Şimdi Ara

ASUS P526 KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
1
Favori
98.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçenlerde 2 mB'lık hafıza kartı aldım ama cihaza taktığımda 1 mB olarak tanıdı. Berbat bir şey bu cihaz ya...
  • altivishop ta bugun ve hafta sonu kampanya var. p526 440ytl'ye geliyor KDV dahil.

• Arkadaşlar gps in daha verimli çalışması için nmea modundan sirf binary moduna geçmek istiyorum.P535 imde sirfdemo ppc isimli programla cok rahat gps modları arasında geçiş yapabiliyorum.P526 da ise sirf moduna geçemedim.Bu yüzden gps te uyduya bağlanırken cok zorluk çekiyorum p526yla..Sizde kaç dk da bağlanıyor?Gps modunu sirf binary e alabilen var mı?
  • P526'da chipzaten 57600 ayarlı geliyor. GPS catcher yazılımını kullanarak baglantıyı hızlandırabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Belki komik olacak ama bir şey sormak istiyorum,

cihaz içerisinden bluetooth özelliğini açmama rağmen herhangi bir dosyayı başka bir cihaza gönderemiyorum, göndermek istediğim cihazı asus p526'ya eklememe rağmen gönderme işlemine izin vermiyor.

göndermek istediğim dosya üzerine tıklayıp gönder dediğim zaman sms iletileri, mms,mail vs. çıkıyor ancak bluetooth yok.

sizce bu bir sorunmu yoksa ben bir şeyleri eksik yada yanlış mı yapıyorum.

Kızılötesi gönder seçeneğini işaretleyecen. Yani bu telefonda kızılötesi denilen şey bluetoth aslında. Ancak bağlantı ayarlarından bluetoth a girip diğer telefonlar için bu cihazı görünür yap ı seçmen gerekiyor.

• Cihaz donup kaldığı için günde 3 - 4 defa resetlemem gerekiyordu. Geçen hafta P526 cihazımı servise gönderdim. Bakalım ne olacak!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PDA2008

P526'da chipzaten 57600 ayarlı geliyor. GPS catcher yazılımını kullanarak baglantıyı hızlandırabilirsiniz.

GPS Catcher programını indirebileceğim bir adres verebilirmisin?

Teşekkürler...
  • ya arkadaşlar bu pda niye hakkettiği değeri bulamıyor,yani sırf bi wi fi yok diye bu cihazı yerden yere vuruyorlar ben çok araştırdım hatta ürünü bizzat inceledim bu cihazla benq E72 arasında kalmıştım ve kesinlikle ASUS ta karar kıldım malzeme çok kaliteli , bu gün hepsiburada'dan sipariş verdim hemde %20 indirimli eminim memnun kalıcam çoğu insan bilip bilmeden yorumlarda bulunuyor ,çoğu yorumlara bakarsanız ^böyleymiş,şöyleymiş^ diye yazılıyor yani şifayen kulaktan dolma haberlerle size önerim alacağınız yada almaya niyetlendiğiniz bir ürünü bizzat inceleyin
  • telefondan bluetooth ile cihaza hiç bir şey gönderemiyorum acaba neden.....
  • Ben göndermeyi başardım :) beem file olarak gönderdiğinde gönderiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

telefondan bluetooth ile cihaza hiç bir şey gönderemiyorum acaba neden.....
  • Sevgili Arkadaşım,

Cihazı daha sanırım kullanmadın. Umarım teknik servise göndermezsin. Ben sadece bu kadarını söylüyorum. Bir kaç mesaj yukarısını okursan anlarsın. Wi-Fi olmaması konusunda haklısın, sırf bu yüzden almamazlık olmaz. Cihaz normalde güzel ve de kibar bir cihaz. Ama ben geçen hafta servise gönderdim. Cuma günü servisi aradım cihazınız bize ulaşmadı dediler. Daha sonra kargodan teslim edildiğine dair onay aldım ve tekrar servise aradım. Bu seferde gelmiş dediler. ASUS'un servisi iyi değilki cihazı iyi olsun. Önceki cihazım HP6515'ti servise gönderdim ve cihaz geri geldiğinde kutudan sıfır HP6915 çıktı.

