayada zaten ben alışverişe gidiyorum :D kullanmaya vakit yok.. açıkcası önemli değil artık.zaten wifi sd kart çözümleri ile halloluyormuş. 6915 in yanında p526 gayet kibar duruyor.evet alıcam :)
    tekrar teşekkürler
  • kare ekran telefon hiç bir zaman önerilemez. nasıl üretiyorlar onuda anlamıyorum bir çok uygulamada sorun çıkarıyor.

ben p526 ile oldukça memnunum
  • arkadaşlar ben XCPUSCAcalar arm. diye bi program kurdum bununla overclock yapılabiliyor ama ben fazla ileri gitmeye cesaret etmedim ,programı kurduğumda işlemci hızını 117 diye gösteriyor ve260 a kadar çıkarma şansınız var bunu kullanan deneyimli kullanıcılar varmı acaba paylaşımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

arkadaşlar ben XCPUSCAcalar arm. diye bi program kurdum bununla overclock yapılabiliyor ama ben fazla ileri gitmeye cesaret etmedim ,programı kurduğumda işlemci hızını 117 diye gösteriyor ve260 a kadar çıkarma şansınız var bunu kullanan deneyimli kullanıcılar varmı acaba paylaşımlarınızı bekliyorum

247 - 250 yap sorun olmaz ben ole kullanıorum fakat genelde 200mhz de kullanıorum cihazi, gps programları icin 250 falan ii oluo..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.