İyi çalışmalar...

quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

ya arkadaşlar bu pda niye hakkettiği değeri bulamıyor,yani sırf bi wi fi yok diye bu cihazı yerden yere vuruyorlar ben çok araştırdım hatta ürünü bizzat inceledim bu cihazla benq E72 arasında kalmıştım ve kesinlikle ASUS ta karar kıldım malzeme çok kaliteli , bu gün hepsiburada'dan sipariş verdim hemde %20 indirimli eminim memnun kalıcam çoğu insan bilip bilmeden yorumlarda bulunuyor ,çoğu yorumlara bakarsanız ^böyleymiş,şöyleymiş^ diye yazılıyor yani şifayen kulaktan dolma haberlerle size önerim alacağınız yada almaya niyetlendiğiniz bir ürünü bizzat inceleyin

• kabul ediyorum ASUS servis konusunda çok kötü bir ün elde etmiş,dediğin gibi inşallah ellerine düşmem
  • beyler bende p51 var ve p526 ile takas yapmayı düşünüyorum ilgilenenler varsa pm atsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobil_doruk

Ben göndermeyi başardım :) beem file olarak gönderdiğinde gönderiyor.

quote:

beem file olarak göndermek nasıl oluyor ki
  • Cihazım şu an serviste. Gelince bakıp söylerim sana. Ama hatırladığım kadarıyla kızılötesi olarak gönderdğinde bluetooth şeklinde gönderiyordu.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mobil_doruk

Ben göndermeyi başardım :) beem file olarak gönderdiğinde gönderiyor.

quote:

beem file olarak göndermek nasıl oluyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobil_doruk -- 2 Nisan 2008; 0:38:58 >
  • Ah kardeşim keşke almadan önce bize sorsaydında sana daha iyi bir cihaz tavsiye ederdik. Neyse, ben cihazı vatan bilgisayar'dan aldım. Cihazın parasını ödedim sonra satış sorumlusu arkadaş bana cihazı tanıtmaya başladı ve cihazın kurulumunu yapmaya başladı. cihazın kurulumu tamamlanmaya yakın resetlendi ve yaklaşık 20 dk cihazın açılmasını bekledik. Bende bana başka bir cihaz verin dedim ve bana yeni bir cihaz cıkarıp kurulumunu yapmaya başladı arkadaş. Ben tabi kıllandım, içimden umarım beni servis ile muhattap etmez dedim. ve de korktuğum başıma geldi. bunu bütün arkadaşların duymasını isterim. Tekrar söyleyeyim; umarım sen servis ile muhattap olazsın. İyi kullanmalar...

quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

kabul ediyorum ASUS servis konusunda çok kötü bir ün elde etmiş,dediğin gibi inşallah ellerine düşmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobil_doruk -- 2 Nisan 2008; 0:53:11 >

• arkadaşlar cihazına sık sık soft reset atmak zorunda kalanlar sanırım bu rom sizin işinizi görecektir bu versiyon benim cihazda kurulu halde geldi hiç bir problem yok sıkıntı yaratmıyor...http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/IA/...y_EXT_V158.zip .... sorumluluk yükleyene aittir ben sadece araştırdım buldum
  • arkadaşlar bu sitedeki videoda

http://www.metacafe.com/fplayer/928661/asus_p526_cep_bilgisayar.swf

vaynıs yok bedava internet yani yokmu bu telefonda yoksa boşunma almayım .. ?
  • vaynıs ha
  • Aşağıdaki linkteki videoyu izledim. Tanıtımcı cihaza 2 ya da 4 GB'lık hafıza kartının takılabileceğini söylüyor ama ben cihazıma 2GB'lık hafıza kartı taktım ama cihaz tanımadı. Belki kartta sorun vardı ama defalarca denedim ve de kartın adaptörü ile direkt olarak laptop'a taktım. Laptop'ta 2 GB olarak gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: x_aCme

arkadaşlar bu sitedeki videoda

http://www.metacafe.com/fplayer/928661/asus_p526_cep_bilgisayar.swf

vaynıs yok bedava internet yani yokmu bu telefonda yoksa boşunma almayım .. ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.